Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bsjsjsjxkdj Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.791
Cevap
155
Favori
212.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullandım alakası yok 16 pro ile hemen hemen aynı çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu videolara bir bakar mısınız

cihazdan çok değişik hışırtılar geliyor :)

fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 2 Aralık 2024; 10:7:31 >
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

iOS 18 de bu sorundan şikayet edenler var yazılımsal bir sıkıntı olabilir. Hoparlörde donanımsal bir sorun da olabilir.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    iOS 17 deyim ben hocam sizce cihazı bir garantiye göstermeli miyim ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Cihazı yeniden başlatmak gibi daha basit çözümlerle düzelmeyen bir şeyse olabilir.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

bildirim işi malesef çözülmüyor.

hoparlor donanımsal gibi evet. bugun baya resmen cihazın başında bekledim ama bir daha olmadı.

bulunduğum yerde apple servisi yokmuş. farklı bir şey bakacağım artık.

• arkadaşlar merhaba bu ay sonu iphone se 2020 telefonum dan düz model iphone 15 e geçmeyi düşünüyorum.. aslında ilk başta iphone 13 almayı düşündüm fakat 3 yıllık bir cihaza o kadar ücret vermeyi uygun görmedim..

14 düşündüm oda 13 ile aynı olduğu için vazgeçtim 15 modeline sıcak bakıyorum.. 16 düşünmüyorum..

sizce düz 15 modeli alınır mı ? kamera benim için önemli iphone se 2020 modelinden sonra geçilir mi sizce ?

• Saruman96 S kullanıcısına yanıt

alınır geçilir

• Arkadaşlar 15 256 gb modelini aldık şarj aleti çıkmadı malumunuz... evdeki huawei p30pronun orijinal şarj adaptörü ve kablosu ile telefonu şarj ediyorum sorunsuz şekilde ama kendi kablosunu kullanamıyorum applea göre bir şarj adaptörü almalı mıyım sizce? Ve önerisi olan var mi marka model olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIRPAN -- 6 Aralık 2024; 1:1:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saruman96 S kullanıcısına yanıt

Donanim olarak ve gelicek güncellemeler için 16 daha mantikli,kararini kılmiş 60 hz üzücek dahi olsa:) Ben olsam temiz 15p 50-55k bulabilirsin belki:)

• TIRPAN kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 6 Aralık 2024; 9:9:40 >

• TIRPAN kullanıcısına yanıt

Orjinal adaptör olduğu sürece bir sorun olmaz bende samsung 25w adaptör kullanıyorum.

• İOS 18.2 geldi iPhone 15 yaklaşık 2.01 gb güncelleme boyutu

• Gelen tüm güncellemelerin içeriğinin %90ı apple intelligence ile ilgili. Hala daha bu alanda Apple’ın eksiği olduğu için uzun süre böyle devam edecek gibi. 5 yıl güncelleme desteği diye düşünüp aldığımız telefona güncelleme gelmiyor neredeyse, sadece sürüm numarası artıyor. Kullanıcısına büyük saygısızlık yapıyor Apple. Değerini koruduğu için 1 yıl kadar daha bekleyip satıp samsunga geri dönmeyi düşünüyorum.

• catacombofdevil kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle bende s25 e geçeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: catacombofdevil

Gelen tüm güncellemelerin içeriğinin %90ı apple intelligence ile ilgili. Hala daha bu alanda Apple’ın eksiği olduğu için uzun süre böyle devam edecek gibi. 5 yıl güncelleme desteği diye düşünüp aldığımız telefona güncelleme gelmiyor neredeyse, sadece sürüm numarası artıyor. Kullanıcısına büyük saygısızlık yapıyor Apple. Değerini koruduğu için 1 yıl kadar daha bekleyip satıp samsunga geri dönmeyi düşünüyorum.
    Ben o yüzden S24 ultraya geçtim. 15 ve 15 plus en çabuk eskiyen telefon oldu.

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Aynen bende s25 ultrayı bekliyorum ilk fırsatda geçmeyi düşünüyürum.

Memnun musunuz ? Stabilite guvenlik uygulama ozellikle sarj nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: porter777

Memnun musunuz ? Stabilite guvenlik uygulama ozellikle sarj nasil
    Oppo gibi diğer Çinli cihazları bilmem , fakat S24Ultra cidden her açıdan mükemmel bir cihaz. 15 ve16 pro max ile bir sürü karşılaştırmalı test videoları var. One ui arayüzü çok başarılı. Kasma donma vs zaten yok. Şarj anlamında spesifik bir şey diyemem fskst günü çok rahat çıkarıyor. Ai başarılı ve üstelik türkçe

Bende S25u yi bekliyorum. Olmadi S24u ile devam etme niyetim var. Cinli cihazlari hic dusunmedim cunku yazilim problemleri var onu biliyorum

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.