valla sizin pil gayet iyi gitmiş, ben telefonu bildiğiniz doğru düzgün kullanmıyorum bile çok soft bir kullanıcıyım ona rağmen 10 ayda devir sayısı 90 pil kapasitesi %99 a düştü. |
Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (186. sayfa)
-
-
10 ayda 90 devir ney alo demekten başka kullanmadın mı hiç telefonu mübarek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dedim ya toplasan akşam 2-3 saat kullanıyorumdur. gün içinde sabah 7 akşam 19 çalışıyorum telefonu çalmadığı sürece elime almıyorum.
-
Hocam ayıptır sorması ne iş ile meşgulsünüz ?
Bende 303 devir sayısı pil sağlığı %94
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaprince -- 25 Aralık 2024; 0:6:48 > -
fabrikada işçiyim
-
Helal olsun hocam telefon çalmadan bakmıyorum diyorsunuz eminim çok kaliteli bir hayat yaşıyorsunuzdur kafanız rahattır
quote:
Orijinalden alıntı: X-SlimHelal olsun hocam telefon çalmadan bakmıyorum diyorsunuz eminim çok kaliteli bir hayat yaşıyorsunuzdur kafanız rahattır
kaliteli hayat derken??? makine başında çalışırken telefon yasak ve üretim yapıldığı için zaten zamanında olmuyor, bir vardiyada kaç parça yapacağın bile hesaplanmış, yani sen telefonla oynayayım falan zaman geçireyim dersen zaten hedefi tutturamazsın. acil görüşmeler hariç tabiki. yani instagramda takılayım oyun oynayayım falan imkansız. yani sizin yaşınız kaç ve ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama hayat o kadar kolay değil.
-
Öncelikle telefon ile çok zaman geçirmediğiniz için hayat kaliteniz güzeldir demek istemiştim siz yanlış anlamışsınız hocam , kendim için söylüyorum gün içinde telefon ile ne kadar boş zaman geçiriyorsam beynim o kadar dolu ve saçma bir hal alıyor , ben fabrikada 2 sene 3 vardiya üretim hattında çalıştım sonra 2 sene 3 vardiya üretime mal hazırlama bölümünde çalıştım sonra 3 sene 2 vardiya kalite kontrol bölümünde çalıştım , yani bende fabrika ortamını çok iyi bilirim hocam merak etmeyin ama dediğim gibi ben “ telefonda boş vakit geçirip beyin sulanmasından bahsetmek istemiştim “ , şahsi olarak algılamayalım
ay sonu İphone 15 alacağım.. 15 işimi fazlası ile görür..
-
anladım dostum şahsi algılamam.
-
Ben de sorun yok. hücresel'de WiFi Arama menüsü var oradan açılıyor. Hatta ait özellik olarak ta TürkTelekom online işlemler App'de Hat Ayarları kısımında Servis Seçeneklerinden Volte servisi ve Wifi arama'yı işaretle. Volte'nin aktifliğini kullanım detaylaylarında kullanım analizinden bakabilirsin. Volte diye eskiden ayrıntılı oluyordu. Belki Web arayüzden görülebilir, turk telekom hattı ile ilgili login olup bakarsın konuşma veya arama detaylarda yazabilir.
-
-
-
Arkadaşlar iphone 15 de ikiz uygulama özelliği var mı? Babamın da banka hesaplarına ben bakıyorum o yüzden önemli bu durum.
Eşimde 13 var, bende 15 var.
13’ü satacağım. 16 pro max’e yanladım ama gücüm yetmedi. 15 plus almayı düşünüyorum büyük ekran için ne diyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben olsam sıfırdan alıcaksam 16 plus alırım
phonearenaiPhone 16 Plus vs iPhone 15 Plus: Baby stepshttps://www.phonearena.com/reviews/iphone-16-plus-vs-iphone-15-plus_id6316 -
Arkadaşlar arama geldiğinde kilit ekranında donuyor ve telefonu cevaplayamıyorum. Ekran kapat aç yapınca düzeliyor. Bu sorun uzun süredir var ve yaygın anladığım kadarıyla. Çözümünü bilen var mı?
iPhone’larda böyle bir özellik yok.
Tough Armor'dan hala memnun musunuz hocam ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X