Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (803. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir (4 Mobil) - 18 Masaüstü6 Mobil
5 sn
16.333
Cevap
493
Favori
717.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ara sıra bataryanın kullanılmayan kısımlarının eskimesini engellemek adına onu kendiliğinden yapıyor.
  • sarptr S kullanıcısına yanıt
    Valşaha denedim bende sorun çıkmadı. Akıcılıkta sorun yok bende.
    O an başka bir şeyden kaynaklanmış olabilir mi acaba? Sırf merakımdan 5’er dakika arayla 6 tane başlattım şimdi, herhangi bir sorun olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shafck -- 3 Ocak 2025; 15:20:29 >

Pil seviyeniz çok düştüyse ondan olmuştur. Bende herhangi bir şey olmadı dediğiniz gibi.

• ysn61 kullanıcısına yanıt
    95-96 civarındaydı, birkaç kere denedim dikkatimi çekti. Airpods’a bağlanamadı şarkı açarken dondu vb. tuhaf davranışları var.
  • shafck kullanıcısına yanıt
    Aklıma bir neden gelmiyor ama her seferinde aynını yaptı. Benzer biçimde son kullanılan emojileri de kaydetmiyor, telefonu sıfırlamama rağmen aynı hikaye…
  • Sinematik videolar daha fazla çekiyorum onlar çok daha iyi gözüküyor

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Ozaman sağlıklı düşüyor diyoruz?
    20 adet açtım ama birşey olmadı.

Donanımsal arıza olabilir hocam. Bir de bilgisayar üzerinden DFU mod ile yazılımını tekrar yükleyin. Yine düzelmezse kesinlikle donanımsal. Bende de ard arda dediğiniz gibi alarmlar var, öyle bir şey yok. Zamanlayıcı da da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 3 Ocak 2025; 16:51:14 >
  • pasifik. kullanıcısına yanıt
    milyar dolarlık şirket hocam sağlıklıdır tabi
  • scanh kullanıcısına yanıt

Benks Türkiye ye Hepsiburada üzerinden sordum güya ince olan yenilenmişleri satıyoruz dedi. Bendeki kırıldı benks.com dan yenilenmiş gelmişti. Ekrandan görüntü kapatmıyordu. Yeni koruyucu arıyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 3 Ocak 2025; 16:52:48 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim hocam iş yoğunluğu geçsin deneyeceğim.
  • BL@DE kullanıcısına yanıt

Gerçekten kaliteli bir marka

• stalker kullanıcısına yanıt

Buraya gönderebiliyorlar mı hocam?

• Uzun süre gelgitlerden sonra Bugun 15promax naturelden 16pm beyaz titanyuma geçmiş bulunmaktayım pil desay ekran samsung g9n kasım ayı üretimi kamera toz vs yok kutudan cıkarır cıkarmaz sıfırdan 18.2 temız yazılım kurdum sımdılık ısınma vs konusu hıc yok uzun sure hayırlısıyla kullanmayı dusunuyorum bakalım  

• gktg26 G kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Ben de beyaz aldım beyaz en sönük renk olarak geliyordu ama tam tersine çok etkilendim gayet güzelmiş bence.

Hayırlı olsun inşallah. Nereden aldınız?
  • U39770434 U kullanıcısına yanıt

teşekkur ederım 15 promaxıde beyaz alıcaktım naturel vardı mecbur naturel aldık zaten 15pro serısının beyazı bıraz boz gıbı duruyodu 16da bıraz daha ıncı beyazı sanırım daha parlak geldı

Hayırlı olsun. Ben de ilk aldığım natürel renk 16 pro max cihazımı kasası boya attığı için soğuyup satmıştım. Mediamarkttan 30 kasımda beyaz 16 pro max almıştım. Beyaz gerçekten çok temiz ve şık görünüyor. Benim cihaz ekim üretim, panel Samsung g9p çıktı. Herhangi bir dokunmatik sorunu ve sarılık yok. Kameralar da toz ve kasada herhangi bir belirgin kusur çıkmadı. Yoğun ışıkta detaylı hiç incelemeyin derim. Çünkü, 16 pro max’ ların hepsinde kenar kasa bölümünde hafif boya kusurları var. Cihazdan soğumaya hiç gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 3 Ocak 2025; 19:21:45 >
  • 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.