Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yalcines Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 27 Misafir (6 Mobil) - 22 Masaüstü6 Mobil
5 sn
16.279
Cevap
492
Favori
714.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni mi oldu bu ilk aldığnızda varmıydı? İlk defa böyle bir durum duyuyorun

• onurunki O kullanıcısına yanıt

Benks, Pitaka ve Youngkit. Bu 3 markaya bakmanı tavsiye ederim. Pişman etmez.

• emrah1982 kullanıcısına yanıt

İlk aldığımda varmış hocam

• Deve Katili kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 20 gün kadar 13 mini ile devam ettikten sonra eski tadı bulamadığımı farkettim, 15 Pro aldım tekrar, 10 gün sonrasında da çok kelepir 1 haftalık 16 Pro denk geldi, bendeki 15Proyu satıp tekrar 16 Pro'ya döndüm.

Yaklaşık 2-3 haftadır siyah 16 pro ile devam ediyorum, 17 pro çıkana kadar sıkılıp tekrar satmam umarım,

• SaB0 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, ben de bir dahaki mini çıkana kadar satmayı düşünmüyorum   ya da 6-7 yıl sonra anca artık. Sadece pili bazen bir günü çıkaramıyor Twitter’da çok dolanınca o da twitter’dan sanıyorum ki.

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,
    Evet pil tüketimi X’ten kaynaklı olabilir, ben insta vb uygulamalar kullanmıyorum, güne 100 ile başlayıp 30-40 arası ile bitiriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 5 Ocak 2025; 14:0:42 >
  • android tarafı onca gpu çekirdeklerine, aktif soğutma sistemlerine rağmen iPhone’u geçemiyorlar inanılır gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 5 Ocak 2025; 18:44:54 >
  • Beyler media marktten ekran koruyucu taktırmıştım ekrandan yediği için iade ettim sonra sunix marka ekran koruyucu taktım geçici olarak. Ekrandan yemeyen bir ekran koruyucu henüz yok galiba ? Varsa link atabilir misiniz?
  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    Spigen gibi siyah kenarsiz alabilirsiniz
  • corsairms kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhandsome -- 5 Ocak 2025; 16:10:24 >

aradığımız ürün bu olabilir

• Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Doğru bunlara Skinarma ve Wiwu’da eklenebilir
  • Dostlar merhaba son bir sorum olacaktı.

Android tarafında ücretli kullandığım birkaç program var (camscanner vs bu programlar ios tarafında mevcut). Ios'a geçiş yaptığım zaman uygulamanın satın alımını nasıl yapacağım veya herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu?

• cuneytuces C kullanıcısına yanıt

Uygulamaların sık sorulan sorularını veya websitelerini kontrol etmeniz doğru olacaktır

• Bir haftadır iPhone 16 Pro kullanıyorum ve önceki telefonum olan 15 Pro Max’e kıyasla oldukça olumlu bir deneyim yaşadığımı söyleyebilirim. 15 Pro Max’teki ısınma sorunlarının bu modelde çözüldüğünü ve cihazın genel olarak daha stabil ve dengeli çalıştığını fark ettim; adeta 15’in hatalarının düzeltilmiş hali gibi. Ancak yeni kamera tuşunu gereksiz buluyorum, benim için pek bir işlevselliği yok. Pil performansı konusunda ise endişelerim vardı, fakat yoğun bir kullanımda bile gece 12’ye kadar rahatlıkla yettiğini görüyorum. Genel olarak 16 Pro, 15 Pro Max’ten geçiş için oldukça tatmin edici bir model olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 5 Ocak 2025; 20:13:8 >
    Ben de aynı sorundan müzdaribim Amazonda ESR’nin koruyucusu var kenarsız ama yurtdışından geliyor pakette 3 tane var 400 tl +120 lira gümrük. Spigene göre avantajlı diye düşünüyorum. Sepete attım ama üşengeçliğimden dolayı almadım hala.
  • Daci kullanıcısına yanıt

Link atar mısın

• iPhone 16 pro sahibiyim, arka kameradan selfie denediğimde önde ben net çıkıyorum ama arkadaki kişi puslu çıkıyor net olmuyor portre modu da değil bu ayarı kapatabiliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.