Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (795. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.983
Cevap
507
Favori
755.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pasifik. kullanıcısına yanıt

Sabah 8 de aldım şarjdan saat 01.30 şarjım % 75 halen müthiş gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 serisinde duymuştum ama 16’da da ışık parlama/yansıma olayı devam ediyor mu? Bugün bir fotoğraf çektim ve baya dikkatimi çekti

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• soyturk58 kullanıcısına yanıt

şu anda zam yapması için bir neden yok doların kayda deger bir yükselişe girmesi lazım ki yapsın

Yeni yılda zam bekliyorum. Sadece dolara da bağlı değil ki zam olayı. Sanırım 16 serisi çıktığında bir kere zam yedi. Yeni yılda yada hemen akabinde bekliyorum

• ebugra E kullanıcısına yanıt

lens kirliyse oluyor bu durum

• yelkenli12 kullanıcısına yanıt
    Bundan bahsediyorum hocam gayet kapanıyor. Yüzümü göstermeden yani kilitli halde iken deniyorum.

• iphone 16 pro kullanıyorum. uzun süre ekran koruyucu takmadım.

daha sonra bir yerden ekran koruyucu aldım 5li set şeklinde.

ilk ekran koruyucuyu taktım, orta kısım çok güzel oturuyor yanlarda boşluk kalıyor yapışmıyor. o an dedim sanırım ekranda kenar kısımlarında biraz bombe var.

neyse ilkini çıkarttım 2.sini taktım. aynı şey oldu. kenar kısımları ekrana yapışmıyor.

iphone 16 ekranının köşelerim hafif kavisli midir? ekran koruyucu oturmuyor yoksa benim aldığım ekran koruyucusunda mı sorun var acaba?

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Eğer bu yorumu benim yazdıklarım için diyorsanız yanılıyorsunuz. "Teknoloji bilgisinden uzak" cümlesini zaten anlayamadım da yıllardır Apple'ın neredeyse tüm ürünlerini kullanırım, boyutu küçük olup da batarya performansından çok memnun olduğum birçok cihazı oldu. 16 pro için de daha iyi batarya performansı beklentisine girmem ilginç değil diye düşünüyorum. Sonuç olarak batarya teknolojisi aynı fakat işlemcileri geliştirerek daha az enerji tüketmelerini sağlıyorlar ve küçük ekranın tüketimi de Max modeli kadar yüksek olmuyor. Kötü demiyorum ama daha iyi olabilirdi. MBpro 13 cihazı buna bir örnek. "ne kadar iyi pil; o kadar büyük boyut vede ağırlık" dediniz, belki android cihazlar için böyledir, bilemiyorum.

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Bugün yine deneyeyim :)

• abiler turkcell kullanıyorum eskiden beri, 16 ile birlikte kilidi açmadıkça bildirim gelmiyor. kilidi açınca bildirim yağmuru geliyor. bunun çözümü operatörden kaynaklı mı

HOCAM ZAM elbet olacaktır. ocak ayında bekliyorum. 18 i gibi olabilir.

Ben 1 hafta önce 1 adet 16 ve 1 adet 16 pro 256 aldım

• Apple zam politikası gereği güncel kurun üzerinde kur belirler. Son zam dolar kuru 34 lirrayken geldi. Apple zam kuru 37 civarıdir. Dolar 36.50 geçmedikce zam gelmez

• amazonu aradım taradım ekrandan yemeyen incecik çerçeveli bir ekran koruyucu bulamadım yorumlara bakıyorum pahalı olanlar bile hepsi ekrandan yiyormuş 16 Pro

• iPhone’lara zam filan gelmeyecektir.Yeni yıldan sonra zam gelecek diyenlere itibar etmeyiniz.

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt

iPhone hariç diğer apple ürünlerine zam geldi. iPhone 16 serisi çıktığından bu zamana henüz zamlanmadı.

• Merhabalar avrupa kodlu yurtdışı iphone 16 pro almak istiyorum kadıköy'de güvenilir satıcı tavsiyesi olan varsa çok makbule geçer.

• Can_R6 kullanıcısına yanıt
    16 Pro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saltukc kullanıcısına yanıt
    operatörden olduğunu sanmıyorım ben de turkcell kullanıyorum. Bütün bildirimlerden mi bahsediyorsunuz yoksa spesifik bir uygulamadan mı? Bildirim merkezindeki ayarlarınızı kontrol edin. Odak durumunu kontrol edin rahatsız etme modu açık olabilir.

• çalınmalara karşı şu yöntemi de uygulayabilirsiniz arkadaşlar. güzel yöntemdir

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]ınstagram
    Mert Bayantemur on Instagram: "Telefonunu Çaldırmadan veya Kaybetmeden Mutlaka Bu Ayarı Yap 👍 #reklam #iphone #telefon"
    https://www.instagram.com/mertbayantemur/reel/DBg8dpzsSGc
  • 
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.