Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: .AnasoN. , .AnasoN. Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
38.053
Cevap
704
Favori
1.884.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 18891890189118921893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 235 devirde %95 gösteriyor bunu umursamıyorum da saate bakmak için ekranı açtığımda bile şarjım düşüyor. Son güncellemeden mi bilmem günde 1 şarj yetmiyor. Hemen ısınıyor zaten ısındıkça daha da hızlı gidiyor şarjı su gibi resmen 4 ileri Amerikan gibi içip bitiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Valla bence 16duz modellere a17pro vermek yerine progillerle ayni a18islemcileri verdi alt modellerde boyle degildi mesela duz 15ler 14promaxin islemciyi kullaniyo duz 14ler 13promaxin islemci filan…15prolara yapay zeka vs ile kıyak gecti ama biliyolarki arada fark yok 15prodan 16prolara gecmek icin sebeb yok zaten ama yazilimla 15progillerin batarya ekran sureleriyle oynucaklarki (duz 16lar a17pro olsa ellemezlerdi) gecmeye sebeb olsun artk sarj dayanmiyor 16progillere geceyim diye gorusundeyim ki 15promax kullaniyorum 17.7.2de normal kullanimda 2 gun giden sarj suan 18.2 de 1.5gun zor gidiyor bazen 1tam gun gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 29 Aralık 2024; 19:47:0 >
  • Arkadaşlar tıpkı telefon kilitli iken kilit ekranında denetim merkezine ulaşılmasının engellenmesi gibi kilit ekranında telefonun tamamen kapatılmasının da engellenmesinin bir yolu yok mu?

Yani istediğim şu; telefonu kapatmak istersek Face ID isteyecek.

Böylece hırsızlık olaylarında hırsız telefonu kapatamayacak. Bul uygulamasından rahatça takip edeceğiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gktg26 G kullanıcısına yanıt
    Bu isimlendirme eleştirilerden dolayı yapıldı. Örneğin seneye de düz iPhone 17ler A18Pro kullanmayacaklar. A19 işlemci kullanacaklar. iPhone 17Pro ise A19pro kullanacak.

Bunun haricinde A18, A17Pro’nun yeniden paketlenmiş hali. 1 GPU çekirdeği eksik. Fakat yeni NM sürecinden geçirilmiş hali. Zaten aralarındaki fark bundan dolayı sadece %9. Yani en yeni işlemci aslında A18Pro. Hatta ek olarak A18=A17Pro olan işlemciyi isim değiştirmeden yine 1 GPU eksik şekilde yeni iPad Mini’de de kullanıyor.

İsimlendirmeden eleştiri geliyordu o yüzden de artık işlemciler aynı seride aynı isimlendiriliyor iPhone tarafında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Adamlar 2nmye inemiyolar suan 15promaxte 3nm denediler agizlari yanmak uzereydi toparladilar ve suan gerek kamera gerek islemci olarak tıkandılar ilerisine gidemiyolar en fazla kamerada olacak 48mp telefoto on kamera 24 sonra 48 olursa olur ellerinde 2nmye inebinselerdi emin ol bu mantik olurdu 16duzler a17pro prolar a18 sadece 3nm altinda 1. 2. Nesil oldu mantiken adlari 17pm dede 3.nesil 3nm a19 olucak 2nmye herhalde 18 yada 19da gecerler ki 2nm icinde ciddi bi sogutma sistemi gerek duyabilir yani kisacasi 2nmye hangi seride gecilirse duz modeller alt modelinkini prolar 2nmyi kullanir tahminimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 29 Aralık 2024; 21:47:36 >
  • 5s den beri apple kullanıyorum hemen hemen her sene veya iki senede bir apple cihaz değiştiren birisi olarak 16 serisindeki hayal kırıklığından dolayı ilk defa ciddi anlamda android cihazlara geçmeyi düşünüyorum. 17 seriside aynı şekilde olursa büyük ihtimalle artık. Andorid cihaza geçerim

• Mexxwelll kullanıcısına yanıt
    17 serisi slim gibi yeni üyeler ve iPhone tarihinde hiç olmayan vapor chamber gibi özellikler ile geliyor. Kamera geliştirmeleri de üst düzey. Eğer aciliyetiniz ya da alma gerekliliğiniz yoksa biraz beklemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 29 Aralık 2024; 22:42:55 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Şuan 15 p kullanıyorum 17 yi bekliyorum duruma göre hareket edeceğim

• İnstagramda gezinirken hafifde olsa takılma sorunu yaşayan varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi seneler diliyorum.Phone 15 pro sahibiyim.Telefonun wifi kopma sorunu artık beni delirtiyor.Kilit ekranda kopuyor ne yaptıysam olmadı.Evde mesh sistemi kullanıyorum.

• SA beyler

Notlar uygulamasında şifreli bir sayfa oluşturmuştum. Buraya face id ile giriyordum ama şimdi sürekli şifre giriyorum. Bunu nasıl face id hale döndürebilirim.

• koçari K kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan notlar uygulamasını bul parola bölümünde face id bölümünü aktif et

• gokhan4481 kullanıcısına yanıt

Sağolasın, oldu  

• Iyi günler arkadaşlar. Bir konuda size danışmak istiyorum. Uzun yıllardır hep Android telefon kullanıyorum. Artık iphone almak istiyorum. 15 mi 16 mi veya düz mü pro mu kaç gb almamı önerirsiniz? Telefonla oyun oynayan biri değilim pek

• frt1334 F kullanıcısına yanıt

Andorid kullanıcısıydım. Ölmeden bir iphone kullanmış olayım diye 14 pm aldım. sonra tip c girişi gibi bazı gelişmelerden dolayı da 15 pm aldım. İlk aldığımda baya sinir olmuştum ama almadan önce bu durumu yaşayacağımı biliyordum. Çünkü yılların alışkanlıkları birden değişince kolay olmuyor tabi ama ios baya toparladı önceden çok sıkıcıydı.

Öncelikle pro al 15 serisi de olur 16 serisi de . Ama düz model alırım diyorsan da 16 serisinin düz olanını al ,15 düz modelleri alma bence.

• Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..

Sıkça sorulan sorular:

Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
    Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.

Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
    Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.

Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
    Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.

Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
    Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır

Kesinlikle pro duzlere gore daha gelismis cihazlar pro mu max mi konusuna gelince pil sarj sorun degil diyorsan yeri gelir gunde 2kere sarja takarim diyorsan pro ama pil onemli uzun dayansin diyorsan promax 1dolu gunu rahat cikarirsin en az 1 sarkar 1.5gune kadarda kullanima bagli bu dediklerim 15pm 16pm ikisi icinde gecerli tek eksisi buyuk ekran tek el kullanim zor ama alisirsin  

sırasıyla önerim 15promax 16pro yada 16promax (15proda 5x tetraprism telefoto lens yok 3x 15proda) en azda 256gb almalısın maxler zaten 256dan baslıyor duz pro alırsanızda en az 256

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 1 Ocak 2025; 14:34:39 >
    Sıfır alıyorsanız herhangi bir 12-13-14-15 serisi almayın artık. En düşük alacağınız model 16 olsun.

Piyasadaki tüm 15 serisi refurbished veya swap cihazları 16 serisi ile arasında öyle uçurum fiyat farkıda yok 16 serisi harici alınmaz bu saatten sonra..

• 
Sayfa: önceki 18891890189118921893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.