Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: okancakmak , turklucky , gktg26 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (5 Mobil) - 11 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
17.428
Cevap
518
Favori
784.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kamera tuşu kalkmaz, ama o tuşun amacı değişebilir özelleştirme vs yapabilirler aksiyon butonu gibi. Bir de kesinlikle kasadaki yeri değişir 16 daki yeri çok saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt

Bana denk gelmedi. Benim telefonun ekranı ortadoğu filtreli, 16 PM.

• bykarizma07 B kullanıcısına yanıt

iPhone siparişi verdik Apple dan hangi kargoyla gelir . Şehir Antalya

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Ups ile geliyor Bursa’ya. Antalya’ya bilmiyorum ama yine ups ile gelir diye düşünüyorum.

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    UPS

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadalar merhaba,

2 Hafta sonra Almanya'dan iPhone 16 Pro almayı düşünüyorum. Tam vergi iadesi ile birlikte 1117€ gibi bir rakama geliyor 256gb olan model. Türkiye'de kaydettirmeyi düşünmüyorum. Toplamda 8 aylık bir kullanım süresi sonunda seneyi yeni telefonla takas yapmayı planlıyorum yine yurtdışında. Bu 8 aylık süre sanırım 4+4 şeklinde kullanılıyor. Buradaki sorum şu aslında, telefonu ben 1 Aralık gibi kullanmaya başlayacağım. Yılbaşında kullandığım Imei kullanım süresi sıfırlanacak mı? Yoksa ben diğer Imei'ye geçip sinyali kesmem mi gerekiyor? Bilgisi olan bu konuda cevap verebilirse çok sevinirim.

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Az önce Apple destek ile görüştüm saçma sapan bir konu için😀
    Arkadaşa güncellemeden önce böyle değildi dedim.
    Benim cihazım da fotoğraflara girmiyor güncelleme bekliyorum dedi.
    Bir gün de servise gitmiştim. Cihazımı teste soktular ve sorun yok dediler.
    Yani her şey mal satılana kadar.
    Çözüm sıfır.
    Öneri sıfır.
    Servislerin tek yaptigi yazılım güncellemek.
    Şu yurt dışı vergileri yüksek olmasa da keşke herkes yurt dışından getirip garantiye para vermesek.
    Almayı düşünüyordum 16 pm şöyle dokunmatik sorunu felan deyince kala kaldım.
    Oyun oynarım pile vs hiç dikkat etmem.
    Tek istediğim kasmamasıdır ya da ısınmaması
    Ama anladığım kadarıyla 14 pm da ne sorun yaşıyorsam bu cihazda da yaşayacağım. Kulaklık ve saatim var. Onlara kıyamayıp tekrar Apple devam etmek yerine
    En azından Samsung diyerek beklenti içinde olmadan Samsung’a geçiş yapmaya karar verdim😀
    Apple bitmiş maalesef.
    Türk Telekom hücresel ağıyla bildirim sorunu için çok uğraşmıştım daha hem Apple hem tt kimsenin umrunda değil😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Telefonun kilitini açtığımda ana ekranda uygulamalar gelirken bir takılma yaşıyorum, instgramdan safariyr geçerken bir takılma yaşıyorım, kamera uygulamasında bir 60-70 foto çektikten sonra takılmalar yaşıyorum iphone 16 pm 18.1 sürümünde. Umarım yazılım kaynaklıdır

• Şu telefon 15 yıl destek verse bozulmadıkça asla yenilemem siz nasıl iç çamaşırı değiştirir gibi her çıkana geçiyorsunuz  bu hastalık demek ki 

• Assambled in China yazanlar çin ğretimi dimi arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

iPhone 15’ten geçtim bazen diyorum hiç gerek yokmuş aslında birebir aynı telefonu kullanıyor hissediyorum. kamera olarak hız olarak aman aman bir fark görmedim sırf apple intelligence için geçmiştim onun da türkçe desteği gelmesi minimum 2 yıl 🤷‍♂️

• 13 Pro'dan geçtim şimdi 16 Pro'a. Teknosadan aldım 6 taksitlenarkasında China yazıyordu bakalım ekran koruyucu ve kılıf tavsiyelerinizi beklemekteyim

• FurkanCoban F kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucu spigen de dokunma hissiyatı sorunu yaşıyorum, aklınızda bulunsun. Blueo markaya iyi diyorlar ama ben henüz deneyemedim.

Hocam fiyatı sorun değil alayım da el becerim sıfır telefoncuda uygularken sorun yaşarsa güm 😂

• 8 Elite “fos” çıktı. sızıntılardaki skorlar herşey sahteymiş A18 Pro piyasanın içinden geçiyor

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Xiaomiler her zaman daha kötü performans gösteriyor zaten. OnePlus veya Honor ile ilgili incelemeleri bekliyorum ben

• FurkanCoban F kullanıcısına yanıt

telefonun jelatini çıkardığınız gibi ekrana dokunmadan direk uygularsanız hiç sıkıntı olmaz hocam :) ben öyle yapıyorum yeni telefon aldığımda.

Teknosadan aldıgım için mağazada açıp iyice inceledim ekranı falan bi sorun cıkarsa hemen orda göstereyim diye 😂

Bir de blueo koruyucuda herhangi bir model var mı tavsiye edeceğinz yoksa hepsi aynı mı? Ben bu ekranı karartan soluklaştıran koruyucuları sevmiyorum safir gibi olsun isterim, bir de Eminönünde calıstıgım icin yarın bi oralardaki telefonculara gidip bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCoban -- 17 Kasım 2024; 17:28:5 >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

Bende aynı şekilde hiç sevmiyorum hocam. Değişiklik olacaksa galaxy serisi gibi olsun ama oval olmasın.

• 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.