< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (652. sayfa)
-
-
neyse program satın alıp hallettim yinelenenleri, herşey paraya dayalı bir sistem :D
-
andraidden geçtim. google photos kullanıyorum, ekstra depolama alanına para da verdik. google photos iphoneda da çalışıyor sonuçta. neden icloud a geçirmek isteyeyim? bilmediğim için soruyorum. fotoğrafları iclouda taşımanın ne avantajı var.
-
Iphone kullanıcıları için apple photos bulunmaz nimet. Eşitleme ve paylaşım seçenekleri çok iyi. Başka bir konu da yarın macbook da alsanız, ipad de alsanız fotoğraflarınız anında eşitlenmiş olacak. Kullanışlılığı çok daha iyi yani apple ekosistemindeyseniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yoksa nasıl dünyanın en çok kar eden markası olacak :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
açıklama için teşekkürler. benim için gereksizmiş. apple ekosistemi yok bende. apple a iphone dışında para kaptırmaya niyetim yok şimdilik.
-
Demekki yazılımsalmış hocam güle güle kullanın maaşallah diyelşm :) hele esr ye rağmen böyle akması cihazın muazzam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GH3 ve GVC LG Panel
G9P ve G9N Samsung Panel
Whatsappta gördüğüm yeni bir problem. Gerçi pek problem sayılmaz ama şöyle ki wifi ile veya mobil veri ile bağlıyken mesaj attığımda çevrimiçi ise mavi tik olmuyor ve çevrimiçi olmasa bile interneti açıksa da iki tık olmuyor. Mesajdan geri çıkıp mesaj listesine gelince mavi tık veya iki tık olduğunu görüyorum. Bazen de uygulamadan çıkış yapıp girince düzeliyor
Not: geçen ki güncellemede mesaja basılı tutup mesaja emoji bırakma düzeldi sanmıştım ama yine yapmaya başladı ara ara. Bu durum sadece whatsapp için geçerli. Enteresan şeyler oluyor
Bence bu durum telefon ile ilgili değil, uygulama ile ilgili. İki adet14 pro mevcut evde. İOS 18 olmayanda da iki tik olmama olayı var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mavileşme sorunu donanımsal. Bu sorunu bulan YouTuber profesyonel fotoğrafçı. Durumu açıkladı. Zaten donanımsal olduğu için elinizdeki bir telefonda oluyor diğerinde olmuyor.Bizim forumda her zamanki gibi durumu kabul etmeme eğilimi var. Çünkü çok para veriyoruz. Attığınız fotoğraflarda mavi çeken cihazın kamerası bozuk maalesef. İade edin. Diğeri ise sağlam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Kasım 2024; 11:43:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6s kullanıyorum onda da durum aynı hocam 😁
Sorun nedir bize kontrol edelim
Hocam bu arada bunu denerken birşey farkettim. Cihazı bir yere dayayıpta bunu yapınca mavilik arada oluyor bende, ama sabit, karanlık ve bir yere dayanmadan oynatmayacak bir şekilde bir yerde yapınca olmuyor. Tahminim lidar sensörünün ışığı geliyor kameraya. Hatta bonus bilgi vereyim o mavi ekran olan cihazda kılıfsız bir şekilde simsiyah bir yere dayayın ( karton-naylon tarzı olursa daha belli ve kameralar siyahlığa iyice dayanacak) kırmızı ışık çıkıyor :) buda lidar sensörünün ışığı.
Bir üstteki mesajıma bakabilirsiniz orada açıkladım
Merhaba dostlar.
15 Pro ile 16 Pro arasında fiyat farkı yok gibi hatta 15 Pro biraz daha pahalı. 15 Pro'yu değerli kılan bir özelliği mi var? Neden daha pahalı? 15 Pro ve 16 Pro arasında gidip gelmekteyim fiyat farkı da yok. Sizce hangisini almak mantıklı olur?
-
Şu hocam. Adam zaten profesyonel fotoğrafçı. Durumu açıklıyor da. Tripod ile açık alan ve genelde astrofotoğrafçılık yapan bir zat.
Shayne MostynyoutubeHUGE fault with iPhone 16 camera.https://www.youtube.com/watch?si=2ljJ9Pk3WSKWnlf1&v=PRDjWN6iPJI&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Kasım 2024; 12:43:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Artık eski telefon alınmaz. Her zaman yenisi daha iyidir. 16P alın.
Ciddi bir sorumu ? Alt modeliyle aynı fiyatta olan üst model varken….
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X