Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sky__walker , Justforget_ , Kay1PRuH Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.371
Cevap
494
Favori
718.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Safari de ne yaparsam yapayım, Dh mobilden foruma girince , sayfanın en altında bir reklam çıkıyor. 1Blocker indirdim işe yaramadı var mı önerisi olan şu sinir bozucu reklamlar için?
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

Fiyatları çok pahalı 4 5 bin tllik kılıflar var. Türkiye ekonomisinde satar/ tutar mı acaba

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt

Tutmaz, zaten com.tr açıldığı için benks.com artık türkiye ye satış yapmıyor.

• Hala 2. Siparişi veremedim yine dokunmatik problemli pro max denk gelir diye😔
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

AdGuard uygulamasını deneyebilirsiniz.

• soyturk58 kullanıcısına yanıt

hocam bu yazılımsal güncellemelerle bayağı azaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 10 Ocak 2025; 0:37:25 >
  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt

10 tane pm almaktan çekinmem ama 1 kılfa 5k vermem be hocam bu arada apple beast kılıflar harika

• Japonya kullanıcısına yanıt

Hangi modeli

connect to public adguard dns server
    AdGuard DNS — ad-blocking DNS server
    https://adguard-dns.io/en/public-dns.html

Option 2

iOS

Download Profile

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

connect to public adguard dns server
    AdGuard DNS — ad-blocking DNS server
    https://adguard-dns.io/en/public-dns.html

Option 2

iOS

Download Profile
    Teşekkürler

• Arkadaşlar, şeffaf kaplama yaptıran var mı cihaza? Yaptıran varsa bana markası vs iletebilir mi? 16 Pro ve Max deki fırçalanmış titanyum yüzeye piyasadaki çoğu film yapışmıyor, atıyor hemen. Senelerdir kılıfsız kullanan biri olarak beni sıkıntıya soktu bu durum. Wrapsol falan hiç denemeyin dahi, tutmuyor.

Kullanan biri varsa haber ederse sevinirim, yaptırmayı düşünen varsa da bu söylediğime dikkat etsin.
    Phabletshield var hocam İstanbulda güzel yapıyorlar her telefonumda kullandım. Akasya ve hilltown avm de diğer illerde de varsa bilmiyorum.

Parolaları kaydettiğiniz safariye DNS vs. Eklenti kurmayın güvenlik için. Burası için Firefox (ayarlardan katı kurallı) YouTube için brave kullanın (arka planda çalma dahil böyle birşey yok sonra teşekkür edersiniz Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] )

• Justforget_ J kullanıcısına yanıt

Her telefonda kullanmanız önemli değil zira onlarda sorun yok,16 Pro yada Max te yaptırdınız mı?

• arkadaşımın aldığı modelde kutunun arkasında hindistan'da üretilmiştir yazıyor. Cihazlar Çin de üretiliyor diye biliyordum ben. Sizce bu normal m?
    Ben yıllardır papscower kullandım,kasalar parlak çelik diye çiziliyor diye ama artık titanyum oldu kılcal çizik olmuyor kurtardım o dertten kaplamada yapmıyorum artık.bence gerek yok he kılıfsız kullanıyorsanız az daha dikkat etmeniz lazım😊
    14pro max kucuk birşeye çiziliyordu kılcal bende kaplayıp kılıfa koydum öyle kurtulmuştum😊
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılım güncellemeyi block eden profil varmı?
  • headhunter kullanıcısına yanıt

İroni yapmıyorsanız telefon üreticisinin kendi çıkardığı kılıfın iki katı fiyatı olması pek satacak gibi gözükmüyor Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• pasifik. kullanıcısına yanıt
    Var da hocam bu 16 serisi için çok gereksiz. Cihazın eksikleri ve bugları var. Malum Apple son yıllarda iOS sürümlerini tamamlamadan çıkarıyor.

Mesela Sahibinden uygulamasında birkaç tane ilan açın bi 15-20dk ilan açma ile uğraşın telefon alev alıyor.

Bu yüzden hem cihazı hem de uygulamaları güncellemek gerekiyor.

Yine de güncellemeyeyim derseniz

https://betaprofiles.dev/install/block-ota/

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• pasifik. kullanıcısına yanıt

XR, 11 serisi falan kullansan anlarım da 16 için biraz erken değil mi hocam güncellendikçe daha iyiye gidecek sonuçta

• 
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.