3utools |
Bildirim
3utools |
13 tede cok cektim ben lakin sarjda iken kullanıyordum bi yandan,kenara bıraktıgımda sorun olmuyordu |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
623 sayfalık konuda ısındığını söyleyen ilk ve tek kişisin. 16 Pro serisinin öncekilere göre en iyi yanı ısınma sorunu olmaması. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Jetech'te de dokunmatik hassasiyet problemi oluyor. Telefonu iade için geri gönderdim. |
Belki iOS 18'in performans anlamında 15 PM'e henüz tam optimize edilmemesi de olabilir. İlerleyen sürümlerde fark kapanır diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Kasım 2024; 14:37:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Paraya kıyıp blueo ekran koruyucu aldık bakalım hissiyatı güzel dokunmatik sorunu yok. kenarları da kavisli, aşağıdan yukarı kaydırma hareketi sorunsuz. umarım çabucak hava falan almaz |
Onların fiyatlandırma da biraz abartı gerçekten. Sırf antipati oluşturduğu için seçenekler arasına almıyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Kasım 2024; 15:56:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |