Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugur025 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.356
Cevap
493
Favori
718.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Media markt
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

eğer düşürme seçeneğini kullanırsanız düşeceği pakete verileriniz sığması lazım bundan düşmemiş olabilir. Şuan para çekmemiş ise yeni verileri senkronize etmez. Stopping payment for an iCloud plan leads to an immediate suspension of the ability to add new content to iCloud.

• nesne düzeltme bi fotograf uzerınde sureklı oynayınca rötuş vs yapınca galeriden atıyor sonra basa donmek zorunda kalıyorsun bu sorunu yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 9 Ocak 2025; 18:19:12 >
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    hocam toplam depolama 120 GB şu an benim. Düşürme seçeneklerinden 200 GB seçiyorum fakat kabul etmiyor. aynı zamanda iki terabayt ücreti de çekmedi fakat 15 gündür verilerimde senkron oluyor yani anlamadım neden böyle. Yeni çektiğim tüm fotoğraflar senkron oluyor yani sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 9 Ocak 2025; 18:21:3 >

yedek ödeme yöntemi var mı? en kötü apple destek üzerinden düşür hocam bu saat itibari ile online olmaları lazım

İletişim numarasını biliyor musunuz

iletişim numarasına gerek yok hocam store dan apple destek i kurun oradan bir başlık seçip beni arayın a basın

geçerlilik süresi ne kadar hocam

Tskler hocam bunu bilmiyordum yapayım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cg-TR83

Emektar iphone XR ımı hepsiburada dan değişim ile 16 pro sahibi olarak aranıza katıldım. Bu arada telefonum yurtdışı pasaport kayıtlıydı bir sorun olmadı arkadaşlar.
    Kaça saydılar.
  • gelendostlu kullanıcısına yanıt

6299+5000=11299TL

78499 cihaz 67200 fark verdim.Telefoncular 5000 veriyorlardı çok iyi oldu benim için.

• stalker kullanıcısına yanıt

Kullanmak için yukarıdaki kodu tıklayın veya appstore.com/redeem adresini ziyaret edin. Kodunuzu tanımadığınız kişilerle paylaşmayın

Tek bir kartla eğlence dolu bir dünyanın kapısını aralayın. App Store ve ITunes Hediye Kartı ife uygulamalar, oyunlar, müzikler ve filmler satın alabilirsiniz. Çeşitli tutarlardaki hediye kartlarını, Apple aygıtlarınızdaki dosyaları kaydetmek için iCloud saklama alanı veya uygulama içi içerikleri satın alırken de kullanabilirsiniz

App Store & iTunes Hediye Kartları'nın ladesi ve geri ödemesi yapılmaz

Yalnızca ITunes, Apple Music ve App Store Türkiye için geçerlidir. Diğer ödemelerde kullanılamaz.

bu şekilde geliyor hocam bir son kullanma yazmıyor. hepsiburada dan hepsiburada satıcılı ürünler.

ben alacağıma karşılık aldırtmıştım 2 tane kendime kullandım 2 tane daha alacaklar haftaya.

• her hafta kılıf değişen ben aldığım günden beri benks kılıfı taktım o gün bu gün çıkarmadım.

Kim önerdiyse Allah razı olsun ekran, kılıf artık tek favorim bu marka.

• Japonya kullanıcısına yanıt

11. aydan beri bende de benks armor air olanı takılı :)

• benks
    GoldenTide ArmorAir Case built with Kevlar® for iPhone 16 Pro Max
    https://www.benks.com/products/goldentide-armorair-case-built-with-kevlar-for-iphone-16-pro-max

kullanıp memnun olan var mı, desert titanium için almayı düşünüyorum. fotoğraflı yorumlarınızı da alabilirim görüşlerinizle birlikte. bu arada benks kendi sitesinden direkt gönderim yapıyor mu bilen varsa aydınlatabilir mi nereden alabilirim bu kılıfı?

• strageos S kullanıcısına yanıt
    Yapıyordu ama artık gönderim yapmıyor
  • cg-TR83 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata vermişsiniz. Biz XR I Teknosaya Aralık ayının 8 inde 7.500 e verdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 9 Ocak 2025; 22:53:32 >
  • benks.com.tr açılmış
  • 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.