Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kay1PRuH , -10uR- , Justforget_ Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (1 Mobil) - 21 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.371
Cevap
494
Favori
718.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tabii ki oyun oynuyor ya da film izliyoruz. telefonu masaya koyup hava atmak için mi aldık? asıl sizin telefondan beklentiniz nedir ben anlamadım.

kısacası; telefonu sadece telefon olarak kullanacaksanız almayın. ille de almak istiyorum diyorsanız şarjı günü çıkarır evet ama diğer türlü telefonu en az 2 kere şarj etmek zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lafacukur -- 1 Ocak 2025; 21:52:28 >
  • Ekrandan yemiyen benks yeni modelle gelecek deniliyordu bu o model mi acaba bilgisi olan var mı ?

Benks Apple iPhone 16 Pro Max Glass Warrior Safir Coating 0.3mm Cam Ekran Koruyucu Uygulama Aparatlı
    https://app.hb.biz/N3jfu3YHTwDF
  • lafacukur kullanıcısına yanıt

Elbette film izlediğin zaman olacak yada oyun oynadığın ama sürekli bunu yapmak amacı aşmak gibi oluyor. Telefon sürekli film izleme ve oyun oynama cihazı değildir. Sizin telefon deyince aklınıza konsol ve tv birleşimi bir şey geliyorsa bir şey diyemem. Fotoğraf çekimi, sosyal medya, spotify, yapay zeka destekli birkaç uygulama kullanımı vs derken eve geldiğimde hala şarj %40 kalıyor. Bu benim bahsettiğim normal kullanımdır.

Tabi ki herkes istediği şekilde kullanmakta özgürdür; telefonda çok farklı kullanımı olan kişilerin bataryası gitmiyor ya demesi tuhaf sadece…

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

"Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?

Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır"

3 aydır bas bas bağırıyorum sonunda akıllı biri.... burası kocaman bir ülke ayda 1 milyona yakın insan giriş yapıyor hemde senede 1 kaç defa... ayrıca diğer imei numarasının aynı telefonda olduğunu görecek bir sitem yok BTK'da...

• thehspeed T kullanıcısına yanıt
    aynı şeyleri yaz ayından bu yana spekülasyon çıktığından beri söylemekten dilimizde tüy bitti hocam..şahsın biri ikos/mag2sim satacağım diye millete korku pompalamak için defalarca video çekti yok 120 gün 1 aya düşecek yok çift sim kullanım dönemi bitiyor vb sahte argümanlar ile duyum aldım,kanun çıkıyor yasal düzenleme tamam,yasa tasarısı sunuldu, istihbarat sağlam şeklinde hem viral oldu clickbait videoları ile hem popülerliğini arttırdı neticede bu rezil adam maskara oldu yüzüne tüm forum ahalisi tükürmeli artık bu saatten sonra youtube ve diğer sosyal medya hesapları belli adını zikretmeye lüzum görmüyorum üstelik sorgulayıcı şekilde mantık çerçevesinde yöneltilen soruları dalga geçerek yanıtlıyordu..
  • erdoman E kullanıcısına yanıt

16 serisinin pili genel olarak süper bence. Ben düz serisini 1 günü çıkarsa yeter kafasıyla aldım çoğu zaman 2 günü bile çıkarıyor cihaz. Çok ağır kullanımda bile gün sonu %20 civarı şarjla geliyor.

• Arkadaşlar merhaba,
    Çok önemli bir şey soracağım. Şirket mailimi ve teams uygulamasını bir türlü kuramadım. Şirket portalı diye bir şey indirdim microsoft’un. Oradan da kendi şirketime ait bi profil indirtti sistem. Onuda manuel olarak kurdum. Bu bi sorun yaratır mı?
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

kim bu kişi takipteysem çıkayım

• haydar. kullanıcısına yanıt
    Üyelik varmı yokmu bilmiyorum hocam gsm işiyle uğraşan bir zat videoları sayesinde infial uyandırdı insanlarda öyle bir antipati topladıki bunun ters tepeceğini belli ki hesap edemedi.
  • Yakın zamanda 16 pro almayı düşünüyorum, siyah renk hoşuma gidiyor ama boya atması gibi bi sorun olduğunu okudum forumda, siyah kullananlar da böyle bi durum rastlandı mı yardımcı olursanız sevinirim, onun haricinde apple nın silikon kılıfları tam koruma sağlar mı, şık ve koruması iyi olan kılıf önerilerinizi bekliyorum. Son olarak ekrandan yemeyen cam filmi, teşekkür ederim.
  • gokler G kullanıcısına yanıt
    Benks ekrandan çok yiyor ve aparatlı olduğu halde yamuk yapışıyor. Size tavsiyem Blueo Crystal modeli olur. Bu ekran koruyucu ekrandan çok az yiyor ve çok kaliteli. Bu arada arkadaşlar 1,5 aylık eylül üretim, natürel titanyum renk 16 pro max telefonumu kasasının boyası attığı ve dokunmatiği sorunlu olduğu için sattım. Mediamarkt’ tan White titanyum rengini aldım. Kasası tertemiz çıktı. Ekran Samsung G9P çıktı. Ekim üretim. Önceki natürel Samsung G9N paneldi. G9P panelli beyazın ekranı daha beyaz ve dokunmatiği sorunsuz. Burada bir arkadaş natürellerin kasasının sorunlu olduğunu belirtmişti, çok haklıymış. Çöl ve natürel renkler gerçekten sıkıntılı.
  • 16 pm almaya karar verdim, hangi renk ve nerden almamı önerirsiniz ?
  • B a t h o r y kullanıcısına yanıt
    Natural titanyum güzele benziyor
  • BL@DE kullanıcısına yanıt
    natürel renk var bende sorun yaşamadım.
  • Beyaz aldım direk siyah alırım normalde ama siyah sıktı artık renk atıyor kılıflı iken ve iz yapıyor beyaz mis gibi
  • B a t h o r y kullanıcısına yanıt

Kadın iseniz çöl titanyum en tutulan renk şu ana kadar. Erkek iseniz ben naturel aldım yalnız hiç benlik değilmiş onu iade edip siyah aldım. Göreceli kavram ama siyahı ben tercih ediyorum. Denemeniz lazım.

• BL@DE kullanıcısına yanıt

Hocam şu konuya bir şeyler yazarken dikkatli olmakta fayda var. Genele değil özele ayırın yazdıklarınızı. Yazınızın içeriğinden tüm naturel titanyum ve çöl renklerinin sorunlu olduğu anlaşılıyor. Ben ve benim gibi bir çok naturel ve çöl kullanıcısında herhangi bir problem yok. Sizin ya da birkaç kişinin problem yaşaması tüm cihazları problemli hale getirmiyor.

Burası bir forum platformu ve buradaki herkesin bu konularda yeterli bilgisi olmayabilir. En azından bu tarz konularda misafir kullanıcıları da düşünerek yazmanın daha doğrulu olacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.