Bu telefonları parke kesilen yerde mi yapıyorlar anlamadım doğrusu Apple dışında hiçbir markada bu sorunu yaşamadım. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (816. sayfa)
-
-
İnternette bazı videolar dolaşıyor yurtdışı 16 pro max için 4 aylık cihaz için birşey yapmamıza gerek var mı arkadaşlar Ocak 1 de 4 ay sıfırlandı değil mi bana 2 ay içinde kapanacaktır diye btk dan mesaj geldi 3-4 gün önce -
Hocam sizi yanıltmak istemem ama benim de imei açık hale geldi e devletten de kontrol ettim sipariş verdim sipariş verirken bir hata vermedi bugün tekrar denedim yine aynı şekilde imei yazdığımda bir hata almıyorum tutar düşüyor direkt. O yüzden sordum acaba sorun benlik mi değil mi diye. Üzüldüm de açıkçası kaç gündür onu bekliyorum bir de son gün sıfırlama yaptım bir şeye de faydası olmadı.
-
Takasa verdiğiniz telefon çift e-sim li amerika cihazı mıydı?
-
Neden kaynakladigina daire bir bilgilendirme yapilmadimi benim cihazimda cidt fiziki simli acaba bu kapsama girermi degerlendirme krtilerleri nedir -
evet güncellemişler daha ince olmuş ahize kısmını kapatıyordu eski olanları yeni sürüm de ahize kısmı açık ben yurtdışından almıştım yeni sürüm sanırım TR ye gönderimi kapatmışlar maalesef
-
-
Fiziksel çift simli bir cihazdı hocam
-
Ekrandan yiyor mu? Yemiyor mu? :) -
yemeyeni henüz hiç bir firma tarafından üretilmedi hocam :)) bayağı inceltmişler orasını söyleyebilirim
-
akşam resimleri paylaşırım
-
Emektar iphone XR ımı hepsiburada dan değişim ile 16 pro sahibi olarak aranıza katıldım. Bu arada telefonum yurtdışı pasaport kayıtlıydı bir sorun olmadı arkadaşlar. -
Herkese merhaba, az önce 16 pro 128gb natural titanyum modelinin siparişini geçtim. Hepsiburadanın eskiyi kapıda yenile kampanyasından faydalandım. Telefonun fiyatı 78,599₺ benim emektar ıphone 11 e 17.000 verdiler. 1250₺ de kupon indirimi. Toplam 60bine mal oldu. Baya uyguna aldığımı düşünüyorum. Hepsiburadanın eskiyi yenile kampanyasından ilk defa deneyeceğim, telefonun sadece pilini değiştirmiştim. Bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor, ekstra fiyat kırarları mı?. Pile hiç bakmıyorlar diyenleride gördüm bazı Youtube videolarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıfa -- 9 Ocak 2025; 12:56:5 > -
Pili orjinal mi hocam xr ın, bende az önce siparişi geçtim kampanyadan, 11 pili değiştirdim. Bilinmeyen aygıt gözüküyor. Fiyat kırarlar mı
-
i11’i 17k ya saymaları çok iyiymiş.. garantili falan mıydı
max 12 veriyorlar çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cone -- 9 Ocak 2025; 13:44:20 > -
Garantisi 2 yıl önce bitti, evet normalde 12-13 veriyorlardı şansa bugün de deneyince farkettim teklifi
-
Pil orjinaldi servis yazıyordu ama sıkıntı olmadı.
-
Sağolun hocam
-
Herkese Merhaba. Apple müzik de ufak bir gecikme oluyor gibi. Sebebi ne olabilir? Bir de temiz kurulum yaparsam iCloud daki fotolar silinir mi?
-
arkadaşlar iCloud ile ilgili bir şey soracağım size ben bir aylık 2 TB iCloud almıştım. bunun süresi 15 gün önce geçti bana da iki terabayt fazla geldiği için düşürme seçeneklerinden 200 gigabytelık almak istedim fakat sistem kabul etmiyor 15 gündür iki terabayt hala abone seklinde devam ediyor. Sanal kart girdiğim için yeniden çekmedi onu sürekli kontrol ediyorum yani herhangi bir ödeme yok fakat 15 gündür kullanıyorum bu ne zaman kapanacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X