Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ebugra , ugur025 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
16.307
Cevap
492
Favori
715.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

%20-80 arası şarj ettiğimiz için telefonun şarjı çabuk bitiyor hocam. 16pm çok büyük tablet gibi aynı yazın taşımak zor o cihazı gerçekten, özel cep diktirmek lazım telefon için.

• @Daci @ctrl-alt-delete

Teşekkür ederim. peki tavsiye edebileceğiniz hızlı bir model var mı ya da telefonlara özel bir şey?

Yoksa standart Type-C uçlu bellek olsa yetiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 4 Ocak 2025; 11:30:24 >
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt

Ha promaxi tasimak icin cep diktirmisin ha powerbank yada adaptor tasimak icin cep diktirmisin sahsen adaptor powerbank tasicagima promax derim  

• gktg26 G kullanıcısına yanıt
    Hocam pro max ergonomik açısından gerçekten kötü tek elle kullanımı zor bir cihaz zevk meselesi tabi ama ben küçük ergonomik telefon taraftarıyım.

Yani tabiki zevk meselesi benim icin pil onemlidir prizden ne kadar uzak o kadar iyi 13pm 14pm 15pm hepsini kullandim 1kere 13pmden 13proya dustum zamaninda benim icin pismanlikti pil yonunden sonuc dediginiz gibi zevkler renkler hesabı  

• gktg26 G kullanıcısına yanıt
    Hocam benim işim kendi işim oldugu icin şarj problem olmuyor bitince takıyorum iş yerimde
  • Technics kullanıcısına yanıt
    Ben aliexpressten daha önce 14pm için kullandığım kılıfı aldım. Tamamı dediğiniz gibi mika şeffaf bir kılıf. Ekrandan çok hafif yukarıda kenarları ama öyle çok bir yükseklikte yok. Magsafe var ve kamera çıkıntısı da var. Düşmeye çok koruma sağlar mı emin değilim ama çizilmeye karşı aldığım ve ince olmasını istediğim için çok umursamıyorum.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Bence PM tam kadın telefonu. Çantaya atınca taşıması kolay. Erkek için tam bi işkence. Kışın ceket cebine koyuyorsun ceket yamuluyor ağırlıktan. Yazın daha beter. Klasik şort giyince cepte kocaman şişiyor ucu çıkıyor, sığmıyor. Bu ağırlık işini çözmeleri lazım ama kasa zayıflasa batarya yine izin vermiyor.
  • Arkadaşlar 16 Pro için 128 gb yeterli gelir mi? Çekilen video ve fotoğrafların dosya büyüklüğü yüksek mi?
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Hocam Pm cepte taşınacak bir cihaz değil gerçekten , Pm ile yarım saat telefon görüşmesi yap emin ol telefonu kapatmak istiyeceksin elin uyuşuyor çünkü pil büyük evet avantajı varmı var doğru fakat dediğiniz gibi taşıması işkence o açıdan ben PM den uzak duruyorum

Yok hocam dediğiniz gibi zaten. Sırf batarya avantajından kullanıyor zaten herkes. Yoksa cepteyken ayakkabı bağlatmıyor telefon. Tabi telefonda oyun oynayan arkadaşlar ayrı bi kategori. Onlar için tamamen mecburi. PM hariç alternatif yok.

Ama kadın için basit. At çantaya devam et. Tabi masa başı sabit olan arkadaşlar için de nispeten ağırlığın önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 4 Ocak 2025; 12:44:9 >
  • Şimdi yeni bir şey fark ettim bazı 16 Pro Max lerde sim yuvasının bir köşesi tam oturmuyor açıkta kalıyor ve parmakları rahatsız ediyor tırnakta takılıyor.
  • cycIone kullanıcısına yanıt

fotoğraf video çeken birine 128 yetmez hele raw çekimlerle uğraşıyorsan 256 bile yetmez

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    iCloud kullanan birine 128 GB yeterli gelir mi?
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hocam çıkar tak mı yapsanız acaba?
  • sryche S kullanıcısına yanıt
    Link paylasirmisiniz ? Pro icin almak istiyorum ince bi kilif bende

128gb versiyonu var bende. Arada foto video cekerim, bana lazim olan tum app ler yuklu net olarak 75GB bos yerim var hayli hayli yeterli, icloudum da yok. Ama itiraf etmek gerekirse telefonun yapisik bir sekilde yasayan biri de degilim. Telefonu elinden indirmeyen hergun video ceken birine yetmez.

Gerci arada urun foto/videolari cekiyorum bazen 30GB video atiyorum bilgisayara o tarz videolarinda telefonumda isi yok aninda pcye transfer edip editlemeye giriyor. O yuzden her ne kadar mesela suan 75GB bos yerim olsa da o aslinda 40GB kadar birsey cunku her zaman 30-35GB lik gecici bir bos alana ihtiyacim var. Herkesin kullanimi farkli ona gore versiyon secilmeli.

net yeter. iCloud da 55gb foto-video var. 1.8gb civarı yer kaplıyor bu telefonda. 90gb daha boş yerim var.

İmkan varsa 256 GB alın. Kaliteli foto ve videolar çok yer kaplıyor. Tamam.
  • +200 GB boşluğum var benim gibi gereksiz şeyleri cihazda tutmayan biriyseniz 128 yeterli
  • 
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.