Kamerada iphone bunu yapıyor çinliler de yapıyor. Samsung yapabilmeli. Kamera pili etkilemiyor s25 kadar pil koysun ona da razıyız. Ram s25u ile aynı olmalı. Ekran parlaklığı aynı olmalı. Ekran küçük olduğu için makul pil süresi alınacaktır. Kesinlikle 6.3 ekrana çıkıp pili büyütmeli. Çinliler donanım konusunda net olarak Samsungu geçti. Yazılım tarafını çözerse Samsung android dünyasında büyük kan kaybedecek. Apple müşterisi zaten ayrı ucuz ürünler dışında android bakan çok az insan var. 10 yılı aşkın Samsung sevdalısı ben bile Apple tarafına geçtim. Nfc işi de halledilsin yapay zeka vs umurumda değil. Yapay zeka diye sundukları şeyleri çok daha mükemmel halde yapan uygulamalar var. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (807. sayfa)
-
-
Cevap icin tesekkurler Hocam.
-
Çok mantıklı konuşuyorsun hocam
-
Hocam Selam ,
Kılıf Sert biraz sanırım sararma vs herhangi bir sorun var mı ? Kılıf telefonu çok ağırlaştırıp kalınlaştırıyormu ? Almayı düşünüyorum detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
-
Skinarma varken Spigen’e bu paraların verilmesi çok enteresan -
Halen sorunsuz kullanıyorum -
Sararma Vs yok değilmi güncel halinden fotoğraf ekleyebilirmisiniz ?
-
Şimdi doğruya doğru biraz kalın ama bu seriden hep kullandım. Telefonumda nokta çizik olmadı, tertemiz sayıp yeniledim. Şu anda 2 telefonda aynı modeli kullanıyorum aktif olarak fark edilecek öyle bir sararma yok. Bu sene aynı modelin işlemelisini aldım daha da beğendim. -
Şu anda hem yayında hemde oyundayım, imkanım yok maalesef -
Arkadaslar merhaba. Bu ekran olayi nedir, nasil anlasilir? G9p vs. Bir de siyah renkte sıkıntı var midir? -
3utools kurup bakabilirsin ama bunu çok karıştırırsan miden bulanır 3 tane samsung 2 tane lg nın paneli vardı sanırım belki daha fazla bu arada LG olanlar en kötüsü :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 5 Ocak 2025; 0:37:36 > -
Alirken anlayamiyoruz yani. 🥲
-
hocam ben samsung s24u da kullandım çok da sevdim 16 pm den de s25u ya geçmekte isterim ama yenilerken falan zararın çok oluyor maalesef samsung da. bir de şişirme fiyatla çıkıyor 3 ay içinde 15k düşüyor fiyat şuan bile samsun sitesinde s24u 85 falan sanırım piyasada 67 68k bilindik satıcılarda HB gibi.
-
evet alınca şansına ne çıkarsa.
-
Değer kaybı konusuna hiç girmeyelim hocam. Bunun tek sebebi var Samsung Tr. Yurtdışında Samsunglar iPhone’lar ile ile aynı gidiyor. Tr’de ise piyasa bi’ garip. -
Samsung şişirme fiyat olmadan çıkartsa emin ol değer kaybı kalmaz ve mevcut satışından çok daha fazla satar ama stratejileri biz ucuz kalmayalım havasında. Evet yurt dışında fiyatları aynı hatta samsung un pahalı olduğu yerler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 5 Ocak 2025; 2:57:50 > -
Şeffaf kılıf olsun, ince olsun, magsafe olsun ve sararmasın diyen arkadaşlara tavsiyemdir:
Wiwu YXK-207 -
Arkadaşlar merhabalar
Rehberde kayıtlı bazı kişilerin aramalarını sessize almak istiyorum, nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? Aradım ama bulamadım.
Engellemek değilde aramalarının gözükmemesini , telefonun çalmamasını istiyorum. Android telefonlarda vardı bu özellik. İphonda yok mu
Yardım ederseniz sevinirim -
Arkadaşlar merhabalar bir şey danışmak istiyorum aşağıdaki kılıfı almak istiyorum bilen ya da kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi bu üründe %100 sararmama garantisi var mı bazı ürünlerin arkasında bu yazıyor satın almış kullanan veya bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum teşekkürler
https://damperglass.comUnıq Combat Magsafe Kapak 16 Pro Max - Altınhttps://damperglass.com/uniq-combat-magsafe-kapak-16-pro-max---altin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cselmanlar -- 5 Ocak 2025; 10:20:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X