Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mıknatıs20 , sprinters03 , vanbommel Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.604
Cevap
541
Favori
854.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3utools

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

13 tede cok cektim ben lakin sarjda iken kullanıyordum bi yandan,kenara bıraktıgımda sorun olmuyordu

• Merhaba şu an en iyi değilim kampamyası handisi arkadaşlar black fridayı bekleyelimmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yalcines kullanıcısına yanıt

623 sayfalık konuda ısındığını söyleyen ilk ve tek kişisin. 16 Pro serisinin öncekilere göre en iyi yanı ısınma sorunu olmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 PM ve 16 PM arasında %50'ye yakın FPS farkı var bunun sebebi ısınma farkı olabilir

• musty.32 M kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir site falan çıkmıyor nasıl alacağız fiyat nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Jetech'te de dokunmatik hassasiyet problemi oluyor. Telefonu iade için geri gönderdim.

• Hocam videoyu tam izledim. Telefonların sıcaklıkları çok yakın. Hatta yaklaşık aynı bölgeleri aynı sıcaklıkta.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

iOS 18 ile 15Pm’in termal stresi bitti. A17Pro’yu taşıyan iPad Mini’de de durum aynı. Fakat aradaki müthiş farkı oluşturan şey GPU çekirdekleri, bunu destekleyen media çekirdekleri ve yeni ramler. Bu da çok normal. A18Pro’daki asıl güç bu GPU çekirdeklerinden ve ramlerinden geliyor.

Bir de arkadaşa telefon şarj kestiği için sitem etmişsiniz ısınmıyor diye. Arkadaşın problemi işlemcinin ısınıp ekran kısması vs değil. Şarjda ısınıp şarj kesmesi. Onun işlemcinin ısınması ile bir alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Kasım 2024; 14:2:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Belki iOS 18'in performans anlamında 15 PM'e henüz tam optimize edilmemesi de olabilir. İlerleyen sürümlerde fark kapanır diye düşünüyorum

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    O fark asla kapanmaz hocam bence. :) A18Pro, GPU (+) Medya çekirdekleri ve yeni ramleri ile mükemmel bir kombinasyon. Günlük kullanıcıya etkisi olmasa da telefonda sürekli oyun oynayan biri için resmen el konsolu iPhone 16PM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Kasım 2024; 14:37:56 >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hocam ben ısındığını söylemedim. Sıcak olmamasına rağmen uyarı verdi ve şarjı kesti dedim. Hatta çok ısındığında bile bu uyarı şarjda gelmedi dedim.

Lütfen mesajı okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

Selamlar telefon sıcak değil daha sıcak derecede şarj ettiğim oldu ama şuanda durum bu 😅

@hayloft

Bu telefon 16 Pro değil mi? Max değil?

• Paraya kıyıp blueo ekran koruyucu aldık bakalım hissiyatı güzel dokunmatik sorunu yok. kenarları da kavisli, aşağıdan yukarı kaydırma hareketi sorunsuz. umarım çabucak hava falan almaz

• Lyzard kullanıcısına yanıt

Onların fiyatlandırma da biraz abartı gerçekten. Sırf antipati oluşturduğu için seçenekler arasına almıyorum.

Hocam evet 16Pro

Doğrudan 16 Pro diye sordum çünkü batarya kılıfı değişti (metal oldu) 16Pro’da. 16 Pro Max’teki ise 15Pm ile aynı. Apple muhtemelen ilerleyen iOS sürümlerinde daha iyi optimizasyon yapar. Böylece bu sorun ile karşılaşmanız azalır.

Sizinle aynı sorunu yaşayan yabancılar da var.

discussions.apple.com
    iPhone 16 Pro stops charging too hot - Apple Community
    https://discussions.apple.com/thread/255785899?sortBy=rank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Kasım 2024; 15:56:11 >

• 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.