Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orhanyor Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 40 Misafir (9 Mobil) - 32 Masaüstü9 Mobil1 iOS
5 sn
16.279
Cevap
492
Favori
714.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ikisinden hangisini önerirsiniz birini seçeceğim
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum 2 sefer aldım ilkinde camı taktıktan sonra dokunmatik düzgün çalışmıyordu iade ettim sonra cihazı satıp tekrar promax aldım 2. Aldığım blueo da maalesef dokunmatik berbat çalışıyor iade süreside geçtiği için mecbur kullanıyorum ama bir daha almam

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    ESR Armorite kullaniyorum cok memnunum
  • ENDERES-5441 kullanıcısına yanıt
    sorun telefonda belli ki
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt

Ekrandan yemiyor ve dokunma hissiyatında sorun yoksa onu alacağım

Ekrandan yiyor cok hafif ama fark edilmiyor. Ben 15 Pro Max icin kullaniyorum ama hic rahatsiz etmedi acikcasi!
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt

Ekrandan hiç yememeli o yüzden spigeni alayım bari

Hocam kenarları siyah olanlardan alma. Gerisi sorun olmaz
  • Zoreye asagidaki ürün gelmiş. Şeffaf ve tam kaplıyor. Alip 16 pro Max cihazıma deneyeceğim. Fotoğrafları paylaşırım. Tam oturuyorsa bundan alabilirsiniz.

https://www.zoreaksesuar.com/
    Apple iPhone 16 Pro Max Benks 0.3mm InvisiWarrior Ekranı Tam Kaplayan Full Şeffaf Ekran Koruyucu iPhone 16 Pro Max Benks
    https://www.zoreaksesuar.com/apple-iphone-16-pro-max-benks-03mm-invisiwarrior-ekrani-tam-kaplayan-full-seffaf-ekran-koruyucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okancakmak -- 6 Ocak 2025; 18:19:42 >

TR de satışı olsa kesinlikle çok iyi bir marka

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

• eski telefonlarımda hepp nano ekran koruyucu kullanıyordum. 16 pro için de çok aradım ama internette pek alternatif ürün bulamadım. gittim trendyoldan aldım şimdi telefona veri aktarımı oluyor bitince fotoğraf atarım koruyucu bu

trendyol.com
    EVAX (ESNEK NANO CAM) iPhone 16 Pro Uyumlu Ultra İnce Darbe Korumalı Esnek Nano Mizer Ekran Koruyucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/evax/esnek-nano-cam-iphone-16-pro-uyumlu-ultra-ince-darbe-korumali-esnek-nano-mizer-ekran-koruyucu-p-871115587?boutiqueId=61&merchantId=421370

• sfydn S kullanıcısına yanıt

Değil hocam sorun camda çünkü aldığımda ucuz bir koruyucu vardı ve o çok iyiydi blueo'yu takayım dedim rezil bir hal aldı dokunmatik

• Castieello kullanıcısına yanıt

hocam yapıştırdıktan sonra başka cihazın varsa fotoğrafını çekip koyar mısın tam uyuyorsa bende alacağım

• iOS 18.2.1 gelmiş
  • ebugra E kullanıcısına yanıt

Hemen güncelledim yaklaşık 550 Mb boyutunda, acaba ne gibi düzeltme yaptılar. Bakmaya unuttum

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    önemli hata düzeltmeleri yazıyor hocam sadece ayrıntı yok
  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    Detay yazmıyordu
  • ebugra E kullanıcısına yanıt

18.3 bende sanırım beta dan robot süpürge desteği gelmiş yok şarja git yok çalış bilmem neApple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.