< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1861. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aslinda direk duz 17 modeli almak istiyorim. Bana en uygunu o. Sadece ufaktan sabirsizim. 11 ay gozumdw buyudu.
AI ozellikleri umrimda degil. Kamera da cok onemli degil. Stabil , uzun sarj sureli 120hz ekran vazgecilmezlerim. Beklicez artik, care yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Batarya kalibrasyon için, bataryayı 1 kez mi 0'layıp %100 şarj ediyorduk, yoksa 2 kez mi?
Selamlar,
-
Üç ayda bir tek sefer yapmanız yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 19 Kasım 2024; 16:46:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Blueo iPhone 15 Pro Pvd Stainless Steel Su ve Toz Geçirmez Lens Koruyucu Gri
https://app.hb.biz/dCutkU3DeMxA Arkadaşlar, bu marka spigen den daha iyi bi kamera lensi koruyucusu mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F971B79D9 -- 19 Kasım 2024; 20:57:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Safir olan versiyonunu al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blueo mu spigen in safiri mi hocam ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uzun sure fotograf nesne silme ile rotus yapildiginda 15pm isiniyor onun disinda isinmiyor deneyen varmi?
Mok gibi nesne sildiği için denemeye gerek bile yok bence :)
-
nesme silme neden bu kadar kötü acaba yapay zeka gibi değilde sanki acemi bir yazılımcıdan çıkma basit bir uygulama gibi
Açılıyor mu telefon?
Çok uzun süre su altına beklediyse içeriye sızma olmuştur bu telefonlar tam su geçirmezliğe sahip değil belli metrede belli süreye kadar dayanıklılık var bir süre sonra içeriye sızma oluyor bu da oksitlenme yapıyor özellikle anakartta. Telefon 15 pro sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Kasım 2024; 23:59:0 > -
Yok açılmıyor, tahminim 3-5 ay suda beklemiş. Sim kart yerini çıkardım içinde su yoktu , görünen parçalar parlak vs kuru. Kırmızıya dönme yerinde tam karar veremedim.
Durumu merak edenler için edit ; telefonun ekranı kendiliğinden çıktı, içindeki pil kabarmış. Her yeri sarı oksitlenmiş ve yanmış ve belki içinde 1 kaşık tuz ve akmış pil birikmiş, büyük ihtimal sahte ürün çünkü içi internetteki orijinal içlere benzemiyor, android olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 23 Kasım 2024; 2:5:26 >
Silmek istediginiz yere yakinlastiripta silince gayet guzel siliyor bence hatta yuz hatlari su bu tarzi yerlerde cember icine alip degilde dokunarak cizerek karalayip silince baktin kotu 2 3 uncuye ayni yere uygulayinca guzel calisiyor bazi yerlerde kotu ama hosuma gitti ama gelistirilebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 20 Kasım 2024; 0:4:28 >
Bilmiyorum hocam da berbatın berbatı. Hani benim telefon mu böyle diye 15P’de başka 15Pm’de,16P’de,16Pm’de hepsini merak ettim denedim. Hepsinde mok gibi siliyor.
Hanımla düğüne gittik. Arkadan iki insan sileyim kadraj düzelsin dedim düğünü cin düğününe çevirdi. Umarım gelecek özellikler de böyle gelmez.
Basit şeyleri siliyor da biraz karmaşık bir fotoğrafın içine ediyor. Aynı şey Samsung tarafında %90 iyi şekilde çalışıyor. Apple bu işi beceremedi.
Yani gelistirilebilir basit yerleri onla halledip geri kalani phitoshopla hallediyorum karmask fotograflarda dediginiz gjbi zıcıyor
Onu Samsung kendi mi yapıyor yoksa o da Google desteğiyle mi acaba? Normalde Samsung yeni çıkardığı özellikleri pek beceremez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zuzula kabilesinden 1 çeyrek altın
cihazdan cihaza farklılık göstermez hocam hepsinde hepsinde benzer çalışır nesne silme harbiden berbat. ama diğer özellikler iyi çalışıyor birkaç video denk geldi merakla bekliyorum.
@prfssr Samsung bulutta yapıyor. Apple ise telefonda. Ama o zaman Apple da bulutta yapsın versin bu nedir böyle :)
@hayloft hayırlısı hocam. İnşallah düzelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X