Vatandaki danışman da aynı şeyi söyledi 20w kullan geç beyefendi dedi. Yoksa gözüm yüksek w’a doğru gidiyordu evde 20 w vardı ekstra masraftan kurtuldum helal olsun böyle danışmanlara satmaya çalışabilirdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (793. sayfa)
-
-
Ekran renk sorunu olanlar
telefonu koyu moda almadan :
true tone ve night shift seçeneklerini kapalı yapıp
aydınlatmayı otomatik yapıp - otomatik pasif - tekrar otomatik aktif yapmayı denesinler bi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 promax aktif oldugu gunden 13hazirandan bugune sadece konsol oyunlari oynamam normal gundelik sosyal medya kamera adobe photoshop lightroom muzik bankacilik su bu 😂 ha arada hala 16pmye gecmelimiyim kafamı kurcalamıyor değil
İos18 pil grafigim 17 daha iyidi ama yapicak bisey yok 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 28 Aralık 2024; 22:59:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sıfırlama yapmadım. Ben haricinde yaşayan arkadaşlar da varmış forumda..
-
Çok teşekkür ederim.
Herkese merhaba. Cihazım 16 pro. Ama pil günü çıkarmıyor. Acaba pilim mi sorunlu yoksa gün geçtikçe pil oturur mu? Bugün yazılımı da güncelledim.
Pil sağlığını korumak için %20 ile %80 arası mı şarjda kullanmak gerekiyor kesin bilgi mi yoksa bu bir hurafe mi?
-
Günde 6 saat ekran süresi almaniz lazim wifi de, lte de ise 5 saat civari. Bunun altindaysa normal degildir.
Günde 6 saatin üzerinde ekran sureniz varsa da zaten telefona degil size geçmiş olsun. Ekran süresini azaltmak da fayda var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ekran konusunda da samsungla kıyaslamayın. Samsung bütün senaryolarda ezer geçer ekranda. Cpu, gpu ve kamera vb konularda kıyaslayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bu uygulama nedir acaba kullandığınız? İphone da olan. Merak ettim bende cihazıma bakmak istiyorum
-
Bende de durum aynı. Memnun değilim batarya performansından. Apple ile görüştüm. Bataryada herhangi bir problem olmadığını ve bu cihazın pil ömrünün bu kadar olduğunu söylediler. Pro max modeline geçmek istemiyorum çünkü küçük telefon seviyorum ellerim büyük olmasına rağmen. Acaba iade edip 16 pro’yu, max alıp denesem mi diyorum.
16 Pro’nun pil performansı kendi ebatına göre gayet iyi sizin beklentiniz nasıl birşeydi bilemiyorum fakat hem telefon çok büyük olmasın kompakt bir cihaz olsun hemde pili bitmek bilmesin demek teknoloji bilgisinden uzak olmak demektir. ne kadar iyi pil; o kadar büyük boyut vede ağırlık.
Sabah 9:30 dan şu zamana kadar 16 pro yüzde 49. Burada kullanım yoğunluğu ve şeklide önemli.
Eğer wifi değilde genelde hücresel veride telefon kullanıyorsanız pili daha çabuk biter. Yada oyun veya video izliyorsanız pili çabuk biter. Ama gündelik kullanımda oyun falan oynamayan benim için gayet yeterli şimdiye kadar. Ve ben 15 pro maxden 16 proya geçtim. Çekincelerimde vardı. Gün içerisinde veya akşama doğru şarj arar mıyım diye ama rahatlıkla benim için günü kurtarıyor. Fakat ben yoğun kullanıyorum diyorsanız pro maxe yönelmenizde fayda var.
Devir sayısını arttırmamak icin %25 -80 arası şarj edin
Arkadaşlar tıpkı telefon kilitli iken kilit ekranında denetim merkezine ulaşılmasının engellenmesi gibi kilit ekranında telefonun tamamen kapatılmasının da engellenmesinin bir yolu yok mu?
Yani istediğim şu; telefonu kapatmak istersek Face ID isteyecek.
Böylece hırsızlık olaylarında hırsız telefonu kapatamayacak. Bul uygulamasından rahatça takip edeceğiz.
Selam
Bul ağı diye bir şey görünüyor
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160132251
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratc -- 29 Aralık 2024; 20:36:36 > -
Teşekkürler, o ayar açık bende. Yine de bahsettiğim özellik ekstra güvenlik katmaz mıydı? Çok basit bir koruma aslında. Telefon kilit ekranında ise telefonu kapatmak için şifre veya Face ID isteyecek.
4000 tl değerinde pil ne konu oldu ülkemizde yazık gerçekten.
Ben de yurtdışı cihaz ile katıldım. Vergi iadeli çok uyguna geldi. 8 ay sonra iki telefonla gezmek için sabırsızlanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X