Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (802. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.966
Cevap
507
Favori
754.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gençler sararmayan ince şeffaf kılıf ihtiyacım var. g-nextin aldım ama ekranla aynı hizada en ufak bir darbede ekran koruyucu çatlatıyor. ekranın üstüne çıkması lazm biraz. tavsiye var mı

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Güncel Sapphire’i alanlar benks.com üzerinden aldı diye biliyorum. Yine hatırladığım kadarıyla Türkiye’de distribütör tarafından satılanlar ilk versiyon. Ayrıca yenilenmiş de olsa nedense siyah çerçeveli modeller güven vermiyor

Yeni, tamamen çerçevesiz modelin adı Benks InvisiWarrior

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günaydın arkadaşlar,

İş yerinde ofis için ttec’in sarj standını aldım. Telefonun sürekli sarjda standda durması bataryaya zarar verir mi?

• Arkadaşlar, 16 pm için ekranı daraltmayan siyah çerçeveli bir ekran koruyucu olacağını hiç sanmıyorum. Blueo’ nun curved modelleri daraltmayan tek cam fakat, aşırı parmak izi ve kir tutuyor. Hissiyatı kötü. Şuan için yine en iyisi Benks’ in safir kaplama camı olarak görünüyor. Blueo crystal modelini de denedim fakat, herhangi bir safir kaplama olmadığı için hissiyatı Benks’ den kötü. Blueo’ nun safir camı ise aşırı uçuk bir fiyatı var. Kesinlikle değmez.

• Ben de 16 Pro için media marktten cam ekran koruyucu taktırdım ekrandan yiyor bir de o kadar para aldılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technics kullanıcısına yanıt

Eşime yıllardır buradan alıyorum. Bizim kadar cepte kullanmıyor tabi ama esneme, sararma olmadı. Tavsiye ederim.

amazon
    Minesk iPhone 16 Pro için Origin Serisi Premium Kalite Magsafe ile Uyumlu Kılıf Crystal Clear Super Şeffaf Materyal ve İnceltilmiş 3D Gerçek Manyetik Çember (16 Pro)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9FL45PK/?coliid=I4IIW3488KUIE&colid=K6FNP8T70M3W&ref_=list_c_wl_gv_ov_lig_pi_dp&th=1
  • Ben de şu modeli aldım nereden aldın diye çok soran oldu. Premium kılıf bence
    amazon
    Minesk İphone 16 Pro için Defend Serisi Kristal Berraklığında Ultra Şeffaf Arkası Sert Polikarbonat Kenarları Yumuşak Silikon Super Koruyucu Özellikli Kılıf (Şeffaf, 16 Pro)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK71V8TD?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_B120GE14FWVRWMFR8M3H&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_B120GE14FWVRWMFR8M3H&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_B120GE14FWVRWMFR8M3H&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

• Kamera denetim butonu orijinaldekiler gibi kapalı olan bildiğiniz kılıf var mı?

• Selamlar,

%80 şarj limiti ile kullanıyorum telefonu,gece takıyor sabah %80 olarak çekiyorum şarjdan. Ancak arada bir sabah şarjdan alırken %100 olarak şarj olduğunu görüyorum. Bu sorun başına gelen oldu mu yada acaba arada telefon kendini otomatik %100'e mi şarj ediyor bilgisi olan var mı?

• BL@DE kullanıcısına yanıt

ekran büyüdü çerçeveler incecik oldu derken bu sefer ekran koruyucuların gazabına geldik  

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    esr'de siyah çerçeve yok. üstten milimlik boşluk kalıyor sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akmac A kullanıcısına yanıt

Link atma şansınız varmı hocam pro için

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    benim aldığım buydu memnun kaldım.
    ESR for iPhone 16 Pro Max zırhlı...
    amazon
    ESR for iPhone 16 Pro Max zırhlı cam, ekran koruyucu 3 parça, kolay takma aracına sahip temperli cam film, 9H sertlik, askeri sınıf kırılmaz, tam kapsama alanı, HD netlik, çizilmeye karşı dayanıklı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D5M12FB2?ref=ppx_pop_mob_ap_share

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar önceki iphonelerde %100 doldurunca prizden çıkarınca nerdeyse 1 saat kurcalardık öyle 99 düşerdi,
    Ama şimdi öyle değil galiba 15.20 dk sürüyor sonra %99 düşüyor,sizde de öylemi dikkat ettinizmi?yoksa sıfırlayacağım yama güncelleme sevmiyorum ille tam olacak😊

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Tr de vardı satış ama şimdi bulamıyorum esr?tr den alan varmı.
    Bu siyah çerçeve olayı tam bir rezalet ekranı resmen kapatıyor.

• Teknosa da ticari bonusa 6 taksit devam ediyor mu bilgisi olan var mı? Teknosadan cihaz alan varsa ekranına baktı mı hangi seri çıkıyor

• pasifik. kullanıcısına yanıt

99% düştüğün de aklima 6-6s zamanlari geldi 40-45dk veriyordu:))

• pasifik. kullanıcısına yanıt
    o devirler eskide kaldı nerde o eski yazılımlar

• Çok saçma bir şey keşfettim. Arka arkaya 5 tane zamanlayıcı açıyorsunuz ve 100 bin liralık telefonunuz akıcılık konusunda s3 miniye dönüyor :)
    Dün yemek yaparken her biri 5 dakika artacak biçimde (5-10-15-20-25) 5 zamanlayıcı açınca fark ettim denemek isteyenlerden sonucu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarptr -- 3 Ocak 2025; 14:58:12 >
  • 
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.