< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1894. sayfa)
-
-
Benks iyi ama az da olsa ekrandan yiyor çerçeveleri 🥱
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim bildiğim 2 yıl içinde pil %80 in altına inerse ücretsiz değişim olduğu
Garanti süresi içinde cihaz için garanti edilen döngü sayısı (iPhone 15 ve sonrası için 1000 döngü) aşılmamasına rağmen sağlık %80 altına düşerse garanti kapsamına giriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İp15 i %80 dongu altına dusuren varmı acaba malum 2 yıl olmadı çıkalı varsa ilk onlar garantiden değiştirecek....benimde %91 oldu 11 ayda hiç de yogun kullanmıyorum
-
18.2.1 kuran var mı?
kuruyorum ne olacaksa olsun 😂
Hadi bakalım, kobay olurum diyorsunuz.
sıkıntı yok hocam kaybedecek ne kaldı ki 😁
iphone 15 pro max in kamerası bence kötü ya da bana mı öyle denk geldi 12 nin kamerası sanki daha iyiydi hafif kumlanma oluyor galeriye geçince
%87 benimki yoğun mu kullandın desen bu fiyat ve güçteki bir telefon için hiçte yoğun değildi :) her defasında yazdım 4-5 yıl önceki android telefon batarya performansı veriyor. İlk iphonumda hayal kırıklığına uğradım. Beklentim çok daha yüksekti. Akşam 6-7 den sonra ek bir şarja takmam gerekiyor çoğu zaman.
Pil kapasite %93 Devir Sayısı ise 456
Şarj ediyor kısmı ise %80'e ayarlı.
Açıkçası çokta umrumda değil :)
Keyifle kullanmaya devam ediyorum.
-
Fotoğraflar hdr kapatın aynı şekilde kamera video kısmından da kapatin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin çok iyi benim 261 de %93 oldu ama şarj sınırı kullanmıyorum sanırım ondan
Benimde 207 döngüde %93 oldu. Çoğu kişinin pil kapasitesinin %93 olması düşündürücü..
-
dün güncellemeden önce 94 tü güncelledikten sonra 93 oldu ilginç
Bu pil kapasite olayları da bana biraz yazılım işi gibi geliyor. Süreye endeksli bilerek azaltılıyor gibi. Bu işe gönül vermiş kişiler konunun üzerine gidecektir kesin.
-
azaltmaya çalıştığı kesin hocam he iyice ömrünü tamamlarsa değişim yapılır o önemli değil uçuk rakamlar yok pil değişiminde ama şarj süresini etkiliyor işte malesef
18.2.1 için yorumlar gayet iyi bende güncelledim sorun göremedim şuana kadar tavsiye ederim
Sizin mükemmel benim 189 döngü %94
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X