Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (797. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shafck , yalcines , Kay1PRuH , tamehliyetsiz Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
16.374
Cevap
494
Favori
719.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İmeil kayıt ücreti 31.692 tl’den 45.614 olmuş ve resmi gazetede yayınlanmış. Biz zam istemiyoruz sadece görünen köy kılavuz istemez hocam.

• Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Hiç dikkat etmiyorum hocam açıkçası. En fazla pili değiştirir devam ederim. Birisi paylaşmıştı bir döngü sayısını geçen var mı diye öyle merak ettimde giriyim bakayım dedim. Arabada vs heryerde şarj ederim hiç acımam :)
  • forza besiktas kullanıcısına yanıt
    Şans diyelim ozaman:)
  • @ysn61 @pasifik.
    Elinize sağlık ❤️
  • MWalker kullanıcısına yanıt

Beymende sepette 550 oluyor

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Telefoncular artik hazir koruyucu cam yerine ozel kendileri kesip yapiyor. Oralara bi ugra. Ama ben 15 pro 16pro hep korusuyuz kullaniyorum. Hic sorun olmadi. Cizilmiyor ekran
  • Kalamarkalir kullanıcısına yanıt

Vardı ona da güvenemedim düzgün kesemez diyeApple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    Bu vergi değil harç. Yurt dışına çıkış harcı arttı diye uçak bileti fiyatı artmıyor. Telefon harcı ile telefon fiyatlarının bağlantısı yok.

Telefonun ücreti üzerindeki vergiler belli. Dolar %10 değer kazanmadan zam gelmez.

Çıkış kuru 33 küsur. Zam gelme kuru ancak 36 küsur olur.

Bunun haricinde parekendecilerde tüm iPhone fiyatlarında düşüş hakim.

Takip ederseniz güzel fırsatlar yakalanıyor.
  • Fotoğraflar muhteşem, diyecek sözüm yok...
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Umarım dediğiniz gibi olur fiyat artmasından ben de memnun değilim. Ülkemizdeki fırsatçı satıcıları biliyorsunuz. Sırf asgari ücret arttı diye fiyat da artıracaklar. Olmadı mı zamanında?

• 16 pro max için hangi adaptörü kullanıyorsunuz arkadaşlar?
  • ben spigen 27 wattlık olanı kullanıyorum.

• Venain kullanıcısına yanıt
    S24u paneli bozuk üretim hatalı bir telefondur. Karanlıkta düşük parlaklıkta S24u ekranına bir bakın karıncalanma ve lekeleri görürsünüz. Daha beyaz diye daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. İki ekran teknolojisi tamamen farklı. Birisi Amoled panel, diğeri Oled panel. İphone’ nin ekran kalitesi bariz üstün. Kıyası bile olmaz.
  • BL@DE kullanıcısına yanıt
    Ablama s24 ultra aldık ekran güzel bi sorun göremedim
  • BL@DE kullanıcısına yanıt

Amoled çok daha iyi bir panel teknoloji olarak. Zaten oledin gelişmiş hali

• Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Demek ki, %20-%80 arası kullanmak pil devrini düşürmüyor. Ayrıca zaten %100’üne ulaşmak zaten zararsız bir şekilde gerçekleşiyor.

mantıken 20-80 arası kullanmak cihazı daha sık şarj etmeniz demek değil mi kafadan yüzde 20 kaybınız var %100 doldurmadığınız için birde yüzde 20 nin altına düşürmüyoruz cihazı 20 de ordan aktif sadece yüzde 60 lık bir pil kullanıyorsunuz bence bu saçma bir olay ben gece takarım sabah %100 alırım cihazı kullanır geçerim yüzde 20 nin altınada düşmem
  • sfydn S kullanıcısına yanıt

Ben de aynı moda girdim hocam. Tadını alamadıktan sonra pil yüzdesi yüksek olsa ne olur :)

kesinlikle bende 15 pm var ilk kullanım eylül cihaz satışa çıkar çıkmaz aldım 257 devirde yüzde 94 pilim kullanım şeklime göre gayet normal kasmamak lazım 😁
  • Gece zoom kalitesi bence gayet iyi👌👌25x son

• 
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.