Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (621. sayfa)
-
-
Bende bir ipad pro aldım hocam, satıcı trendyol bir sorun çıksa ne seçeneğine tıklayıp iade edeyim, temsilcileri sormuştum iade olmaz demişti. Vazgeçtim olarak mı işaretlenmesi gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 15 Kasım 2024; 16:43:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15p 60-65k olsaydi al geç derdim,fiyatini ucurmuşlar o paralara 16p satiliyor.Temiz garantili 2.el 55-60k bulursan yapiştir.Anroid deneyimin varsa s25u bekle,dokunmatik sorunu öyle aman al geç ne olucak denilicek mevzu değil.Bilemedim.
Bende bu sayılan problemlerden hiçbiri yok çok şükür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Spigen iPhone 16 Pro Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR EZ Fit Slim HD - AGL07935 https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFS2CRLG?ref=cm_sw_r_mwn_dp_HPWNTZ2CJ2ATW9TKF2G6&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_HPWNTZ2CJ2ATW9TKF2G6&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_HPWNTZ2CJ2ATW9TKF2G6&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&language=tr-TR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
75 e satabilecek misiniz piyasa 60-65 arası gidiyor.
Yurtdışı 16 pm telefonlarda 1günlük 3günlük satılık telefonlar var muhtemelen bunlarda sorunlu, iade edemediklerinden satıyorlar, YD alırken çok dikkat etmek lazim
16 pm için araç içi telefon tutucu memnun kaldığınız düşmeyen eğilmeyen pratik marka model var mı?
siyah renk kullanan arkadaşlara rica etsem boya atması vs durumları mevcut mu renkten memnunlar mı acaba sipariş geçmeyi düşünüyorum
-
Bende 16 Pro var sorun yok. Orijinal silikon kılıf kullanıyorum fiziksel bir sorunu yoktu
5s’den bu yana tüm serileri siyah kullandım. 15 Pm’de böyle bir sorun ile karşılaşmadım ama tüm telefonları aldığım gün kılıf ile kullanmaya başlarım. :) 16 Pm için de siyah tercih ettim. Sorun olacağını sanmıyorum.
teşekkür ederim hocam Bu renkten bende bir türlü vazgeçemiyorum
-
teşekkür ederim hocam apple silikon kılıf ile sipariş geçmeyi düşünüyorum.
-
Arkadaşlar mecbur şimdi Teknosadan ticari karta 6 taksit oldugu için alacağım kutuyu sizce mağazada açayım mı bi sorun olursa canlı kanlı görsünler diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon'da Yosh markası var
Canlı kanlı da görseler değişen bir şey olmaz, sorun çıkarsa servise yönlendirirler. İade edemezsin.
Şans işi bakalım o zaman mecbur Teknosadan alacağım, 13 Promdan cok memnunum kasa kalitesi falan muazzam ama eskiyor her sene değişmesi daha da zor oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece şu tavsiyede bulunayım anladığım kadarıyla İndia üretimler daha sıkıntılı , kutuyu açmadan arka kısma bak india yazıyor ise başka kutu iste china olanı al hocam.
Tamam hocam ödeme yapmadan bakabiliriz dimi bu duruma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X