|
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (815. sayfa)
-
-
14 Pro yurtdışı kayıtlı cihazımı hepsiburadaya değişime verdim. 3 takvim yılını doldurmama rağmen ve sipariş kısmımda imeiyi kabul etmesine rağmen kapıda problem çıktı. Benim gibi bir durum yaşayan var mı ya da sorunsuz değişim yapabilen? -
Problem nedir tam olarak?quote:
Orijinalden alıntı: erayunal1996
14 Pro yurtdışı kayıtlı cihazımı hepsiburadaya değişime verdim. 3 takvim yılını doldurmama rağmen ve sipariş kısmımda imeiyi kabul etmesine rağmen kapıda problem çıktı. Benim gibi bir durum yaşayan var mı ya da sorunsuz değişim yapabilen? -
Genelde yurtdışı kayıtlı Cihazı takasa kabul etmiyorlar. -
biraz bekle 18.3 geliyor
-
problem nedir ne için kabul etmediler?
-
Benks glass warior safir ekran koruyucunun yeni ekranı daraltmayan hali mi çıktı ? -
Hocam kesin ifadelerle söylemedim bunu, ama ekran koruyucunun dokunmatik hissiyatını önemli ölçüde etkilediğini dedim ki bunu kendim de deneyimledim. Peki bazı ekran dokunmatiğinde sorun yaşayan kişiler görünüşe göre kusurlu telefon almış ve bunu fark ettiğinde neden iade etmemiş bu şekilde kullanmış? Donanımsal bir sorun var yani panelde değil mi? Peki bu kişiler Apple’ye bunu bildirdi mi? Hukuki haklarını almak için thk’ye başvurdu mu? Ki bunu yaşayanların bunu yapması gerekmez miydi? Ve başvursaydı ki başvurusu kabul edilir hakkını iade alırdı, bunu gerçekleştiren biri var mı burada?
-
quote:
Orijinalden alıntı: surferbabe
Arkadaşlar daha önce yazıldı mı bakamadım ama şu sorunu yaşayan var mı:https://www.reddit.com/r/iPhone16Pro/comments/1gl77x1/lockscreen_wallpaper_delay_on_16_pro_max_read/
En iyi sanırım buradaki video açıklıyor
Sorun iOS'in kendi wallpaperları ile yok, aynı şekilde AOD açıkken de yok ama resimlerden alınan herhangi bir wallpaper ile çok bariz
Satın alalı daha 4 gün olduğu için iade edip yenisini almayı da düşündüm ama bugün birkaç tekno markette denedim, kamera ile çektiğim resimleri wallpaper yapınca hepsinde aynı sorun yaşandı, 18.2.1 ile belki çözülür demiştim ama bir gelişme yok, çok canımı sıkıyor bu sorunHaha bu arada hepsinde var bu durum sanırım, bugün teknosa, mediamarkt, troy hepsinde bir sürü 16 pro denedim ve eksiksiz hepsinde bu durum var, bu şimdi bir hata değil mi, ben mi abartıyorum acaba? Benden başka kimseyi rahatsız etmiyor mu? "Yeni normal" bu mu? Duvar kağıdının saliseler sonra gelmesi, vay arkadaş :)
-
hocam sorun var ama bunların çoğu düzeldi minimum a indi teşhit cihazlarda update yok yanıltıcı olmasın ben aynı sorunu belki TR de ilk şikayet edenimdir şuan bayağı az 18.3 de 18.1 de bayağu yoğundu bu sorun
-
Bu cihaz takasa uygun değildir gibi bir hata verdi ama problem şu ki hepsiburada da takasa cihaz seçerken de imei giriyoruz madem böyle bir durum var başta imeiyi kabul etmemeliydi edilmiyordu zaten ama siparişi onayladı üstünü bile ödedim
-
yapcak bir şey yok hocam değişmez emin ol iade alırsın üç beş güne.
-
Siz konuya sonradan mı dahil oldunuz? Onlarca cihaz değişimi yapıldı. İade edip tekrar tekrar satın alanlar oldu.. -
Dokunmatik problemini çok dert etmiyorum açıkçası.. Her daim olmuyor, bazen yapıyor. Elbette böylesi bir cihaz da kimse basit sorunları yaşamak istemez. -
Aldım hocam. Uygulamasını yaptım, ekrandan yiyor. Şöyle söyleyim, 1 mikron yiyor. Bu da kabul edilebilir. Ekrandan hiç yemeyen koruyucu blueo benim deneyinlediğim. O da çok narin çıktı kısa zamanda kılcal çizikler içinde kaldı. Bu yüzden değiştirmek istedim zaten. Ne kadar saçma bir olay ya insanların paraları hiç oluyor böylesi saçma bir hatadan dolayı.. -
hocam bende 14 pro yurtdısı süre doldu basvuru yaptım sistem kabul etti imei siz sorunu çözebildiginizmi sepette ona göre alım yapacagım çelişkiye düştüm bende şimdi
-
telefonu ön sipariş ile amazondan almıştım kargodan teslim alır almaz cihaza cam filmi takmıştım kullanırken ben toz bıraktım herhalde diye hiç önemsemedim o şekilde kullandım bugün cam film çok çizildi eskisi kadar berrak durmuyor diye değiştireyim dedim gittim bi zoreye neyse çıkartı cam filmi sıktı sprey vs sildi sildi abi dedi ön kamerada toz var bi baktım tam ben toz mu bıraktım acaba dediğim yer ön kameranın hemen ucunda derde düştüm zaten arada dokunmatikte de problem yaşıyordum sen takma cam filmi ben bunu hazır buradayken servise veriyim bari götürdüm gürgençlere verdim sinirle bakalım ne olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 9 Ocak 2025; 0:53:33 > -
Hocam benks gibi mi aparatı ? Tozsuz kurulumlu gibi mi? Bir de benks sapphire ile karşılaştırdığınızda kalitesi nasıl ? Bir de bu benksten daha mı az yiyor. Çok soru sordum ama :). Kusura bakmayın. Hayatımda bir telefon için ilk kez bu kadar ekran koruyucusu sordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 9 Ocak 2025; 1:3:30 > -
Türkiye de yok hocam boşuna para vermeyin yeni diyorlar eskisi geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X