Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (799. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pasifik. , fıfa , Kay1PRuH Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (3 Mobil) - 18 Masaüstü4 Mobil
5 sn
16.365
Cevap
494
Favori
718.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 prodan 16 proya geçmeyi düşünüyorum. tavsiye ettiğiniz bir değişim kampanyası sunan bir yer var mı yoksa hepsi aynı mı dersiniz.

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Kronik sorunu az olan hangisidir, forumu uzun zamandır takip edemiyorum. Prolar için kamera sorunu var deniliyor aslı var mıdır bilemedim. Açıkçası pm ler ele cebe sığmıyor pro denemeyi isterim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • B a t h o r y kullanıcısına yanıt
    16 Pro Max kullanıyorum. Herhangi bir sorunu yok. Boyut sıkıntısı varsa pro olabilir.

Pro max ler de ekran dokunmatük sorunu çok fazla okudum pro da sanki daha az gibi

• Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..

Sıkça sorulan sorular:

Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
    Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.

Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
    Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.

Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
    Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.

Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
    Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• haydar. kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı değişim için başvurdum hepsiburadadan 45 bine saydılar bekliyorum bakalım

• Şu an en düşük ithalatçı garantili 16 Pro 256 84.399 oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu yıllar herkese.

15 pmaxime ait g-next ekran koruyucumu satın aldığım yerden güzelce çıkartıp paketletmiştim tekrar. kullanılmıştır çizikleri vssi vardır ama g-next deneyimlemek isteyen bir arkadaşıma ücretsiz vereceğim izmir kskden benden alabilir isteyen kişi yanında bir tane de standlı hafif sarırmışta olsa güzel bir kılıf hediye edeceğim. g-next bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim bu esnada. iphone larda zibilyon tane ekran koruyucu kullandım. daha iyisi yok benim için. dokunmatik hissiyatı, slide kolaylığı, köşelerin rodajı, malzemenin premium kalitesi, speaker koruması, renklerin kristalliği üzerine yok. izmir merkezli teknotelpremium com tr den alabilir dileyenler. 1200 tl şuan sıfır fiyatı.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• Technics kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş fena nostalji oldum. İlk hesap ban yemişti Bjk forumda sonra bunu açmıştım o zamandan tanıyorum seni şimdi nickini görünce tuhaf oldum :)) bornovadayım ben de merak ettim ekran koruyucuyu, şuan 15pm var elimde bunu satıp 16 alacak gibiyim yeni tel için deneme şansı olabilir ksk nın neresi

eski dostlarin yeri her zaman ayridir. Sevndm

seni gordugume. Adres icin ozelden yazicam. Ama 16 da kullanamazsn. 15 pm icin bu.

• erayunal1996 E kullanıcısına yanıt

ben de başvurdum üstüne ödeyeceğim rakamı çektiler, bakalım cihaz 7 ocakta gelecekmiş bekliyorum.

Hayırlı olsun hocam cihaz çok geç kargoya çıkacak gibi duruyor acaba ellerinde yok da o güne kadar mı temin edilecek?

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Bildiğiniz herhangi bir satıcı var mı dolabı hiç kullanmadım

• erayunal1996 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Evet ellerinde yok önsipariş olarak geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar. -- 1 Ocak 2025; 18:51:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hepsiburada da fiyat ne kadar ki hocam ? Hangi model gb aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhandsome -- 1 Ocak 2025; 18:52:30 >
  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt

pro 256gb naturel titanyum modeli hb satıcısında 85bin

Takas olduğu için tercih ettiniz sanırım. hayırlı olsun hocam

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt

teşekkürler. evet takas, kapıdan gelip almaları artı hb puanlarım falan vardı çok da araştırmadım açıkçası

• Merhabalar
    Prolarin sarzi nasil arkadaslar yeterli midir gunde 2 kere sarz etmen gerekli diyen var genelde 13pm den gececegim memnundum genel olarak sarzindan

• erdoman E kullanıcısına yanıt

Rahat çıkartıyor. Bu yetmiyor diyenleri anlamıyorum. Sürekli ekran açık film mi izliyorlar oyun mu oynuyorlar anlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.