Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1865. sayfa)
5 sn
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
şarj konusunda evet 17.7.2 güzel bende onu kullanıyorum ama ios 18 çok güzel bir sistem şarjı ilerleyen sürümlerde toplarsa direk geçmeyi düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
18.1.1 performans cok iyi yalan yok ama pilde cok kotu 17.7.2 ye göre bence kasitli yapilmis bisey 16 serisini nasi satcak adam yoksa zaten adam akilli yenilik koymadi 16gillere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapay zeka desteğini bizim cihazlarada verdiğine göre hemen eskitme politikası izlemez diye düşünüyorum hocam seneye kesin ama 17 serisi çıkınca
Bence izler tepki gormemek icin 15prolara verdi ki zaten gorcegi tepki fazlasiyla gordu sahsimca ki an itibariyle 15prolardan 16lara gecmek icin elle tutulur bi sebeb olmadigi kendileride biliyor ki 15pro promaxlerin bataryaya abancaklar yazilimla görüşum yoksa 16progilleri nasi saticak klask apple
ios 18in hic hi surumunde 17.7.2 ekran yada 17.7 de aldigin ekran suresini alamazsin isterse 18.7.7 ciksin umudum yok 17.7 yi savunmuyorum 16promaxle 15promaxin acik ara ekran suresi farki olması lazm mantiken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 25 Kasım 2024; 14:30:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En uzun ömürlü iPhonelardan biri olacak 15P/Pm hocam. Gelen tüm özellikleri neredeyse aldı. En kısa ömürlü Pro modeller ise 14P/Pm oldu. Yazılımsal açıdan tabi bunlar. Yoksa sorunsuz kullanılmaya devam ediliyorlar. Fakat iPhone 11 ile 14Pm’in aynı seviyede güncelleme alması bi garip oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 25 Kasım 2024; 16:2:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek bişey anlayamadım ben, full şarjdan %1 e ne kadar ekran süresi veriyor, full mobil veri mi wifi karışık kullanım mı süreleri ne
-
Yurt dışı alınırmı şimdiden teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütçeniz Tr içine el vermiyorsa ve illa iPhone kullanayım diyorsanız alınır. Yoksa alınmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim o zaman bulaşmayayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
18 e şimdilik geçmemeli o zaman
Arkadaşımla beraber bugün 17.7.2 ye geçtik. Duralacak gibi değil. Yaz sonuna kadar uzak duracam 18 den. 😴
hocam art arda ana ekrandayken kilit açıp kapatınca kilit sesi gelmiyor ve uygulama simgelerinde animasyon hatası oluyor isimleri yazmıyor kontrol edebilir misiniz bende mi var sadece merak ettim
Bende öyle bir hata yok. Yeniden başlattınız mı cihazı?quote:
Orijinalden alıntı: sfydn
hocam art arda ana ekrandayken kilit açıp kapatınca kilit sesi gelmiyor ve uygulama simgelerinde animasyon hatası oluyor isimleri yazmıyor kontrol edebilir misiniz bende mi var sadece merak ettim
Hangi sürüm yüklü telefonunuzda. 17.7.2 iyi değil gibi anladımda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BM35 -- 25 Kasım 2024; 21:17:16 >
17.7.2 sürümü.
başlattım düzelme olmadı 17.7.1 üzerine kurdum ondan mı oldu bilemedim
İyi mi kötü mü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X