Bir 16 promax satmaya çalışıyorum yurtdışından getirdiğim 1 fiziksel 1 e simi var herkes soruyor iki simmi tek simmi tek deyince almaktan vazgeçiyorlar neden olabilir ne farkı var e simde normal bir şekilde kullanılmıyor mu acaba |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (801. sayfa)
-
-
Hocam siyah alarak hata yapıyorsunuz boya atıyor pişman olursunuz -
1-15 Ocak arasında kademeli olarak İmei haklarınız yenilenecektir herkes aynı anda şebeke alacak diye bir kaide yok Btk milyonlarca cihaza eşzamanlı işlem sağlayamaz.. E-sim kullanıcıları sim kayıtlarını sıfırlasın, Fiziksel sim kullananlar mevcut sim üzerinden devam edin şebeke kapanana kadar bekleyin şebekesi kapalı olanlar ara sıra uçak modu,reset,sim çıkarıp takarak bu metodları uygulasın..Son kullandığınız sim ile devam edin önceden kullandığınız simi kazara eşzamanlı olarak aktive etmemek için yönergeleri izlemeniz kafi.. -
esim ile uğraşmak istemiyor insanlar kayıt yapmayacak ise (benim gibi) 1 mayısta diğer hatta takacak bitecek
saygılar
-
Hocam uğraşmak ne demek zorlu bir işlemmi bu ben onu merak ediyorum veya ekstra bir masrafımı var -
diğeri gibi kolay değil bayi ya da internet üzerinden başvuru yapıyorsunuz 1-2 gün sürüyor
saygılar
-
gayet kolay bir işlem aslında.
eski Türk telekom çalışanıyım. işlem 5 dakika sürüyor ve hat hemen açılıyor.
uğraşması zor olan kısmı, fiziksel olanda alıp diğer yuvaya takıyorsunuz bitiyor işlem. e-sim olanda bayiye gidip değiştirmek gerekiyor.
-
kasım ayından beri siyah renk 16 pro max kullanıyorum kılıf ile. hatta nispeten sert, aliexpressten söylediğim 30 tllik kılıf. hiç boya atması ile karşılaşmadım. ileride ne olur bilemem.
-
esim'de henüz mobil imza'da kullanılamıyor diye biliyorum. -
Asıl zor olan kısım fizikselden :>> e ye, ya da e den :>> fiziksele geçmekten ziyade geçiş sonrası bankaların sim blokesi dolayısıyla o blokeleri kaldırmak için uğraşması.. hele benim gibi 7-8 bankanın internet şubesini kullanıyorsanız vay halinize…
-
E sim aslında yurtdışına giden için çok avantajlı ben mesela her sene yurtdışına çıkıyorum ve orada yabancı operatörlerinin e sim ini anında aktif edebiliyorum. Öbür türlü kullanma şansın yok çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 2 Ocak 2025; 21:36:23 > -
Hocam ben de bulamadım.
Bu telefonun köşeleri hafif bombeli olduğu için ekrandan yemeyen bir ekran koruyucu yok diyenler var. Benim şu an kullandığım koruyucunun çevresinde de siyah çizgiler var. Bariz bir şekilde ekranın daraldığını görüyorum ve çözüm bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Vedder -- 2 Ocak 2025; 22:43:26 > -
Siyah bulamadım mecburen gri olandan aldım nasip -
Nerden aldınız
-
Arkadaşlar andorid'den ios'a whatsapp aktarımını nasıl yapabiliriz? Ios'a geçiş yapmayı düşünüyorum ama en büyük problemim whatsapp 'ın gelmemesi olur. -
Android cihazınıza iOS’a taşı uygulamasını yükleyeceksiniz, iPhone’u kurarken “Android cihazdan aktar” seçeneğini seçeceksiniz. Cihazları aynı wifi ağına bağlayarak ya da iki ucu type-c bir kabloyla birbirine bağlayarak (böyle daha hızlı oluyor) işlemi yapabilirsiniz. Nelerin aktarılacağını seçerken “Whatsapp” seçeneğini göreceksiniz, gerisi ekranlardaki yönergeleri takip ettiğinizde halloluyor. Burada en önemli nokta, iPhone’un ilk defa kuruluyor olması ya da sıfırlanmış olması gerekiyor. Bazen aktarım tamamlanmadan donabiliyor, tekrar deneyerek çözebilirsiniz -
Bu koruyucu hakkında bilginiz var mı arkadaşlar?
Torras
https://www.amazon.com/TORRAS-Military-Grade-Shatterproof-Protector-Installation/dp/B0D8BHFHJZ/ -
Benks’in ekrandan yemeyen çerçevesiz ekran koruyucusu gelmiş ancak sapphire ibaresi yok. Dokunma hissiyatı Sapphire kadar kaliteli olur mu bilmiyorum ikisini de deneyimleyen birinin yorumlaması gerek. Bu sene ekran koruyucular çok kafa karıştırdı malesef -
Shappire ürünü güncellenmiş, ekrandan yemiyor diyordu forumdan arkadaş. -
torras candır. 15 prodaki çok iyiydi ama 16da denemedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X