coconutbattery kullanabilirsiniz mac için |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1896. sayfa)
-
-
Cihazın kendi arayüzünde olan takılmalar bir tek bende mi oluyor? Sağ taraftaki uygulamalar klasörüne kaydırıyorum ufak bir takılma, soldaki widget ekranına kaydırıyorum ufak bir takılma, normal uygulamalar sayfasında kaydırıyorum takılma. İos 18.2, 18.2.1, 18.3 beta 1 hepsinde mevcut.
-
bendede mevcut özellikle soldaki widget ekranından sağa kaydırınca oluyor animasyon hatası var bariz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada 120Hz olan iPhone modellerinde 60Hz'e sabitleyince cihaz kesinlikle 60Hz çalışmıyor. 40-50Hz civarı tahminimce. Diğer 60Hz olan iPhone modellerle karşılaştırınca bariz bir akıcı olmama durumu mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 11 Ocak 2025; 16:39:7 > -
40 bile değil bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir. Bu zamana kadar Apple'da gördüğüm en yanıltıcı olay. 120Hz düzgün 120Hz çalışmıyor, 120Hz gibi göstermek için 60Hz'i daha düşük Hz de çalıştırıyor.
-
Cihaz 120 HZ modundayken %90 oranda 80 HZ çalışıyor zaten hocam, 60 HZ'deyken gerçekte kaçtır acaba
-
ProMotion teknolojisinden haberin varmı bilmiyorum da sabit 120 hz çalışmıyor zaten ekran yorum yapmak için boş yorum yapmayın Allah için bi zeki sizsiniz 😄
Olay Apple'ın bu şekilde olmasını istemesi. Yoksa ekran kaydını açtığın zaman 60-80-120 veya 120-80-60 şekilde olan yenileme 60-120 - 120-60 olarak değişiyor, 80Hz olmuyor artık. Benim bahsettiğim takılmalarda ortadan kalkıyor ekran kaydı açınca. Videoda gördüğün gibi ekran kaydı açık olduğundan hiçbir şekilde 80Hz'e geçmiyor ama kayıt yokken kaydırma anında aldığım SS 80Hz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 11 Ocak 2025; 18:22:7 >
-
İcloud yedeklememe gibi bir sorun yaşayan var mı ? Eski 13 pro max cihazımda bir kere böyle bir sorun yaşamadım. Bu cihaza geçtiğimden geri sürekli yedekleme problemi yaşıyorum ve asla icloud yedeklemesi yapamıyorum. Eşimde 15 pro mevcut onda böyle bir sorun mevcut değil ama bende hiç bir şey yedeklenmiyor. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
-
Var kardeş merak etme. Sabit 120 Hz'e alıştıktan sonra o promotion mevzusu hiç çekilmiyor senin yorumun gibi.
Arkadaşımın 15 pm si ile bendeki s24u yu karşılaştırınca tabi ki animasyonlar, uygulama arası geçişler gibi farklılıklar da etkendir fakat iPhone kesinlikle 120 hz değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alırken iyi karar verin 😊
1 Ocak 2025 tarihi itibarıyla yürürlüğe giren yeni yönetmelikle birlikte, internetten satılan cep telefonu, akıllı saat, tablet, bilgisayar ve motosiklet gibi ürünler için vazgeçme hakkı kaldırıldı.
Kullanıcılar, bu sınıfa giren ürünleri beğenmemeleri halinde iade edemeyecek.
Benksten aldıgım kamera korumanın biri kırıllmış anahtar gelmiş sanırım yanından çatlamış camlardan biri gitti sapire cam koruma …neyse ne önerirsiniz ne alayım yine benkstenmı soyleleyım gümrükte takılabilir şüphem var önerilere açığım
hocam apple için geçerli değildir sanırım amazon için geçerli bununlar ilgili bişey var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple kendi insiyatifi ile değişim yapmaya devam eder mi bilmem ama söylenen kategorilerdeki tüm marka ve ürünler için geçerli bu iş. Bunu çok suistimal eden, başka markalarda sahte parçayı içine koyarak iade eden (mesela şarj aletlerinde), keyfi alıp keyfi iade eden çok gereksiz tip ve dolandırıcı şerefsiz vardı.
Çok yerinde alınmış bir karar, geç bile kalındı. Şımarıklığı bırakıp, verilmiş hakları gereksiz bir şekilde suistimal etmemeyi eşek gibi öğrenecekler. Hatta bunu savunan tipler de vardı DH'de. Şimdi ağlamaya başlarlar.
Tabii olan yine dürüst tüketiciye olacak o ayrı konu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 12 Ocak 2025; 17:18:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durumu çok suistimal edenler vardı haklısınız. Şimdi kuru yanında yaş da yanacak fakat olması gerekeni yapmışlar. Adam sallıyorum 14PM'si var 15PM sipariş edip alıyor sonra bir güzel kart falan takıyor bakıyor kullanıyor, çok farkı yokmuş ya deyip iadeye gönderiyor. Adamı eleştirdiğin zaman da bu benim hakkım kardeşim ne var bunda diyor empatisizler.
Böyle pahalı ürünleri internetten kendi yetkili mağazası dışında biraz daha ucuza satanlardan almak isteyenler artık çok büyük risk olacak demektir.
İphone 15 PMax istedim kutudan çengelköy hıyarı çıktı muhabbetlerinin artmasını bir yana bırakın , kutudan teşhir yada kullanılmış ürün bile çıksa, geri göndermek için yasal dayanak yok, iade süreci de artık çok zor olacak.
Demek ki artık böyle ürünleri ya mağazaya gidip görerek alacağız, yada mağazanın kendi internet sitesi üzerinden....
-
Yok yok ertelenmiş. Tüm medya maalesef ana hatları okumuş haber yapmış. Geçici maddelerde 2026’ya ertelenmiş. Ki 2022’den beri aynı haber çıkıp erteleniyormuş. Biz de düştük maalesef 😔
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=20237&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5
İyi akşamlar.
İphone 15 aldım, aldıktan sonra avm'deki telefoncudan spigen marka koruyucu kılıf aldım. 900 tl dedi 700 tl'ye düştü Spigen ultra hybrid olarak geçiyor ismi. İnternet'ten baktığımda kılıflarda spigen markası yazıyor ama benimkinde yazmıyor. Sahte olabilir mi ? Açıkcası bana koruyucu gelmedi çok ince. Çocuk sararmaz dedi sararırsa getirin dedi. Ama spigen yazmadığı için aklıma takıldı. kutusu bu şekilde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X