Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1864. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gktg26 , gktg26 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.347
Cevap
728
Favori
1.834.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18621863186418651866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Veri silip mesela 49gbye dusurmeden zaten dusuremessin birinde denemistik dusurmuyordu veri silip dusurmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: gktg26

Veri silip mesela 49gbye dusurmeden zaten dusuremessin birinde denemistik dusurmuyordu veri silip dusurmeden

pc den silsem ama telefonda aklsa foto ve videolar ? olmuyor mu böyle bir şey ?

Resmen soygun.

• koçari K kullanıcısına yanıt

Olmuyo diye biliyorum icloudda da en az 49gb veriye dusmen lazm dusurmen plan dusurmek icin sirf boyle seylerle ugrasmamak icin 512 aldim cihazi (telefonda kalabilir iclouddan silmen lazm 151gb ye yakin veri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 22 Kasım 2024; 23:41:15 >
  • 128 gb 15p Pil 90 hatasız kapalı y.dışı cihazın ederi nedir acaba?
  • YD cihazlar için Facebook gruplarını takip edin hocam. Daha net fiyatlar elde edersiniz.
  • gktg26 G kullanıcısına yanıt

Icoluddan silerim .Bütün fotoları ve videoları silerim ama telefondan da silinir diye korkuyorum. Senkronizasyonu kapattım diyelim. Silmdi iclouddan .Sonra başka bir zaman geldim senkronizasyonu açtım diyelim ,işte o sırada silebilir diye korkuyorum.

pc varsa elinizin altında oraya yedekleyin fotoğraflarınızı sonra silin garanti olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfydn -- 23 Kasım 2024; 11:28:3 >

3utools ile yedek alırsanız video ve resimleri sorunsuz yedek alıyor. Ama fotoğraf ve videoların çözünürlüklerine göre çok yer kaplıyor. Çok fotoğraf ve video olmadığı halde 20 gb yedek aldı bende.

• BORUBEY06 kullanıcısına yanıt

@sfydn

100 küsür gb foto video var ve pc de de o kadar yer yok. 

Harici harddisk ya da flash 128 gb kapasiteli usb bellek işinizi görecektir.

Fotoğraf ve videoların çözünürlüğü kaliteli demekki.

• Ya bu pil sağlığı her hafta düşüyor daha 213 döngüde 93 oldu pil sağlığı 1 ayda 97den 93 oldu şaka gibi
  • NIGHTWISH37 N kullanıcısına yanıt
    Aslında her ay ortalama %1 kaybediyor. Yani orada yazan değerler muhtemelen zaten doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 23 Kasım 2024; 17:29:43 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 23 Kasım 2024; 16:26:55 >
  • Nega.Thief kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var hocam siz ne yaptınız?
  • 18.1.1 ilk şarj performansı. Mobil veri, konum açık, Bt 7/24 Watch 10 bağlı.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

SÜPER

Hocam beni biliyorsunuz pil konusuna çok takılmam ama son güncellemeyle birlikte deli gibi şarjım bitiyor ve hiç memnun değilim. Tam bir sene boyunca %100 olan pil sağlığı ios 18 ile birlikte %95 e düştü.

Pil sağlığı önemli değil ama son güncellemeyle. Aşırı derece pil kaybı var. Her zaman gece şarj ederim şu an şarjım %65 kaldı. Normalde ortalama %80 ler de olması gerekiyordu.

18.2 yayınlansın bir dfu denicem. Baktım düzelmiyor sal gitsin....

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    iOS 18 ile birlikte benim cihazın da pil sağlığı aniden %100’den %94’e düştü. Fakat 14 aylık cihaz. 15 ay olmak üzere. O yüzden bana normal geldi. Kullanım süresinde ise bir fark hissetmedim ya da görmedim henüz. Tabi kullanıma göre değişiyordur mutlaka.
    Evet evet beninde 14 aya nazaran %5 düşmesi normal tabi. Ben konum paylaşmadan şüpheleniyorum. Biraz takip edip sorunu bulacağım
  • Huawei Watch Fit 3 kullanıyorum, arama esnasında hoparlore aldığım zaman bir süre sonra otomatik ahizeye dönüyor. Bunu yaşayan birkaç kişi daha vardı. Çözümü bulundu mu?

• 
Sayfa: önceki 18621863186418651866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.