%20-80 arası şarj ettiğimiz için telefonun şarjı çabuk bitiyor hocam. 16pm çok büyük tablet gibi aynı yazın taşımak zor o cihazı gerçekten, özel cep diktirmek lazım telefon için. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (805. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim. peki tavsiye edebileceğiniz hızlı bir model var mı ya da telefonlara özel bir şey?
Yoksa standart Type-C uçlu bellek olsa yetiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 4 Ocak 2025; 11:30:24 > -
Ha promaxi tasimak icin cep diktirmisin ha powerbank yada adaptor tasimak icin cep diktirmisin sahsen adaptor powerbank tasicagima promax derim
-
Hocam pro max ergonomik açısından gerçekten kötü tek elle kullanımı zor bir cihaz zevk meselesi tabi ama ben küçük ergonomik telefon taraftarıyım. -
Yani tabiki zevk meselesi benim icin pil onemlidir prizden ne kadar uzak o kadar iyi 13pm 14pm 15pm hepsini kullandim 1kere 13pmden 13proya dustum zamaninda benim icin pismanlikti pil yonunden sonuc dediginiz gibi zevkler renkler hesabı
-
Hocam benim işim kendi işim oldugu icin şarj problem olmuyor bitince takıyorum iş yerimde -
-
Bence PM tam kadın telefonu. Çantaya atınca taşıması kolay. Erkek için tam bi işkence. Kışın ceket cebine koyuyorsun ceket yamuluyor ağırlıktan. Yazın daha beter. Klasik şort giyince cepte kocaman şişiyor ucu çıkıyor, sığmıyor. Bu ağırlık işini çözmeleri lazım ama kasa zayıflasa batarya yine izin vermiyor. -
Arkadaşlar 16 Pro için 128 gb yeterli gelir mi? Çekilen video ve fotoğrafların dosya büyüklüğü yüksek mi? -
Hocam Pm cepte taşınacak bir cihaz değil gerçekten , Pm ile yarım saat telefon görüşmesi yap emin ol telefonu kapatmak istiyeceksin elin uyuşuyor çünkü pil büyük evet avantajı varmı var doğru fakat dediğiniz gibi taşıması işkence o açıdan ben PM den uzak duruyorum
-
Yok hocam dediğiniz gibi zaten. Sırf batarya avantajından kullanıyor zaten herkes. Yoksa cepteyken ayakkabı bağlatmıyor telefon. Tabi telefonda oyun oynayan arkadaşlar ayrı bi kategori. Onlar için tamamen mecburi. PM hariç alternatif yok.
Ama kadın için basit. At çantaya devam et. Tabi masa başı sabit olan arkadaşlar için de nispeten ağırlığın önemi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 4 Ocak 2025; 12:44:9 > -
Şimdi yeni bir şey fark ettim bazı 16 Pro Max lerde sim yuvasının bir köşesi tam oturmuyor açıkta kalıyor ve parmakları rahatsız ediyor tırnakta takılıyor. -
fotoğraf video çeken birine 128 yetmez hele raw çekimlerle uğraşıyorsan 256 bile yetmez
-
iCloud kullanan birine 128 GB yeterli gelir mi? -
Hocam çıkar tak mı yapsanız acaba? -
Link paylasirmisiniz ? Pro icin almak istiyorum ince bi kilif bende -
128gb versiyonu var bende. Arada foto video cekerim, bana lazim olan tum app ler yuklu net olarak 75GB bos yerim var hayli hayli yeterli, icloudum da yok. Ama itiraf etmek gerekirse telefonun yapisik bir sekilde yasayan biri de degilim. Telefonu elinden indirmeyen hergun video ceken birine yetmez.
Gerci arada urun foto/videolari cekiyorum bazen 30GB video atiyorum bilgisayara o tarz videolarinda telefonumda isi yok aninda pcye transfer edip editlemeye giriyor. O yuzden her ne kadar mesela suan 75GB bos yerim olsa da o aslinda 40GB kadar birsey cunku her zaman 30-35GB lik gecici bir bos alana ihtiyacim var. Herkesin kullanimi farkli ona gore versiyon secilmeli.
-
net yeter. iCloud da 55gb foto-video var. 1.8gb civarı yer kaplıyor bu telefonda. 90gb daha boş yerim var.
-
İmkan varsa 256 GB alın. Kaliteli foto ve videolar çok yer kaplıyor. Tamam. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X