Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (625. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gktg26 , Elbi46 , komert , komert , gktg26 , Justforget_ Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
14.316
Cevap
433
Favori
606.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 pro alma arifesindeyim bende.Telefon icin ekran koruma ne onerirsiniz.Kaliteli ve ince goruntu bozmayacak.Kilifsiz kullanmayi dusunuorum.Lens koruma takmak gerekir herhalde. en iyi hangisidir takinca belli belirsiz kaba gostermeyen.
  • tst- kullanıcısına yanıt

Sormayın bence hiçbir şekide hak etmiyor parasını ancak alternatifi pek yok. benim kılıfın alt tarafı (apple clear case) açık olanlardan. ESR cam aldım, hem boşluk bırakıyor hem de kenarlarını keskin yapmışlar elimi kesecek neredeyse. aşağıdan yukarı hareket yaparken sürekli takılıyor parmağım. Jtech de aynı şekilde. Spigen'e insanlar dokunmatik sorunu var diyor. Çok araştırdım ama hem tam kaplayan hem istediğim özelliklere sahip bir tek bu camı bulabildim. En azından rahat rahat kullanıyorum artık

• Fenool kullanıcısına yanıt

HB ile yaptığım görüşmelerde sorunlu olduğuna dair rapor istediler yetkili servisten Akasya AVM'ye gittim. Oradan yetkililer ile görüştüm telefonu sıfırladılar sorun olmadığını söylediler. Sorun olsa apple bunu kabul eder büyük firma vs. gibi söylemler yaptılar. Bizden almış olsaydınız keyfi iade/değişim yapabilirdiniz gibi cümleler kurdular. Apple'ın sorunsuz dediği cihaza HB'de sorunsuz diyeceği için iade etmekten vazgeçtim. Bir süre böyle kullanacağım. Çok aşırı yok ama bazen sinir bozucu olabiliyor. Değişim kapsamında olmasaydı kesinlikle HB'den almazdık.

• Bu dokunmatik sorunu denilen sorun telefonu ilk aldığımda bende de vardı ancak ilk güncelleme ile düzeldi. Demek ki bazı cihazlarda yazılımsaldı ancak bazı cihazlarda donanımsal
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam , yanlış anlaşıldım sanırım 😅 Isınma sorunu arada oluyor o da şarjda kullanırken ekran full de iken. Ve o zaman şarjı kesmeden şarj etmeye devam ediyor.

Benim sorunum ise cihaz şarjda iken ısınmamasına rağmen çünkü sadece kablo takılıydı kullanmıyordum. İlk yazdığım mesajdaki ekran görüntüsünde gözüken şarjı duraklatma uyarısı ile şarjı durdurmasıydı. Kablo çıkar tak yaptım bir süre sonra uyarı gitti ve şarj devam etti.

Dfu ile de mac üzerinden backupsız yeni cihaz olarak kurdum . Ama bence halen güncellemeler ile bu telefonu asıl haline gelmesi gerekiyor. Örnek olarak dfu sonrasında denetim panelinde simgelerin yerlerine değiştirmek için basıp kaydırmaya çalıştığımda sağ tarafta üstüne basılı tuttuğum simge hop die sol üste gidiyor ben daha parmağımı oynatmadan. Bu sonra bir kaç telefonu kapa açtan sonra düzeldi. Gibi gibi şeyler var ufak tefek.

16 pro pili bir değişik olmuş. Neredeyse boş yer kalmadan doldurmuşlar kılıfı normaline göre daha fazla kullanıyor alanı. Batarya hasar aldığında şişmesi gerekirken patlamasa ))

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz ile ilgili bir yorum okumuştum ya da izlemiştim. Tam olarak neredeydi hatırlamıyorum. Orada da benzeri bir cümle kurulmuştu. Hayırlı artık. Tüm teknoloji severler olarak yaşayıp göreceğiz 😅
  • scanh kullanıcısına yanıt

evet benimde ekran koruyucu yokken bir sıkıntı yok dokunmatikte. Spigen ekran koruyucu var onu takınca hissiyat azalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bykarizma07

evet benimde ekran koruyucu yokken bir sıkıntı yok dokunmatikte. Spigen ekran koruyucu var onu takınca hissiyat azalıyor.

Yani yıllardır spigen ekran koruyucusu var, hiçbir telefon da sıkıntı yok. Kesinlikle bazı paneller sıkıntılı. Fark eden iade etmeli, sonra servis sorun yok diyor. Bende ekran koruyucu da takılı hiçbir hassasiyet sorunu yok. Benks de denemiştim, esr de taktım hiçbirinde sorun yok. Ekran koruyucu ile ilgili değil sorun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 16 Kasım 2024; 19:42:6 >
  • amazon
    Fırsat: ESR iPhone 16 Pro Max için zırhlı cam, 9H+ temperli cam ekran koruyucu 3 parça, kabarcıksız ve tozsuz, temperli cam askeri standart koruma, pratik montaj aracıyla dayanıklı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6W6ZX6B?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_G0KWKNDRC4X1ZDC0F66T&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_G0KWKNDRC4X1ZDC0F66T&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_G0KWKNDRC4X1ZDC0F66T&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

“ESR iPhone 16 Pro Max için zırhlı cam, 9H+ temperli cam ekran koruyucu 3 parça, kabarcıksız ve tozsuz, temperli cam askeri standart koruma, pratik montaj aracıyla dayanıklı”

