|
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (814. sayfa)
-
-
Bu konuda Apple'ı en çok ben eleştiriyorum zaten hocam. iPhone 11 Pro dan beri bildiğin arka tasarımı aynı. Her yıl böyle diyorlar, lansman yaklaştıkça hiçbir şey dedikleri gibi olmuyor.
-
hocam bu nasıl oluyor yav? 1 hafta oldu benim 8. döngü.. 20-90 arası sarj ederim hep -
2-2,5 gün gidiyorsa muhtemelen sadece alo diyordur sosyal medya falan çok kullanmıyordur.
-
Son zamanlarda 16 pro ya da max sipariş eden var mı? Telefon hala ios 18 mi geliyor yoksa 18.1 falan gelmeye başladı mı? -
18.1 geliyor geçen hafta alındı 16 pro -
Bi hafta oldu alali kasim uretimi 18.1 le geldi
-
mac mi hocam?
ipade icloud hesabı ortaksa kablosuz ekran paylaşımı da varmış yeni öğrendim :)
-
Arkadaşlar xs max kullanıyordum 1 ay önce whatsaptn sesli mesaj atarken ses cok iyiydi şimdi 16 pro max ile ses cok düşük dinleyince,ama video atınca ses yüksek?whatsaptan olduğunu düşünüyorum sizce? -
evet var hocam, evet mac iphonu komple mac den yönetiyorsunuz.
-
beta olarak 18.3 geldi bana
-
dediğiniz gibi gözle görülür değişiklikler olursa herkes geçer
-
Benim 2.5-3 gün arası gidiyor hocam
sosyal medya çok kısıtlı ; ekşi sözlük ve alo alo + whatsapp
pil cyle : 4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 8 Ocak 2025; 15:55:47 > -
2 elle yazı yazmak istersen seri bir şekilde anlarsın hocam şuan sorun bayağı aşağı çekildi yazılımsal. özellikle kamera tuşunun tarafında oluyor.
-
tasarım güzel hocam bence innovasyon 3-4 yılda bir geliyor mesela dynamic island ve kamera kontrol tuşu gibi
bakın görürsünüz kamera kontrol bir çok diğer markalara da eklenecek. heee bana bir faydası var mı yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 8 Ocak 2025; 16:3:58 > -
Ne ilgisi var hocam. İlk defa ekran koruyucu takıyor millet cihazlarına.. çeşit çeşit kaliteli marka ekran koruyucular taktım hala dokunmatik takılma yaşıyor cihaz. Keza ekran koruyucusuz da bir ton paylaştı sorunun korucuyusuz da devam ettiğini insanlar burada.. belli ki bazı serilerde bu sorun var. Bazen aynı yere 3-4 defa dokunmak gerekiyor. Sinir bozucu. -
Kullanima bagli ekran devamli acik olsa tabiki gidemez. Gunluk kullanim bi kac alo, whatsapp, insta vs ama sosyal medyda gunluk 1 saati gecmez ama ayni zamanda telefon app yaziyorum interaktif gelistirme sirasinda ekran devamli acik ozaman sarj biraz daha hizli gidiyor.
Birde telefon isiniyormu o onemli, isi demek enerji kaybi demek. benim telefon hep soguk. Telefonu isitan uygulamalari fazla kullanma :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 8 Ocak 2025; 17:31:31 > -
18.2.1. Guncelleyen promax ci arkadaslar 18.2mi daha iyi yoksa 18.2.1 mi cihazim yeni daha 3 dongude gecen cuma aldim 18.2ye dfu yapmistim sonra bide 18.2.1 e dfu yapayim dedim sanki 18.2 ekran suresi daha iyidi gibi geldi bana yoksa cihaz yeni ve dfu yaptigim icinmi suan 18.2.1de boyle 18.2ye gore? -
Aldınız mı hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X