emin değilim ama sahte olabilir spigenin markası genelde kutu üzerinde turuncu diktorgen ıcnde yazıyordu sizde beyaz üstü yazılmış..malum bu markadan çok fazla çakma var piyasada..başka satın alan varsa kutuları karsılasıtrın bence.. |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1897. sayfa)
-
-
15 pro 17.7.2 den 18.2.1 e güncellenmeli mi sizce pil kullanımı 18.2.1'de iyi ve artan bir sonuç vermiş iphone 15 cihazında
-
ben 18.2.1 deyim şarj konusunda kötü değil önceki sürüme göre oyunlarda vs ılık çalışan cihaz şimdi ısınmıyor bile güzel yani ama şarj konusunda bence biraz daha takip edin burayı yabancı forumları vs malum geri dönüş şansınız yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A17Pro işlemcinin sorunu erken 3nm üretim süreci değil iOS17’imiş. iOS 18 ile telefon mükemmel oldu. Gündelik kullanımda ısınmayı geçtim telefon ılık bile olmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle hocam ben kullandığım uygulamarda hiç ısınma sorunu yaşamıyorum instagram efootball dahil
hocam bu yazılımı yeni yükledikten sonra indeksleme kaç gün sürüyor cihazdaki fotoğraf miktarı felan etkiliyor mu
Tabi ki hocam cihazın doluluğu etkiliyor.
7-10 gün arasında tam olarak bitiyor.
teşekkür ederim bilgi için hocam
Bi de 18.2.1’de 15P/PM’de ilginç bir şey var. AOD açık ya da kapalı pil süresi fark etmiyor. Aynı batarya süresini veriyor. Apple yazılımsal olarak bu cihazın bataryasını bitirip 16Pm satmaya yemin etmiş gibi duruyor :)
mümkün olan en ideal sürümde kalmak heralde 15 pm sahipleri için en iyisi olacak yoksa yapay zeka için cihazı feda etmek lazım
Saçma bi durum var hocam. AOD açıkken kullanım süresinde bi fark yok. Fakat AOD kapatınca pil daha uzun gitmesi lazımken sanki açık gibi gidiyor. İşin ilginç tarafı telefon ılık bile olmuyor. Halbuki bu durumda daha uzun batarya süresi vermesi lazım. Apple yeni cihaz satmak için ayar çekmeye başlamış :)
başlamasaydı şaşardım zatende yapay zekayı niye verdi acaba bu cihazlara oda ilginç direk 16 serisine verip satışını artırabilirdi
Konuya bayadır girmemiştim. 18.2.1 den ben gayet memnunum. Yanlış anlamadıysam hocam sanırım ısınma problemi yaşıyorsunuz. Bende bayadır ısınma sorunu yok. Fotoğraf çekip wifi a bağlı ve o anda lr üzerinden düzenleme yapıyorsam sadece o durumda ılıklaşıyor. Önceden aşırı ısınırdı şimdi o problemi yaşamıyorum. AOD neredeyse hiç kullanmadım pilde fark yok diyorsan açayım da değişiklik olsun :)
-
Çok tepki çeker diye muhtemelen.
Bir de hem 16Pm’de 15Pm’de yapay zeka özellikleri kullanırken telefonlar alev alıyor. Normal kullanımlarda hiçbir şey yok. Şenlik bölgeyi ABD dili İngilizce yapıp yapay zekayı kullanmaya çalışınca başlıyor.
https://www.techinside.com/yapay-zeka-guncellemesi-iphonelarda-isinma-sorununa-yol-aciyor/amp/
Muhtemelen 17 serisine gelen bazı özellikleri bu soğutma sorunundan dolayı 15-16lara vermeyecekler.
Diyecekler ki bu yeni gelen özellikleri kullanmak için 12gb ram ve vapor chamber soğutma gerekiyor kusura bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 13 Ocak 2025; 21:43:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
büyük ihtimal öyle olur hocam
Yok hocam ısınma sorunu yaşamıyorum. Tam aksine ısınma olmadığı için AOD kapalıyken pilin daha uzun gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama AOD kapalı da açık da hiçbir fark yok. O yüzden de cihaz daha uzun pil süresi verecekken Apple tarafından bu sürenin kısıldığını düşünüyorum.
Anladım hocam. Yalnız AOD kullanım senaryosuda önemli. Telefon büyük çoğunlukla parlak ışık altında kalırsa kullanım artar ancak cepte ya da ters duruyorsa zaten bir fark olmaz gibi vs. Ama bir süre deneyeceğim bakalım.
-
Hocam peki 5x’teki durum düzeldi mi 18.2.1 ile?
Tam olarak düzelmese de bir tık daha iyi. 18.3 ile umarım eski seviyeye gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X