|
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (817. sayfa)
-
-
eğer düşürme seçeneğini kullanırsanız düşeceği pakete verileriniz sığması lazım bundan düşmemiş olabilir. Şuan para çekmemiş ise yeni verileri senkronize etmez. Stopping payment for an iCloud plan leads to an immediate suspension of the ability to add new content to iCloud.
-
nesne düzeltme bi fotograf uzerınde sureklı oynayınca rötuş vs yapınca galeriden atıyor sonra basa donmek zorunda kalıyorsun bu sorunu yaşayan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 9 Ocak 2025; 18:19:12 > -
hocam toplam depolama 120 GB şu an benim. Düşürme seçeneklerinden 200 GB seçiyorum fakat kabul etmiyor. aynı zamanda iki terabayt ücreti de çekmedi fakat 15 gündür verilerimde senkron oluyor yani anlamadım neden böyle. Yeni çektiğim tüm fotoğraflar senkron oluyor yani sıkıntı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 9 Ocak 2025; 18:21:3 > -
yedek ödeme yöntemi var mı? en kötü apple destek üzerinden düşür hocam bu saat itibari ile online olmaları lazım
-
İletişim numarasını biliyor musunuz -
iletişim numarasına gerek yok hocam store dan apple destek i kurun oradan bir başlık seçip beni arayın a basın
-
geçerlilik süresi ne kadar hocam
-
Tskler hocam bunu bilmiyordum yapayım şimdi -
Kaça saydılar.quote:
Orijinalden alıntı: cg-TR83
Emektar iphone XR ımı hepsiburada dan değişim ile 16 pro sahibi olarak aranıza katıldım. Bu arada telefonum yurtdışı pasaport kayıtlıydı bir sorun olmadı arkadaşlar. -
6299+5000=11299TL
78499 cihaz 67200 fark verdim.Telefoncular 5000 veriyorlardı çok iyi oldu benim için.
-
Kullanmak için yukarıdaki kodu tıklayın veya appstore.com/redeem adresini ziyaret edin. Kodunuzu tanımadığınız kişilerle paylaşmayın
Tek bir kartla eğlence dolu bir dünyanın kapısını aralayın. App Store ve ITunes Hediye Kartı ife uygulamalar, oyunlar, müzikler ve filmler satın alabilirsiniz. Çeşitli tutarlardaki hediye kartlarını, Apple aygıtlarınızdaki dosyaları kaydetmek için iCloud saklama alanı veya uygulama içi içerikleri satın alırken de kullanabilirsiniz
App Store & iTunes Hediye Kartları'nın ladesi ve geri ödemesi yapılmaz
Yalnızca ITunes, Apple Music ve App Store Türkiye için geçerlidir. Diğer ödemelerde kullanılamaz.
bu şekilde geliyor hocam bir son kullanma yazmıyor. hepsiburada dan hepsiburada satıcılı ürünler.
ben alacağıma karşılık aldırtmıştım 2 tane kendime kullandım 2 tane daha alacaklar haftaya.
-
her hafta kılıf değişen ben aldığım günden beri benks kılıfı taktım o gün bu gün çıkarmadım.
Kim önerdiyse Allah razı olsun ekran, kılıf artık tek favorim bu marka.
-
11. aydan beri bende de benks armor air olanı takılı :)
-
benksGoldenTide ArmorAir Case built with Kevlar® for iPhone 16 Pro Maxhttps://www.benks.com/products/goldentide-armorair-case-built-with-kevlar-for-iphone-16-pro-max
kullanıp memnun olan var mı, desert titanium için almayı düşünüyorum. fotoğraflı yorumlarınızı da alabilirim görüşlerinizle birlikte. bu arada benks kendi sitesinden direkt gönderim yapıyor mu bilen varsa aydınlatabilir mi nereden alabilirim bu kılıfı?
-
Yapıyordu ama artık gönderim yapmıyor -
Çok iyi fiyata vermişsiniz. Biz XR I Teknosaya Aralık ayının 8 inde 7.500 e verdik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 9 Ocak 2025; 22:53:32 > -
benks.com.tr açılmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X