Bu ekran koruyucusunu kullanan var mı? Yorumlara iPhone 16 pro ve pro max için baktığımda genelde güzel yorumlar görüyorum ve fotoğraflarda da ekrana tam oturuyormuş gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph Writer -- 16 Kasım 2024; 20:10:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Joseph Writer

iPhone 16 Pro Max Natürel Titanyum rengi 256 GB siparişini verdim. Kılıf konusunda Spigen'in Ultra Hybrid T (kamera kontrol tuşunu kapatan) modeline baktım ama Türkiye'de satışını göremedim. Geldiği zaman belki alırım aldığım kılıftan hoşlanmazsam. Bunun yerine Hepsiburada'dan:

Ultra Hybrid MagFit MagSafe özellikli Graphite

www.hepsiburada.com
    Spigen iPhone 16 Pro Max Kılıf Ultra Hybrid MagFit MagSafe Fiyatı
    https://app.hb.biz/o0WxVLxzc831

ve

Glas.tR EZ Fit Slim HD (2 Adet)

www.hepsiburada.com
    Spigen iPhone 16 Pro Max Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Fiyatı
    https://app.hb.biz/bzCDrCke36hl

aldım. iPhone 13 telefonumda Spigen'in bu ekran koruyucundan çok memnunum ama nedense Hepsiburada'da baya kötü yorum var. Yine de ekran koruyucusuz kalmamak için almak istedim. Hepsiburada'da Spigen ürünlerinde 2.'si %50 indirim kampanyası var bu ikisi 1700 TL'ye geldi. Ulaştıklarında fotoğraf paylaşırım.

iPhone 13'ten sonra nasıl bir deneyim olacak göreceğiz :)

Telefonu dün teslim aldım. Spigen’in graphite rengi natürel titanyum rengine güzel uyum sağladı. Elde tutuş hissiyatı da güzel.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Yalnız Spigen ekran koruyucularda stok sorunu var sanırım 25 Kasım teslim görünüyor HB’de. Şu anlık ekran koruyucusuz kullanıyorum.

Bu arada ekranla ilgili hiç problem yaşamadım. Ekran koruyucu takınca ne olacak göreceğiz.

Ben bu telefona iPhone 13’ten geçtim. Benim için değişim çok büyük oldu. Ekran, kamera, akıcılık vs her şey mükemmel🧿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph Writer -- 16 Kasım 2024; 20:22:59 >

• Arkadaşlar selam. Ben iPhone 11 128gb kullanıcısıyım ve artık cihazımı değiştirme zamanı geldi geliyor. 16 Pro almayı düşünüyordum fakat bugün bu konuya girdiğimden beri ekran sorunundan dolayı almaktan vazgeçtim diyebilirim😂 Sizce 1 yıl daha dişimi sıkıp 17 Pro mu almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnc3 -- 16 Kasım 2024; 20:41:14 >
  • Yine dayanamadım sipariş verdim şimdi 16 pm. 15 pm den geçmeye değmeyecek biliyorum ama duramadım. Dokunmatik sorunu dışında ekran LG marka olursada değişim isteyeceğim, değişimlerde ups kargo kapıdan teslim almaya geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 16 Kasım 2024; 20:47:2 >
  • vnc3 kullanıcısına yanıt
    Acil ihtiyaç değilse bekleyebilirsiniz. Kasa değişecek, kameralar değişecek, kamera tuşu kalkacak ve dinamik ada küçülecek deniyor. Apple’da döngüler 3 yıl civarında gidiyor son zamanlarda (11-12-13)-(14-15-16)-(17-18-19) gibi olacak.
  • WebServisi kullanıcısına yanıt
    LG panel bir önyargıdır. Çok çok iyi LG paneller var
  • WebServisi kullanıcısına yanıt
    İadeleri TNT, yeni cihazı UPS getiriyor

büyük değişimler olduğunda ne olacak acaba şimdi bile ufak değişikliklerden dolayı bir sürü hata var birde 17ler çoğunlukla hindistanda üretilecek gibi kalite nasıl olacak merak ediyorum

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Ben artık şaşırmıyorum hocam. 17 serisinin içinden mok bile çıkabilir. Hindistan üretimi iPhonelarda ciddi kalite problemi var. Umarım düzeltirler. Bu arada yeni mac minilerin üretim kalitesine de çok kötü diyorlar. Apple’a bu Hindistan işi pek yaramadı gibi.
  • çıktıktan hemen sonra 2.elde fiyatı düşen model oldu mu acaba

zira 256gb lar 77k ya kadar düşmüş bu 16 serisi zarar mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 16 Kasım 2024; 21:57:51 >
  • Arkadaşlar İphone 16' Pro'mdaki ekran sarılığı beni rahatsız etti ve bugün Amazon'a iade başlattım. Kutuyu açıp kullanmamın üzerinden 14 gün geçti, Amazon 30 günlük bir iade süresi belirlemişti. İade kabul olur mu? Benzer şekilde iade eden oldu mu, bilgi verirse çok sevinirim. 30 günlük iade süresi sadece açılmamış kutular için mi geçerli, iade deneyemi yaşayanlar paylaşırsa çok mutlu olurum.

• 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.