Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: G.U.Y Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.208
Cevap
509
Favori
770.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düz iphone 16’nın batarya günü çıkarıyormu acaba yoğun kullanımda, iphone 11-12 ile kıyaslama yaptığımızda nasıldır bataryası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden Nereye sipariş vererek ufak da olsa kendimizi mutlu etmek isterdik  gece bile uyanıp baktığım olurdu kargom nerde diye

Heyecanla sipariş verip korkarak bekler olduk..

• tekst79 T kullanıcısına yanıt
    Düz 16 ile 16Pro’nun bataryası aynı performansı gösteriyor. Oradan biçin kullanımı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hangi seçenekler çıkıyor hocam?

• 2 gün önce 14 pro dan 16 pro max e geçiş yaptım.

Telefon daha büyük olmasına rağmen diğerinden ne çok ağır ne de daha az ergonomik geldi hatta bayıldım . Zevkle kullanıyorum . Büyük ekran güzelmiş baya .

Şarj konusu üzmeyecek çok belli 14 pronun şarjı inanılmaz kötüydü .

Ekranıda gayet güzel açıkcası kalite olarak dokunmatik hissiyat olarak bir fark görmedim 14 prodan . Dokunmatik deneylerini de yaptım bahsedilen şeyler yok .

Tabi ekran parlaklık değerinde apple değişiklik yapmamış eski jenerasyonlarla aynı neden bilmiyorum. Eşimin Samsung s24 plus ekran parlaklıgı güneş altında inanılmaz parlak 2600nite kadar çıkıyo apple 2000nitten devam ediyor ve bunu rahatlıkla fark edebiliyorsunuz yanyana getirince.

Bence bu cihazın en güzel tarafı asla ısınmıyor eski modeller cayır cayırdı. Bu özelliğiyle bataryayı ve oled ekranı fazlaca sağlıklı tutacaktır .

Sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplarım. İyi akşamlar herkese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech_5 -- 15 Kasım 2024; 21:24:41 >

• stalker kullanıcısına yanıt

tabi dandik bir cihaz için uykunuz pek hafifmiş Allahım kargo nerde diye uyanmak nedir ya :D:D

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Bunlar var hocam,

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• crashris kullanıcısına yanıt

30 gün iphone se 4.1 inç telefon kullanıp o heyecanla beklenir hocam dandik derken anlayamadım

• 16pro dün sipariş verdildi, bugün geldi, satıcı Hepsiburada. Kutuda assembled in China yazıyor.

Dokunma algılamama problemini en kısa yoldan nasıl anlarım? Instagram'dan mı?

Prensip olarak ekran koruyucu kullanmıyorum. Ekran koruyucu kullanınca görülen bir problem mi? Eğer öyleyse anlayamam problem olduğunu zaten.

“Vazgeçtim”i seçin. Açıklama girmenizi isterse de “Cayma Hakkı’mı kullanmak istiyorum” yazın hocam. Aynen paketleyip gönderin.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Dün gece bir video atıldı orada gösteriyor. Ayarlarda en sağda sağ baş parmakla bastırın, elinizi kaldırmadan sol işaret parmağıyla aşağı yukarı yapın. Eğer işliyorsa bir sorun yoktur.

2. test ise klavyede Ç ve geri tuşlarına hafif hafif dokunun. Yani bu dokunma , neredeyse dokunup dokunmama arası çok hafif olacak. Eğer hiç işlemiyorsa sorun olabilir. Ama ara ara işliyorsa bu ekran koruyucudan kaynaklı olabilir.

3. test ise touchscreentest.com’a girin orada karelere dokunun, eğer sorunsuz çalışıyorsa güzel demektir.

Ama bu testler tam anlamıyla sorunsuz veya sorunlu diyemeyiz. Sadece ilk söylediğim hariç. O bariz bir problem. Ama en önemli test kendi deneyiminizdir. Eğer instada, wp veya herhangi bir uygulamada donma, basmama oluyorsa belirgin bir şekilde sorunlu panel ihtimali yüksek.

• Arkadaşlar 16 pm çöl titanyum telefonum Salı günü geldi. Telefonu ekran koruyucu varken ve yokken test ettim. Takılıyken bazen dokunmatik algılamıyor. Çıkardığımda gayet akıcı 2.kez tıklamaya gerek kalmadan kullanabiliyorum. Bunun koruyucularla ilgili olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam, paketi açınca sorun çıkarsa yaparım. Bu iPad Pro'larda da kumlu ekran sorunu var zaten almıştım, sattım. Cellular olanı aldım. İnşallah yeni üretim gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Kasım 2024; 22:10:3 >
  • Arkadaşlar konuyu takip edemedim ekran da sorunmu çıkıyor?ne anlamadım ben yine kronik bişeymi var?
    Bende alınca bakayım
    Bahsettiğiniz olay ne sayfaların hepsini okuyamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 15 Kasım 2024; 22:14:54 >
    Biliyorum hocam. S24U’da olan problem maalesef Apple tarafına da sıçramış durumda. Bu Samsung Display mok etti bu sene ortalığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 15 Kasım 2024; 22:42:59 >
  • Benim ekran lg gh3. Şarj soketinde Çin yazıyor. Dokunmatik problemim yok.

• Bugün gelen telefon ekim üretim GVC ekran. diğer kullandığım g9n panelden daha iyi görünüyor gözüme. bu panel model kodlarının iyi kötü olduğu bir post vardı ama bence alakası yok gibi.

• Amazon'dan aldığım Eylül üretim 16pm kendi kendine kapanıp açılıyor diye iade ettim.
    Bugün Apple'dan Ekim uretim 16pm geldi, yine kendi kendine kapanıp açılıyor.
    Bu tesadüf olamaz kesin birşey var ama çözemedim.

• Nedir bu dokunmatik ve şarj girişi yeri yazısı olayı?biri anlatabilirmi?

• tjodalv T kullanıcısına yanıt
    18.1 güncellemesi ile çözüldü deniliyordu o sorun, güncellediniz mi ?

• 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.