gençler sararmayan ince şeffaf kılıf ihtiyacım var. g-nextin aldım ama ekranla aynı hizada en ufak bir darbede ekran koruyucu çatlatıyor. ekranın üstüne çıkması lazm biraz. tavsiye var mı |
Bildirim
gençler sararmayan ince şeffaf kılıf ihtiyacım var. g-nextin aldım ama ekranla aynı hizada en ufak bir darbede ekran koruyucu çatlatıyor. ekranın üstüne çıkması lazm biraz. tavsiye var mı |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eşime yıllardır buradan alıyorum. Bizim kadar cepte kullanmıyor tabi ama esneme, sararma olmadı. Tavsiye ederim. amazon Minesk iPhone 16 Pro için Origin Serisi Premium Kalite Magsafe ile Uyumlu Kılıf Crystal Clear Super Şeffaf Materyal ve İnceltilmiş 3D Gerçek Manyetik Çember (16 Pro) https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9FL45PK/?coliid=I4IIW3488KUIE&colid=K6FNP8T70M3W&ref_=list_c_wl_gv_ov_lig_pi_dp&th=1 |
Selamlar, %80 şarj limiti ile kullanıyorum telefonu,gece takıyor sabah %80 olarak çekiyorum şarjdan. Ancak arada bir sabah şarjdan alırken %100 olarak şarj olduğunu görüyorum. Bu sorun başına gelen oldu mu yada acaba arada telefon kendini otomatik %100'e mi şarj ediyor bilgisi olan var mı? |
ekran büyüdü çerçeveler incecik oldu derken bu sefer ekran koruyucuların gazabına geldik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Link atma şansınız varmı hocam pro için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
99% düştüğün de aklima 6-6s zamanlari geldi 40-45dk veriyordu:)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarptr -- 3 Ocak 2025; 14:58:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |