Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (627. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
13.030
Cevap
406
Favori
555.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an Apple in sitesinden alınan iPhone lar 25 ocağa kadar iade edilebiliyor mu ? Öyle gördüm sitede sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    20 ocak 2025e kadar

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • musty.32 M kullanıcısına yanıt

Sağdaki güzelmiş kaça aldınız

• mukuk20 M kullanıcısına yanıt
    Eylem düğmesi bulunan iphonelarda apple intelligence olacak diye genelleme yapmış, ipucu falan değil

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Hocam kasa değişimi 3 yılda 1 ama yeni kasa 15 serisi burada. X-xs-11 aynı kasaydı. 12-13-14 aynı kasa. Kasa derken görüntü olarak düşünmeyin. 14 serisi 12 kasayla birebir aynı fakat dinamik ada gelmişti. Seneyede aynı kasa olacak ama ekranda dinamik ada küçüleceği söyleniyor. Yeni kasada 18 serisiyle belki yuvarlak hatlara dönebilirler.

15 serisi 12 serisiyle çok benzer sadece köşeler yuvarlatıldı ve titanyum oldu.

• bigbluesky555 B kullanıcısına yanıt

Anladım hocam hayırlısı olsun. Değişimmi olacak para iadesi mi?

• jetech te dokunma hissiyatı nasıl nasıl? Dokunmatik kaybı oluyor mu?

@blackcemre evet hocam bazı paneller net sorunlu. Ama bazı koruyucularda sıkıntı çıkartıyor. Evde 7 plus ve 6 var. 2sinin üstündeki camdada dikkat ettim bazen algılamama oluyor. Yani dokununca sıkıntı yok ama belli belirsiz basınca algılamıyor. 12 de denedim üstünde kalında cam var ama nerdeyse değmeden algılayacak elimi. Ben anlamadım bu işi.

@ANLT bu seneki koruyucular sıkıntılı. ESR iyi fakat boşluk bırakıyor. Yarın 2.camı deneyeceğim büyük ihtimalle alacaksanız 1 gün bekleyin. Dokunmatik hassasiyeti için jetech öneriliyor. Blueo öneriliyor fakat çok pahalı. Spigende dokunmatik sorunu var diyorlar ama hiç kullanmadım bilemiyorum.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Hocam seneye öyle ya da böyle telefonun görüntüsü değişecek. Bundan kaçış yok.

Hatta bu değişimle ile birlikte yeni bir model slim/air eklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 17 Kasım 2024; 2:0:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam seneye kasanın değişeceğinden emin miyiz? Bazıları da 18 serisinde falan diyor.

Air eklenecek söylentileri var. Ben tercih edeceğimi sanmıyorum. Pil süresi pek hoş olmaz gibi. Bir de kamera aynı mı olacak böyle bir durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Kasım 2024; 2:34:57 >
  • PunchTR kullanıcısına yanıt

Fiyat olarak s24 ultra çok ama çok avantajlı. Yurtdışı fiyatlarla kıyaslarsak vergilerden ötürü dünyada en pahalı iphonu biz satın alıyoruz. 2400 usd yapıyor 16 pro model için. Abd de iphone 16 pro 1000 usd.

S24 ultra abd fiyatı 1300 usd. Tr fiyatı 1700 usd.

ABD de iphone 16 pro yerine samsung s24 ultra almak isterlerse 300 usd fazla para veriyorlarken, biz tr de iphone 16 pro yerine samsung s24 ultra almak için 700usd daha az para vererek ulaşabiliyoruz.

• Hocam orası kesin zaten tipi değişecek. 11 serisi aynı kasayla son iphone olduğu için direk arka tasarım değişti. 14 serisinde dinamik ada geldi ön tasarım değişti. 17 serisinde muhtemelen dinamik ada küçülecek veya arka kamera dizilimi değişecek. Çünkü kasanın son senesi.

18 de ise kasa değişir. Örneğin oval hatlara dönerler, belki samsung gibi dikdörtgen olur bilemiyorum. Ama bundada 17 deki ön ve arka görüntü aynen kalır.

@Prfssr yukarıda açıkladım. Seneye kasa aynı kasa fakat görüntü makyajlanıp değişecek. 18 de kasa değişecek. Bugüne kadar hep böyle oldu.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

oval hatlara dönülmez hocam cihazı hantal ve daha kalın gösteriyor uzunca bir süre kare tasarım devam eder

• İlk telefon dokunmatik problemle çıktı sonra buradaki yorumları da görünce tekrar sipariş veremedim hala yine dokunmatik problemli denk gelecek diye.

• soyturk58 kullanıcısına yanıt
    Üretim tarihi neydi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt
    Temmuz pil üretim tarihi gözüküyordu.

Temmuz agustos eylul belki ekim hep hatalarla dolu cihazlar... Belki kasim aralik üretimleri iyi olur yoksa bu seriden ümidimi kesecem

• n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt
    Üretim dediğimiz pil üretimi aslında, Apple’da şimdi görüyor problemleri test süreci zayıf olmuş maalesef. Kasa ve iç bileşenlerin hatalardan ders alınmış yeni üretim olması mart nisanı bulur.

• Dokunmatik sorunu devam ederken bir de yazıların kendi kendine küçülme saçmalığı başladı. S23 kullanıyorken de vardı bu problem çok sinirimi bozuyordu iphone'a geçtik onda da buldu. Başka yaşayan var mı bu saçmalığı. Yazılar demişim ama bütünüyle herşey bir tık kendi kendine ufalıyor sonra düzeliyor kendi kendine...

Ocak subat gibi duzelir bence

Ben geçen hafta aldım eylül üretimi ekran koruyucusuz bir sıkıntı yok dokunmatikte. Spigen ekren koruyucu var elimde onu takınca biraz hissiyat azalıyor çok sıkıntı olacak derecede değil ama yinede var. Farklı ekran koruyucu ile deneyemedim belkide koruyucuda sıkıntı vardır. Pazartesi günü ikinci cihaz gelecek bunu iade etmek için yeni sipariş verdim. Aynı ekran koruyucuyu takacağım denemek için bakalım nasıl olacak sonucu burdan paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykarizma07 -- 17 Kasım 2024; 11:47:21 >
  • 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.