Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Elbi46 , komert , Justforget_ , gktg26 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
14.316
Cevap
433
Favori
606.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi androidden geçen ya da google photos kullanıp, fotoğraflarını Icloud a geçirmek isteyen varsa google in tarayicida çalışan yeni takeout özelliği ile fotoğrafların meta datasında hiçbir kayıp olmadan icloud a aktarmak çok kolaylaşmış. Toplamda 30 bin fotoğrafımı otomatik olarak 48 saatte aktardı ve ben hiçbir şeye dokunmadım. Tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • neyse program satın alıp hallettim yinelenenleri, herşey paraya dayalı bir sistem :D

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

andraidden geçtim. google photos kullanıyorum, ekstra depolama alanına para da verdik. google photos iphoneda da çalışıyor sonuçta. neden icloud a geçirmek isteyeyim? bilmediğim için soruyorum. fotoğrafları iclouda taşımanın ne avantajı var.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Iphone kullanıcıları için apple photos bulunmaz nimet. Eşitleme ve paylaşım seçenekleri çok iyi. Başka bir konu da yarın macbook da alsanız, ipad de alsanız fotoğraflarınız anında eşitlenmiş olacak. Kullanışlılığı çok daha iyi yani apple ekosistemindeyseniz.

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Yoksa nasıl dünyanın en çok kar eden markası olacak :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

açıklama için teşekkürler. benim için gereksizmiş. apple ekosistemi yok bende. apple a iphone dışında para kaptırmaya niyetim yok şimdilik.Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Demekki yazılımsalmış hocam güle güle kullanın maaşallah diyelşm :) hele esr ye rağmen böyle akması cihazın muazzam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

GH3 ve GVC LG Panel

G9P ve G9N Samsung Panel

• Whatsappta gördüğüm yeni bir problem. Gerçi pek problem sayılmaz ama şöyle ki wifi ile veya mobil veri ile bağlıyken mesaj attığımda çevrimiçi ise mavi tik olmuyor ve çevrimiçi olmasa bile interneti açıksa da iki tık olmuyor. Mesajdan geri çıkıp mesaj listesine gelince mavi tık veya iki tık olduğunu görüyorum. Bazen de uygulamadan çıkış yapıp girince düzeliyor

Not: geçen ki güncellemede mesaja basılı tutup mesaja emoji bırakma düzeldi sanmıştım ama yine yapmaya başladı ara ara. Bu durum sadece whatsapp için geçerli. Enteresan şeyler oluyor

• Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    Bence bu durum telefon ile ilgili değil, uygulama ile ilgili. İki adet14 pro mevcut evde. İOS 18 olmayanda da iki tik olmama olayı var.

• bykarizma07 B kullanıcısına yanıt
    Bu mavileşme sorunu donanımsal. Bu sorunu bulan YouTuber profesyonel fotoğrafçı. Durumu açıkladı. Zaten donanımsal olduğu için elinizdeki bir telefonda oluyor diğerinde olmuyor.Bizim forumda her zamanki gibi durumu kabul etmeme eğilimi var. Çünkü çok para veriyoruz. Attığınız fotoğraflarda mavi çeken cihazın kamerası bozuk maalesef. İade edin. Diğeri ise sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Kasım 2024; 11:43:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt
    6s kullanıyorum onda da durum aynı hocam 😁

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Sorun nedir bize kontrol edelim

• bykarizma07 B kullanıcısına yanıt

Hocam bu arada bunu denerken birşey farkettim. Cihazı bir yere dayayıpta bunu yapınca mavilik arada oluyor bende, ama sabit, karanlık ve bir yere dayanmadan oynatmayacak bir şekilde bir yerde yapınca olmuyor. Tahminim lidar sensörünün ışığı geliyor kameraya. Hatta bonus bilgi vereyim o mavi ekran olan cihazda kılıfsız bir şekilde simsiyah bir yere dayayın ( karton-naylon tarzı olursa daha belli ve kameralar siyahlığa iyice dayanacak) kırmızı ışık çıkıyor :) buda lidar sensörünün ışığı.

Bir üstteki mesajıma bakabilirsiniz orada açıkladım

• Merhaba dostlar.

15 Pro ile 16 Pro arasında fiyat farkı yok gibi hatta 15 Pro biraz daha pahalı. 15 Pro'yu değerli kılan bir özelliği mi var? Neden daha pahalı? 15 Pro ve 16 Pro arasında gidip gelmekteyim fiyat farkı da yok. Sizce hangisini almak mantıklı olur?

Şu hocam. Adam zaten profesyonel fotoğrafçı. Durumu açıklıyor da. Tripod ile açık alan ve genelde astrofotoğrafçılık yapan bir zat.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Kasım 2024; 12:43:55 >

• cuneytuces C kullanıcısına yanıt
    Artık eski telefon alınmaz. Her zaman yenisi daha iyidir. 16P alın.

• cuneytuces C kullanıcısına yanıt

Ciddi bir sorumu ? Alt modeliyle aynı fiyatta olan üst model varken….

• 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.