|
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (818. sayfa)
-
-
Fiyatları çok pahalı 4 5 bin tllik kılıflar var. Türkiye ekonomisinde satar/ tutar mı acaba
-
Tutmaz, zaten com.tr açıldığı için benks.com artık türkiye ye satış yapmıyor.
-
Hala 2. Siparişi veremedim yine dokunmatik problemli pro max denk gelir diye😔 -
AdGuard uygulamasını deneyebilirsiniz.
-
hocam bu yazılımsal güncellemelerle bayağı azaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 10 Ocak 2025; 0:37:25 > -
10 tane pm almaktan çekinmem ama 1 kılfa 5k vermem be hocam bu arada apple beast kılıflar harika
-
Hangi modeli
-
connect to public adguard dns serverAdGuard DNS — ad-blocking DNS serverhttps://adguard-dns.io/en/public-dns.html
Option 2
iOS
Download Profile
-
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-deleteconnect to public adguard dns serverAdGuard DNS — ad-blocking DNS serverhttps://adguard-dns.io/en/public-dns.html
Option 2
iOS
Download Profile
-
Arkadaşlar, şeffaf kaplama yaptıran var mı cihaza? Yaptıran varsa bana markası vs iletebilir mi? 16 Pro ve Max deki fırçalanmış titanyum yüzeye piyasadaki çoğu film yapışmıyor, atıyor hemen. Senelerdir kılıfsız kullanan biri olarak beni sıkıntıya soktu bu durum. Wrapsol falan hiç denemeyin dahi, tutmuyor.
Kullanan biri varsa haber ederse sevinirim, yaptırmayı düşünen varsa da bu söylediğime dikkat etsin. -
Phabletshield var hocam İstanbulda güzel yapıyorlar her telefonumda kullandım. Akasya ve hilltown avm de diğer illerde de varsa bilmiyorum. -
Parolaları kaydettiğiniz safariye DNS vs. Eklenti kurmayın güvenlik için. Burası için Firefox (ayarlardan katı kurallı) YouTube için brave kullanın (arka planda çalma dahil böyle birşey yok sonra teşekkür edersiniz )
-
Her telefonda kullanmanız önemli değil zira onlarda sorun yok,16 Pro yada Max te yaptırdınız mı?
-
arkadaşımın aldığı modelde kutunun arkasında hindistan'da üretilmiştir yazıyor. Cihazlar Çin de üretiliyor diye biliyordum ben. Sizce bu normal m? -
Ben yıllardır papscower kullandım,kasalar parlak çelik diye çiziliyor diye ama artık titanyum oldu kılcal çizik olmuyor kurtardım o dertten kaplamada yapmıyorum artık.bence gerek yok he kılıfsız kullanıyorsanız az daha dikkat etmeniz lazım😊
14pro max kucuk birşeye çiziliyordu kılcal bende kaplayıp kılıfa koydum öyle kurtulmuştum😊 -
Hocam yazılım güncellemeyi block eden profil varmı? -
İroni yapmıyorsanız telefon üreticisinin kendi çıkardığı kılıfın iki katı fiyatı olması pek satacak gibi gözükmüyor
-
Var da hocam bu 16 serisi için çok gereksiz. Cihazın eksikleri ve bugları var. Malum Apple son yıllarda iOS sürümlerini tamamlamadan çıkarıyor.
Mesela Sahibinden uygulamasında birkaç tane ilan açın bi 15-20dk ilan açma ile uğraşın telefon alev alıyor.
Bu yüzden hem cihazı hem de uygulamaları güncellemek gerekiyor.
Yine de güncellemeyeyim derseniz
https://betaprofiles.dev/install/block-ota/
-
XR, 11 serisi falan kullansan anlarım da 16 için biraz erken değil mi hocam güncellendikçe daha iyiye gidecek sonuçta
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X