Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.784
Cevap
155
Favori
211.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaş 42 iphone 7'den bu yana hep iphone kullandım. Bu son iphone'um olacak görünüyor. Bir cazibesi kalmadı benim için. 1 yıl daha kullanıp ben de s25'e geçerim artık.

• mr.leon kullanıcısına yanıt
    Benzer durumdayız, 15 plus kullanıyorum , muhtemelen benim de son iphone olacak. Haber, twitter, forumlar, banka uygulamaları dışında kullanımım yok. Hurda olana kadar kullanıp sonra muhtemelen işimi gören en ucuz androide geçerim diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocalar 18.2’ye güncellemeye değer mi 17.7.2’deyim

• StarveOfMurder kullanıcısına yanıt

18 bence hala berbat, 17 ve altında olanlar uzun süre oralarda kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eski bir S24 kullanıcısı olarak exynos'lu gelirse tercih etmeyin modem performansları beş para etmez telefon çekmiyor.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Şartlar, zaman ve teknoloji bakalım neyi gösterecek.

Rica ederim hayırlısı.

• Selam dostlar,
    Eşim’e aldığımız iPhone 15 cihaz da bazı problemler yaşıyoruz .

1- bazen ekran takılı kalıyor dokunmatik çalışmayabiliyor. Ekran kilidini açıp kapatınca düzeliyor.
    2- ayarlar da arayüzü koyu renk den açık renk yapmak istiyoruz açık renk e tıkladığında da herhangi bir değişim olmuyor.
    3- galeri de ki fotoğraflar da geçiş yaparken iki fotoğraf birbirinin üzerine biniyor.
    4- şarj da değilken dahi bu takılmalar sırasında farkedilir ısınma problemi

Normal de eşim ufak tefek problemlere aldırış etmez ama bu sefer garantiye göndersek mi dedi? . Bu problemlerin sebebi yazılımsal mıdır? Benzer sorunlar yaşayan var mı? Cihaz da İOS 18.2 yüklü.

• Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    selamlar, bunlar her gün tekrar ediyorsa bence garantiye gönderin
    Fakat 17 sürümünde olmayıp 18 sürümünde kendimce yakaladığım şöyle bir durum var ; uygulama fark etmeksizin işlem yaparken bir anda birkaç kere hızlı tıklayınca mı ekrana yoksa uygulamada işlem yaparken sağa sola tıklarken mi ne , uygulama için geçerli bir donma söz konusu oluyor. Ekranda yaptığım hiçbir işleme yanıt vermiyor ama uygulamadan çıkabiliyorum, sonlandırıp tekrar aynı uygulamayı açtığım da herhangi bir sıkıntı yok. Yani cihaz donmuyo uygulama donuyor. Bu iOS 18 sürümü ile olmaya başladı

• bende de whatsappta faturayı yakınlaştırınca kapanıyor ve bunu hep yapıyor tekrar giriyorum düzeliyor tek sorun bende bu ve güncellemeyle oldu güncelleme yaptım 1 saat sonra işim gereği faturalara bakıyordum kapandı ve aylardır böyle

• Öğlen temayı açık ton olarak işaretledi. Herhangi bir değişiklik olmadı. Akşam kendi kendine koyu ton dan açık ton a geçti tema.
    Bu nasıl bir saçmalık ya :)

• Bu arada ben de %62 ile şarj ile telefonu kapattım 30sn sonra açtım %60 a düşmüştü.

• Arkadaşlar merhabalar,
    Telefonu aldığımdan bu yana hiç güncelleme yapmadım. ios 17.0 gözüküyor. Sizce güncelleme yapayım mı ya da dertsiz başıma dert almayayım mı ?
    Sadece bazen telefon çalarken açamıyorum ekran donuyor, bunun çözümünü bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt
    Donma sorunu bende de var

• Haritalar uygulamasindada ekranda parmagi algilamama durumu var. Navigasyon yaparken oluyor.

• YouTube da ios 18 den 17 e döndürme videoları nın altında ki yorumları okumanız yeterli arkadaşlar. İos 18 sebebiyle bu sorunların yaşandığını düşünüyorum.
    17 e dönmek de çok basit bir işlem gibi durmuyor, bazı sorunlarla karşılaşanlar oluyor ve bunu göze almayı düşünmüyorum.
    Mecburen ya yazılım güncellemesiyle problemleri düzeltmelerini bekleyeceğim ya da cihazı satıp kurtulacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hawk. -- 18 Aralık 2024; 1:0:15 >
  • hattı türktelekom olup volte ve wifi arama özelliğini aktif edebilen var mı acaba? türkcelden geçiş yaptım telekoma uygulamada aktif gözüküyor ama telefondan aktif edemiyorum bu özellikleri??? iphone 15 kullanan yardımcı olabilecek var mı?

• ios 18.3 betada da sorun yaşadığını iletiyor kullanıcılar:

https://www.reddit.com/r/iOSBeta/comments/1hfpc9k/ios_183_beta_1_discussion/

• Mertccc M kullanıcısına yanıt

Güncellemenizi tavsiye etmem hocam. Bu kadar problemli bir yazılım varken ortada güncelleyip de yeni sorunlarla karşılaşmanız olası gözüküyor. Tercih yine size ait tabi.

• iPhone 15 alma arifesindeyken mesajlara bakayım dedim kafam karıştı  

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.