< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (792. sayfa)
-
-
-
Cihazı eylül 26 almışız 3 ay olmuş 90 dan az şarja takmışım güzel.
Daha fazla oldu sanıyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
59 benim döngü. Cihaz 16 PM.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablonuzun markası nedir? Ben ugreen kullanıyorum herhangi bir sorun yok. İşim yoksa akşam gelince 5 w takarak şarj ederim.
Baseus hocam , farklı bir type c cihaz da denedım çalıştı benim telefonde calısmadı
Hocam toplamda 5 kalite ekran var ilk ikisi samsung lg uretimi 3 kalite ekran var benimki Lg nin 3. Yani cihaza takilan en dusuk kalite dokunmatikte kesinlikle problem var ama zamanla alisiyorsun. Problem aman aman buyuk bir boyutta degil. Ekranin alt yarisi bir tik daha sai gibi ama gostersem bile kimse anlamiyor kutuyu acar acmaz konudan haberim yokken farketmistim. Evet cok takmayinca alisiyorsun hepsine ama bu seviyede bu fiyatta bir cihaz icin kabul edilebilir bir şey değil bu. Kesinlikle 2025 nisan gibi s25'e gececegim. onceki cihazim 14 pm her açıdan bu cihazdan cok daha iyiydi.
Kesinlikle samsung ekran cikiyor diyebileceğimiz bir ülke var mı arkadaslar?
-
İkisini de hiç yaşamadım. Telefonu formatladınız mı?
Youtube da bir çok video izledim. en mantıklısının 20w olduğunu düşünüyorum.
Maillerim otomatik gelmesini istemiyorum girince güncellesin istiyorum nasıl yapacağız ne yapsam olmadı.
Arkadaşlar merhaba,
iPhone iCloud a yedekliyip sıfırlayıp sattım. Üzerinden 2 ay geçtikten sonra yeniden iPhone aldım. Hesabımı girip yedekleme yi yükleyeceğim ama yedekleme görünmüyor. Sadece rehber ve mesajlar duruyor.
Daha önce başına gelen var mı, varsa çözümü bilen yardım ederse sevinirim.
Telefonun kutusunun arkasında 4,5 -23 w olduğu yazıyor. 23 w üzerindeki adaptör herhangi bir extrası olmayacaktır.
www.spigen.com.trSpigen iPhone 16 Pro Max Kılıf Enzo Aramid Black Silver - Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/spigen-iphone-16-pro-max-kilif-enzo-aramid-black-silver
Arkadaşlar bu kılıfın arkasındaki desenler eli rahatsız ediyor mu yoksa sadece görüntü mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 28 Aralık 2024; 21:0:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugun ilk defa fiziksel olarak gordum cihazi. Koln mediamarktta pro ve pm vardi yan yana. Pmnin ekrani bariz sariydi digerine gore. Ama dokunmatiklerinde bir problem yoktu ikisinin de.
Arkadaşlar PTTAVM aldığım iPhone 16 pro Max çöl 256 cihazım geldi.
Kapalı kutu faturalı ve ithalatçı garantili olarak satın aldım. 15.000 TL daha uyguna almış oldum.
İmeileri sorguladığımda ithalat yoluyla kaydedilen IMEI yazıyor.
Gelen ürünün kodu A3295.
-
-
Hangisi sorunlu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X