Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bhgrcn , ghettoqueen Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
17.478
Cevap
521
Favori
790.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran basmatik değil zaten dokunmatik hocam. iPhone 2G’den beri yağ gibi iPhone ekranları. Yani gelen teknoloji falan yok :) Bildiğiniz bu seride bazı paneller arızalı.Güncelleme de yayınlandı düzelmedi. Ekran koruyuculu da koruyucusuz da yağ gibi akan cihazlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 15 Kasım 2024; 0:34:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

GH3H9 çıktı, LG galiba. En kötü kalitesiymiş moralim bozuldu valla. True Tone açıkken hafif sararma da var ama ben True Tone kapalı kullanıyorum zaten fakat yine de can sıktı.

• Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Yok hocam düz serilerde böyle bir şikayet duymadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranda sorun yaşayan varmı videodaki gibi bende denedim aynı sorunu yaşadım, dokunmada sıkıntı yaşamıyorum ama hissiyatı çok iyi gelmiyor sanki değiştirsem mi karar veremedim.

System Hacksyoutube
    iPhone 16 Pro/Max Escalating Touchscreen Problem!
    https://www.youtube.com/watch?si=QdGJ6VAH-kOctfSu&v=beUq1v0cnvg&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bykarizma07 B kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucu varken hafif doknuşları algılamıyor ekran

• bigbluesky555 B kullanıcısına yanıt

Benim telefondada arada yapıyor bazen ekran koruyucu spigen var. 15 promax daha akıcı deneyince yazılım güncellemesi ile düzelir mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykarizma07 -- 15 Kasım 2024; 0:53:58 >

Umarım problem yazılımsaldır da güncelleme ile düzelir.

• apple intelligence baya iyiymiş türkçe destek fazla gecikmez umarım

Hocam ekran telefonun kalbi zaten. Telefon çıkalı 2 ay oldu, hala güncelleme ile düzelir olayı bana mantıksız geliyor. Çünkü acil bir durum gerektiren bir sorun. İsteseler 18.1.1 yayınlayıp hemen çözerlerdi, daha 2 ay geçmiş bunun üzerinden yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Sorunu olan arkadaşlar da güncelleme diye umut bağlamasın hakları varsa iade etsin. Sonra servislerle uğraşmayın uyduraktan test cihazına bağlayıp sorun yok diyip sizi yollarlar. 100.000 TL'nizden de olursunuz, elden çıkarmaya çalışırsanız da zarar edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Kasım 2024; 2:6:53 >

Bende o sorun yok. Hem 16 Pro Max hem de 15 Pro Max'te denedim. İkisinde de ekran durmuyor o kenara basılı tutunca. İkisinin ekranı da G9N.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Kasım 2024; 2:13:33 >
  • Hong Kong tan getirtebilme sansim var 16 pro ama sorunlar kafa mi kurcaliyor. 15 pro max a mi yonelsem bilemedim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anladı hocam bariz sorun var demekki. Peki şu anki ekran ne durumda düzeldi mi?

Ekran değişimi konusunda size katılıyorum. Zira bende aynı şekilde soğurdum. O kadar para verip alıp böyle olması gerçekten çok üzücü ve bir o kadarda saçma.

@blackcemre evet hocam bencede öyle ama işte iyimser düşünmeye çalışıyorum.

Hayırlı olsun yeni koruyucu hocam teşekkürler bilgilendirme için. Hemen hemen her cihazda var ama 16 pro serisinde daha fazla sanırım. Evde 2 ipad 3 iphone var. iPad birisi ekran filmli diğerinde cam var. iPhone olarakda 2 tanesinde cam 1 tanesinde film var. Cam olan cihazların dokunmatik hassasiyeti çok çok çok az olsa bile azalıyor bu net. Çünkü filmli cihazları denediğimde parmağımı havada algılıyor ki bu filmli cihazlar en eski cihazlarım. 16 serisi ekran büyümesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ben şimdilik memnunum ama jetech deneyeceğim sanırım. ESR tam oturmuyor bile cihaza çünük firmalar bile adapte olamamış, doğru düzgün koruyucu üretememiş. 2. ESR yide deneyeceğim bu sefer boşluk kalmaz inşallah. Kalırsada jetech dicez artık :)

Bu videodaki gibi oluyorsa evet sıkıntı var panelde. Eğer süreniz geçmediyse ve cihazınız yazılımı güncel olduğu halde böyleyse bence değiştirin. Bende olmuyor çünkü böyle bir sorun.

• tst- kullanıcısına yanıt

15pm ekranim GVC34941 LG hafif sarimtraklik bendede vardı assagidaki ayari denermisin bende kalkti sarimtraklık

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Anladım hocam değişim yapınca 14 gün süresi tekrardan sıfırlanıyor mu bilginiz varmı. Ona göre iade edip yenisini alırım, tekrar aynı sorun olursa değişimde sıkıntı yaşamamak için. Bu videodaki denemeyi yaptım ayarlarda oluyor ama başka uygulamalarda olmuyor oda enteresan bir durum bu seri çok sıkıntılı çıktı gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykarizma07 -- 15 Kasım 2024; 7:35:12 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz kart takmadım ama daha önce benksin ahize korumalarını da taktım telefonlarıma hiç sıkıntı olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gktg26 G kullanıcısına yanıt
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Şöyle ayarladım eskisinden daha iyi oldu hocam, teşekkür ederim. Ama bu true tone'un mantığına ters olabilir biraz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

%100 emin olmamakla birlikte her cihazda yeni 14 gün veriyor diye biliyorum apple. Yani sorun varsa yeni cihaz geldikten sonra 14 gün bir daha başlıyor hocam. Bende ayarlardada olmuyor o şekilde. Multi-touch la alakalı bir sorun sanırım.

• 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.