Denedim alakası yok hocam,hatta başka sim tepsisi de taktım durum aynı. Bazıları direkt kasa yuvaları öyle üretilmiş. Çok keskin bir köşesi ve ele aşırı batıyor. Tam oturmuyor yani köşesi biraz dışarda kalıyor. Aşırı kalite kontrol sorunu var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 4 Ocak 2025; 15:13:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (806. sayfa)
-
-
Tam şarj edin bence, bir numarası yok o özelliğin benim iphone 15 pro max 9 ay öyle yüzde yüz kaldı bir ay arayla birden %93 e kadar düştü. Yüzde 80 hiçbir türlü yetmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok iyi
link te rica edebilir miyim bir de ön tarafı biraz açılı çekme şansınz olur mu yüksekliği görebilmek için
-
Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim. Şu anda mevcutta 128 GB iPhone 12 kullanıyorum. 70 GB boş yer var. 50 GB icloud var. Bütçe esnek ama 128 ile 256 arasındaki 5000₺ farkta çok geliyor. Bende arada sırada video ve fotoğraf çekerim. En iyisi 128 GB alayım. Aradaki farkı başka şeylere kullanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam pil sonuçta eskiyecek bu insan eskiyor pil eskimiş çok değil.
-
Arkadaşlar malum Watch serisi fiyatları belli , şu an alacak durum yok. Fp ürünü olarak İOS ile uyumlu bildirim sorunu olmayan akıllı saat öneriniz var mı?
Huawei modellerine bakabilirsiniz ama akıllı saatten çok bileklik gibiler. Sadece görünümleri saat gibi. Özellikleri mi band’dan farksız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Google Chrome kullanmaktan sıkıldım. Safariyi aktif olarak kullanmak istiyorum. Tüm güncel şifreler chrome’de peki bu verileri safariye aktarabilir miyim? Yoksa tek tek manuel mi kaydetmem gerekecek?
2024. üçüncü çeyreği (temmuz ağustos eylül) bu hocam yıl toplamı değil 2024’ün raporları birkaç hafta içinde yayınlanır. 16 serisi eylülde çıkmasına rağmen plus modeli hariç diğerleri listede yer alır. S24 serisi sene boyu satışta olmasına rağmen listede yer alamazlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 4 Ocak 2025; 19:5:17 >
Samsung için amiral gemi sınıfında çok kötü bir sonuç değil mi hocam? S25U ile 2025’te ilk 5’te yer edinebilir mi acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
samsung için kötü olsa da apple yapay zekada beceriksizliğini sürdürürse herşey olabilir hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 4 Ocak 2025; 19:35:45 >
16 pro max beyaz için kılıf öneriniz var mıdır? Bir tane dandik aldmıştım idareten ama baya dandik çıktı.
Arkadaslar selamlar. Yarin 16 Pro Siyah almaya Akasya ya gidecegim de, stokta bulunur mu acaba? Bilgisi olan var mi?
Şuan sadece çöl rengi bulunmayabilir ki o bile düşük ihtimal. Kısacası stoklar bol, vardır ellerinde.
16 pro pro max serisiyle güzel gece çekimleri olanlar paylaşabilir mi fikir olması açısından?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
16 Pro almışken de 128GB alınmamalı bence. Şahsen bana 128GB yetiyor eski cihazda cloud olmadan boşta 30GB yer bile kalıyordu ama şu cihazlara bu kadar para vermişken 4-5 binden kaçmak pek mantıklı gelmediği için 256 lık aldım ben.
Cihazı sık satıp değiştiriyorsanız 128 alınabilir gerçi, baz depolamanın satışı falan daha kolay oluyor sanırım ama amaç alıp 5 sene dokunmamak ise birkaç bin lira için hafıza kısıtlamaya hiç gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 4 Ocak 2025; 22:35:32 >
Samsung s25u devrimsel özellikler getirmezse yine listeye giremez. Samsung stratejik hata yapıyor. 16 ve 16 pro için rakip model koymuyor piyasaya. Halbuki s24 satışı güzeldi. En çok satan 1. Ve 3. Telefon kompakt amiral gemi. Çoğu insan kürek gibi telefon kullanmak istemiyor.
S25 düz, s25mini ve s25u olmalı. S25mini modeli ve s25u modeli kameraları aynı olmalı iphone gibi. İşte o zaman ilk müşterisi ben olurum. Şuan 16 pro için alternatif android telefon yok.
Vivo x200 pro mini gibi harika bir donanım var ama yazılım tarafı çok kötü ve globalde çıkmıyor.
Samsung benim bildiğimi biliyor ama geliştirme maliyetlerimi yoksa teknik sorunlar elvermiyor bilemiyorum
O kamera sistemini küçük bir S25U ya sokmak çok zor. Hadi ufak modelde kalem olmasın oradan biraz alan kazansınlar diyelim yine de o alana o kadar kamerayı ve donanımı koyduktan sonra maksimum 3500Mah pil sığdırabilecekler ve pil yüzünden sorun yaşatacak. O işe bir tek Apple girebiliyor çünkü yazılım-donanım uyumu ile sadece Apple 3500Mah pille yeterli (hatta gayet başarılı) ekran süresi verdirebiliyor.
Aslında çinliler gibi yeni pillere ve 120W şarj gibi işlere girseler durumu kabul edilebilir seviyeye çekerler ama ona da uğraşmıyorlar ve bir yandan da note 7 gibi bir sonuçtan korkuyorlar.
X200 de hem kamera o kadar büyük yer kaplayacak durumda değil, hem de yeni teknoloji piller ve hızlı şarj var. Bu sayede ufacık cihazda koca S24 Ultradan büyük batarya var ve çok hızlı şarj oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 4 Ocak 2025; 22:45:40 >
Beyler dokunmatik sorunu devam ediyor mu 16 pro almayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X