Şarj saat 8:20 de dolmuş sonrasını baz alıcaksınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1890. sayfa)
-
-
-
Şarj Cumartesi sabah 8:20'de doldu. Ben o mesajı Pazar günü akşamı 22:38'de yani full şarjdan 38 saat sonra atmışım.
Resim son 24 saati gösteriyor. Yani cumartesi 22:38 ile pazar 22:38 aralığını gösteriyor. O aralıkta 11 saat 42 dk kullanılmış. Ekstra şarj yok.
Dediğim gibi daha bunun Cumartesi 8:20 ile Cumartesi 22.38 aralığı var göremediğimiz. Gerçi o aralıkta fazla kullanmadım. Ondan sonrası da resimde zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benks iPhone 15 Pro Max Uyumlu Benks V Pro Sapphire Shield Ekran Koruyucu Kolay Uygulama Aparatlı
https://app.hb.biz/okZx8qdEnEjq
Bu ekran koruyucu iyi midir tavsiye eder misin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konudan bağımsız, elimde Benks'in şu ekran koruyucusundan var. Jelatinini/kutusunu açmadım. 500 liraya meşhur olan siteden satıyorum. İsteyen özelden yazabilir.
Bunların ilk üretimlerinde uygulama aparatı farklıydı şimdi daha iyi bir aparat ile geliyor heralde onu söyleyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar parmak izi ve leke tutmayan, yanlardandan karartmalı ekran koruyucu öneriniz var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1quote:
Orijinalden alıntı: o.aydınlı
Elimde Blueo 15 Pro Uyumlu Dual Texture Air Aramid Fiber Magsafe 600 D Kılıf var kutu mevcut 2.el üst modele geçtiğim için uygun fiyata vermeyi düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar öm atabilir
iOS 18.2 sürümündeyim. Hattım Türk Telekom, telefon mobil verideyken ve kilitliyken asla bildirim gelmiyor ta ki ben telefonu uyandırınca ya da uygulamaya girersem o zaman güncellenip geliyor bildirimler. Hatta WhatsApp'tan biri mesaj yollayınca tek çizgi oluyor mesaj iletilmiyor bile bana yani. Wifi ile kullanırken herhangi bir sıkıntı yok bu arada. Bu problem sadece bende mi var acaba? Sorunun iOS 18'den mi yoksa Türk Telekom'dan mı kaynaklandığını da anlayamadım ama iOS 17 ve Turkcell kullanıyorken hiçbir sorunum yoktu.
Hangi telefonda yaşıyorsunuz bunu hocam?
14 pro
-
Anladım. Bu Türk Telekom bildirim sorunu uzun zamandır var iPhone tarafında. Bazı kullanıcılarda oluyor bazılarında olmuyor. Siz de olan şanslı gruptasınız. Çaresi hat taşımak.
15 pro Türk Telekom kullanıyorum bildirim sorununu telegram uygulamasında yaşıyorum iOS18 ilk çıktığında düzelir diye güncellemiştim düzelmemişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyonea -- 26 Aralık 2024; 12:38:34 > -
Tarihin en iyisi
Fiyat uygun denmez ama alınabir bir fiyat piyasada genelde bu fiyatlardan gidiyor
15 pro max için kullandığınız, sağlam yapışan tam kaplama var mıdır? Adam gibi yapışsın istiyorum. Kılıfla da kullansak malum çiziliyor.
-
arkadaşlar Türk Telekom hat kullanıyorum.Çok fazla şebeke sorunu yaşıyorum telefon çok fazla kesiliyor hat çekerken gözünürken karşı tarafa sesim gitmiyor.Benzer sorun yaşayan var mı? telefonla ilgili olma ihtimali var mı?Sesimin normalde gitmediği yerde whatsapp tan arıyorum bu sefer ses gidiyor çekmese oda gitmemesi lazım anlayamıyorum.Hattımı taşısam Turkcell e acaba
Maalesef ben de evde yaşıyoruz bu sıkıntıyı.
sadece mutfağın cam dibine girdiğimizde telefonda konuşabiliyoruz.
Ama dışarıda pek sorun yaşamıyorum. Genel olarak 3 diş çekiyor. Evde standart 2 diş.
-
Wifi araması neden kullanmıyorsunuz evinizde
Hocam ben bi çok yerde yaşıyorum bu problemi.Ama hat ile ilgilidir diye düşünüyorum.Siz de Türk Telekom mu kullanıyosunuz? Ben evde sorun yaşamıyorum genelde dışarda ve yolda kesiliyor
Aynı ekran koruyucuyu kullanıyorum. Pahalı ama kullandığım en iyi ekran koruyucu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X