Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (812. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kay1PRuH Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.277
Cevap
492
Favori
714.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu nerde yazıyor
  • pasifik. kullanıcısına yanıt
    pil kısmında yazıyor
  • Cone kullanıcısına yanıt
    Böyle uyarı çıkıyormuydu önceden,pil performansı artabilir ibaresi var.
  • pasifik. kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ki cihazı alalı 6 gün oldu ilk kez gördüm ben de
  • ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt
    Bende de benks var ama tuş yeri çukur.
    Güzel çalışıyormu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasifik.

Bende de benks var ama tuş yeri çukur.
    Güzel çalışıyormu peki?
    Bu modelde metal ve çıkıntılı oldukça güzel çıt çıt basıyor
    Sen güncellemeyi nezaman yaptın ondan ozaman.
  • Etrafimdakiler batarya ne kadar gidiyor diye dalga geciyorlar bazen, 2-2.5gun gidiyor sarji diyorum kimse inanmiyor. Telefonu ekim sonunda aldim ama duzenli kullanima 8 aralikta gectim gun itibariyle asagi yukari 1 ay oldu. Cycle 12 de yani telefon diyorki 0 dan 100 e sen bunu 12 kere sarj etmissin. 1 ayda 12 kere sarj edince benim dedigim rahat tutuyor yinede inanmiyorlar:)

Telefon bu arada duz pro, MAX degil ve sarj kisitlamasi uyguluyorum max %80, min %5-10 da sarj ederim.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 7 Ocak 2025; 18:38:10 >

18.2.1 guncelleyincemi cikti yoksa guncellemeden once varmiydi

• Arkadaşlar kameradan çekilen videoları izlediğimde hafif bir dalgalanma oluyor. Akşam gündüz fark etmiyor. Tüm çekimler öyle. Ben ayarları yanlış mı yaptım acaba, hdrden kaynaklı olabilir mi?
  • Arkadaşlar daha önce yazıldı mı bakamadım ama şu sorunu yaşayan var mı:https://www.reddit.com/r/iPhone16Pro/comments/1gl77x1/lockscreen_wallpaper_delay_on_16_pro_max_read/
    En iyi sanırım buradaki video açıklıyor
    Sorun iOS'in kendi wallpaperları ile yok, aynı şekilde AOD açıkken de yok ama resimlerden alınan herhangi bir wallpaper ile çok bariz
    Satın alalı daha 4 gün olduğu için iade edip yenisini almayı da düşündüm ama bugün birkaç tekno markette denedim, kamera ile çektiğim resimleri wallpaper yapınca hepsinde aynı sorun yaşandı, 18.2.1 ile belki çözülür demiştim ama bir gelişme yok, çok canımı sıkıyor bu sorun

• Az önce telefonla konuşurken 16 Pro Max’im kendi kendi kapanıp açıldı. Geçmişte de bazı iPhone’larımda yaşadığım bir durum
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Şuan 15 Pro ikinci elde ortalama ne kadardan satılıyor acaba? Yakın zamanda 16'ya geçerken satan veya bilgisi olan var mı? 15 Pro'dan 16 Pro'ya geçiş maliyetini öğrenebilmek için soruyorum. Üstüne ne kadar koymak gerekir acaba? (Her ikisi de 512 GB varsayılarak)

• iPhone 16 Pro’ya aşık oldum
    çok extrem bir özellik gelmezse yada 1 inç sensör koymazlarsa geçmeyeceğim 17’ye
  • -SRPR- - kullanıcısına yanıt

Tahmin fiyat vermek gerekirse 25-30k cikar gibi:) Acaba cokmu iyi niyetli davrandim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 7 Ocak 2025; 20:18:26 >
  • hayloft H kullanıcısına yanıt

Aynı düşüncedeyim sanırım uzun yıllar kullanacağım telefonu buldum Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• 16 Pro vs 15 Pro
    16 Pro hatırı sayılır derecede daha büyük ama kalın çerçeveli ekran koruyucular yüzünden ekrandan tam olarak faydalanamıyoruz
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 7 Ocak 2025; 20:38:52 >
  • 
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.