kimsenin pili çıkarmıyor hocam. 2 arkadaşım da daha var hepsi aynı. özellikle gece yatarken durduğu yerde şarj %2 3 civarı gidiyor. eski telefonum böyle değildi. o yüzden geceleri düşük güç moduna alacak şekilde kestirme oluşturdum. en azından uyurken şarjım gitmiyor artık :) |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (796. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba. Telefonda hoparlör ile konuşurken arada bir kendiliğinden ahizeye geçiyor. Bu durumla karşılaşan birileri oldu mu?
-
Merhabalar, bugün 16 pro max almayı planlıyorum.
Turkcell, Mediamarkt yada Vatan. Hangisini tercih etmeliyim? Elden alacağım. Turkcell’de fiyat avantajı ve tarifeye ek 4 taksit var. Güvenilir mi Turkcell?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar benim telefonun sesi sanki youtube de dsha çok çıkıyordu,şimdi azaldı sanki?piskolojikmi acaba😊
Tabi ki güvenilir. Apple Türkiye garantili cihaz satıyorlar.
-
16 pro'nun pilini beğenmeyenleri anlamakta çok zorlanıyorum.
Bugün sabah 07:23'de şarjdan çekmişim. Üstelik pil maximum yüzde 80 olacak şekilde ayarlı. Günün %75'i wi-fi, %25'i de hücresel bağlantı olmak üzere tam 7 saat 32 dk ekran süresi var. Daha %26 şarjım var. Bence gerçekten çok iyi.
-
Zamlandı diye biliyordum , yüksek fiyat falan derken bir kere zam olmadı mı ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hala lansman fiyatından satılıyorquote:
Orijinalden alıntı: GokhandsomeZamlandı diye biliyordum , yüksek fiyat falan derken bir kere zam olmadı mı ya
-
Beyler bu güvenilir mi iyi midir sizce koskoca beymen sahte satmaz ve sattırmaz değil mi?
boynerIphone 16 Pro Magsafe Uyumlu Shield Şeffaf Kılıf - 15204178 | Boynerhttps://www.boyner.com.tr/iphone-16-pro-magsafe-uyumlu-shield-seffaf-kilif-p-15204178
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesin zam gelir o halde
-
-
-
iphone pil değişimine zam yapar mı martakadar?
-
Hayırlı olsun bende pro almayı düşünüyorum, satıcı unifone mu?
-
Forumda herkes zam istediğine göre Apple bu isteği boş geçmez
Apple Türkiye olarak tek yaptıkları çalışma zaten Apple Store’a ürün eklemek ve fiyat güncellemek başka bir şey yaptıkları yok yıllardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 30 Aralık 2024; 22:53:42 >
Genellikle Bluetooth Kulaklık bağlı olunca bu sorun oluyor bazen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X