< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 5 Ocak 2025; 21:39:13 > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (809. sayfa)
-
-
Valla hocam ben soğudum ekran koruyucudan telefoncudan 100tlye sunix seramik cam taktılar inanın mm’de 1250ye satılan koruyucudan daha kaliteli. Çoğu kişi iPhone ekranında problem var zannediyor. Bence sorun ekran koruyucudan kaynaklı
-
Merhaba, kullandım. Kesinlikle fiyatını hak etmiyor. Muadili olarak çok daha ucuza, Skinarma alabilirsiniz. Benim iphone 15 serisinden bu yana favori kılıfım, Youngkit Rock Sand modelidir. Tavsiye ederim. Ekran koruyucu olarak Benks Glass Warrior safir kaplama, lens koruyucu olarak Benks Dr Sapphire tavsiye ederim. -
16 Pro Max için ekrandan yemeyen, kullanıp memnun kaldığınız ekran koruyucu önerilerini alabilir miyim? Biraz araştırdım, önceki sayfalara kadar gittim, okudum ancak bu ekran koruyucu konusunda net bir öneri göremedim kimseden.
-
-
Yurtdışından geliyor sanırım, ithalat ücreti depozito teslimat ücreti vs yazıyor. Toplamda 500-600 civarına gelir sanırım .
-
Hocam nasıl bir sıkıntı var anlamadım. Ekran koruyucular telefon üretilmeden önce üretiliyor bir yerde ölçülerde hata oluşmuş gibi. Şu an düşük bütçeli (sunix marka 100tl) ekran koruyucu takıp benks gibi ekran koruyucuların düzeltme yaptığı zaman alıp takmak daha iyi gibi. Ktools, benks vs hep aynı hatta bütün vatan media market Turkcell birkaç avmde mağaza daha gittim hepsi aynı sorun. Ben de sunix marka ekran koruyucu buldum uygun fiyata onu taktırdım beklemeye geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhandsome -- 5 Ocak 2025; 23:48:35 > -
Ben 22 aralıkta 403₺ ödemişim 🫢 telefonu aldığımda dandirik bir şey takmıştım, bu gelince bunu taktım. Kayganlık vs bir şikayetim yok. Eski telefonumda ESR kullanıyor ve memnundum ama JETech kullanan vardı çevremde. ESR daha pahalı olunca ve forumdan da bir arkadaş önerinde satın alıp geçtim. -
Hocam ben de alır almaz direk media markete gittim şöyle övdüler böyle övdüler neyse 1250tlye taktılar 4 gün sonra iade ettim çünkü ekrandan yiyordu köşede çarpı işareti geldiği zaman kapatamıyordum. Telefoncudan rastgele sordum sunix marka koruyucu taktığı kendisinden 12 katı pahalı ekran koruyucudan daha kaliteli ha bu da aynı ekrandan yiyor ama bir önceki kadar değil. Bekleyeceğiz bakalım firmalar farkına varıp düzeltme yaparsa o zaman tekrar kaliteli takacağım :)
-
Mağazaların yağlayıp balladığı ürünlerin cacık çıkması üzerine tez yazmama şu kadar kaldı 🤏🏻🤣 -
quote:
Orijinalden alıntı: ebugra
Mağazaların yağlayıp balladığı ürünlerin cacık çıkması üzerine tez yazmama şu kadar kaldı 🤏🏻🤣Telefonu web üzerinden vatandan anlık indirimle aldım ekran koruyucuda ise nasıl düştüm bilmiyorum bazen mağazalar çekiyor daha dikkatli olmam gerek
-
🤣🤣 hayırlı olsun güle güle kullanın -
Blueo ekrandan yemeyen tek kaliteli marka. Kaliteli bildiğimiz tüm markaların ürünü ekrandan yiyor maalesef. Çok saçma bir durum.
BLUEO iPhone 16 Pro 3D Curved Anti-Reflective Yansıma Önleyici Uygulama Aparatlı HD Cam Ekran Koruyucu
https://app.hb.biz/9VWfA2FbCf82 -
Teşekkür ederim dostum peki sararma oldu mu?sen kullandığın süre zarfında açıkçası en çok onu merak ediyorum -
-
amzn.euBlueo iPhone 16/16 Pro / 16 Pro Max Anti-Dust HD Glass Anti-Static Aplikatörlü Cam Ekran Koruyucu (iPhone 16 Pro Max)https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJ992J15?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_TWSHXFG53VPGYCWR48E5&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_TWSHXFG53VPGYCWR48E5&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_TWSHXFG53VPGYCWR48E5&skipTwisterOG=1&newOGT=1
-
Ekrandan yemeyen bir ekran koruyucu kullandıklarımın arasında en iyisi ekrandan yememe konusunda fiyatta uygun. fakat dokunma hassasiyetinden biraz yiyor.
-
15PM de kullandığım G-next marka ekran koruyucu 16PM içinde üretmişler sonunda. Ekrandan yetmiyordu 15PM de. Bakalım gelince yorumumu yaparım. -
15 PM 'de kullandığınızı modelin tam adı var mı üstad?
Montajı kolay mı , baloncuk vs bırakıyor mu?
-
ekrandan yemeyen, dokunmatik hassasiyetinden bozmayan, görüntü kalitesini bozmayan bir ekran koruyucu bulamadık iyi mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X