< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1862. sayfa)
-
-
-
Blueo kullanıyorum ben hocam önce normal kullandım sonra safire geçtim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer yazılımı da çözerlerse iyi alternatif olur Samsung için. iPhone artık liderliği kaybetti donanımda.
Güvenlik güncellemesi bu performansa ve pil kullanımına etkisi olmaz.
-
Oyle farkindayimda bi umut iste 17.7den gectigime pismanim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 20 Kasım 2024; 11:42:59 >
Belli de olmuyor. Bazen daha iyi sonuçlar verebiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100 yıl geçse de çözemezler bence, temenninizi anlıyorum ve keşke gerçek olabilse.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yazılımı yapmak ve donanımla tam entegre etmek, tek başına donanım basmaktan çok daha zor.
ayrıca 6100 mAH pil kullanıyor Mi15 Pro. o kadar büyük bataryayla 1 saat fazla ekran süresi verebilmek çok matah bir başarı değil üstelik:)
-
arkadaşlar merhaba. şuan yurtdışı 15pm kullanıyorum naturel memnunum gayet ama yurtdışı olduğu için kapandı. yurtiçi 13 ay garantili pro white titanium buldum 61bin liraya ona geçmeyi düşünüyorum. ilk sorum pm den proya geçince çok farkeder mi sizce batarya ekran? ikincisi beyaz renkte atma gibi problemler olur mu? kararsızım ikisinide deneyimlemiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
batarya fark eder...buyuk ekran seviyorsan alışkınsan garipsersin bı süre ya alışırsın yada alışamaz pişman olur promaxe geçersin tecrübeyle sabit zamanında 13 promaxten proya düşmüştüm hiç sarmamıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 21 Kasım 2024; 9:35:20 > -
hocam oyun falan oynamıyorum. sosyal medya ve dizi film dışında onun içinde ekran boyutu sanırım farketmez çok fazla.
yani bende oyun oynamıyorum senınle seneryolarım aynı hemen hemen ama buyuk ekrannın tadı bı baska benım ıcın onun dısında pil kesinlıkle farkeder
-
Arkadaşlar sonunda ios 18.1.1 den 17.7 ye geri döndüm bidaha bulaşmam töbe ios 18 e
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 21 Kasım 2024; 9:51:5 > -
İmza kapalı nasıl geri döndünüz?
-
alttaki siteye gir 15promax ios 17.6 beta3 imzası açık onu indir 3u toolstan akıllı flaşla yükle sonra 17.7.2 ye telefondan ota ile geç ben geçtim sorunsuz kurtuldum 18 belasından (indirdiğin surum beta kur sıkıntı yaratmıyor otadanda rahatca düz sürüm 17.7.2 ye geçiliyor)
choose an iphone / ıpsw beta downloadsChoose an iPhone / IPSW Beta Downloadshttps://ipsw.dev/product/iPhone
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 21 Kasım 2024; 10:22:8 >
-
Benim 15p bu sürümü yükleyip sonra telefondan update etsem olur sanırım.
https://ipsw.dev/download/iPhone16,1/21G5066d
-
aynen olur 15pro için olanı seç ilk mesajıma resim attım beta3 ü kur 17.7.2 ye güncellerken dıkkat et alta almışlar 17.7.2 yi yanlıslıkla 18.1.1 yapma tekrardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 21 Kasım 2024; 10:19:17 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X