Ekran koruyucu yokken sorunsuz çalışıyor ama ekran koruyucu takınca hassasiyeti düşüyor. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (620. sayfa)
-
-
Evet hocam. Bir de 15PM'den 16 Pro'ya geçme maliyeti gerçekten az oluyor. İki büyük telefon gerçekten zor oluyor. Isınma sorunu da kalmamış gibi artık. Bakacağım duruma ama en kötü 17 serisini bekleyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ciddi ciddi 15 pro maxden geçmeyi düşünüyorum. Amazon 67 bin veriyor değiş tokuşa. Elden satsam 75 bin liraya satarım diye düşünüyorum. 16 pro nun fiyatı daha düşmedi. Düşerse geçeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
jetech tede durum böylemi? Ben müsait olamadım bir türlü ESR tam oturmamıştı 2.camı takacağım 1-2 gün içinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanmıyorum çünkü eski paneli kullanıyor diye biliyorum. Yine de güvenilir yerden alıp kontrol etmek gerekiyor dikkatlice
Valla normalde benim de aklımda yoktu ama Pro'nun fiyatı benim de aklımı çok karıştırıyor ama bu ekran sorunu olayı bana denk gelirse canımı aşırı sıkar. Kesin olarak çözüldüğünü duymam lazım geçmem için.
Bu sene pas geçersem seneye kesin Pro alırım.
1 hafta oldu.
Hocam sürekli büyük ekran kullandıysanız, çok küçük gelir. 6.7 inç ve üzeri kullanan için çok zor küçük telefona geçmek her ne kadar büyütselerde alışamıyor insan.
Benim ekim olarak geldi 14 kasım teslim aldım
Var mi dokunmatikte bir problem hocam peki ?
Kullanicilarin yaşadiği sorun ortadayken,bu yil es gecmek daha mantikli üstelik güzelim cihazin üstüne 15-20k vermek :)
Vallahi dostum ne yapsak bilemedim şubat ayini mı beklesek yoksa 15 pro alıp devam mı etsek
15 Pro Max en sağlam telefonum çıktı, 1 yıl oldu hiçbir sorunu yok.
Natural pm için bildiğiniz baya ince hafif bir kılıf var mı?
benksden 16pm için aldıgımız ekran koruyucular ekrandan yıyordu..bende mail amtıştım size update edilmiş halini göndereceğiz dediler sonra göndermeyi ötelediler..ne oldu o konu ya bilen varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 15 Kasım 2024; 15:50:10 > -
Trendyoldan aldığım 16 pm cihazı gece çekimlerinde mavileşme sorunu sebebiyle iade ettim, ücretim yatırıldı. 14 pm cihazımı da satmıştım telefonsuz kaldım :) bir daha 16 pm macerasına girsem mi bilemiyorum bunu almazsam ne alacağım onu da bilmiyorum. Ulan apple…
15 pm den bende memnunum 18 e kadar devam ederim heralde..
-
Bana da öyle dediler güya bu hafta gönderecektiler ses yok hala. Biraz daha uzarsa ben para iadesi talep edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Kasım 2024; 15:56:44 >
Trendyol muydu satıcı hocam? Bana elektronik ürünlerde kutuyu açtığınızda iade red oluyor demişlerdi de. Siz talep oluştırdunuz mu? İade sebebi ne yazdınız?
Ne zaman sipariş vermiştiniz ve ne zaman ulaştı hocam? Ayrıca Pro mu PM mi? Teşekkürler bilgilendirme için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X