Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (853. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.068
Cevap
510
Favori
761.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun yıllardır dex kullanmıyorsunuz sanırım. 4k desteği bile var dex'in:)

Apple önce adam gibi multitask işini çözsün yada geri gitme işleminin basit yolunu bulsun.
    Türkçe yapay zeka konusuna girmiyorum bile.

Not: Uzun süredir iphone kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 27 Ocak 2025; 9:34:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Yoo yeni kullandım. 4k destegi var evet ama sadece 30hz çalışıyor. Siz 30hz kullanmayı kendinize uygun buluyorsanız bir sözüm yok. Ben 45 bin tl lik 240hz oled monitoru 30hz kullanmayi kendime uygun bulmuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Kablosuz 30, kablolu da 60 olması gerekli. Kullanım amacına göre değerlendirmek lazım. Rakibinde benzerine yakın birşey bile yok. Takdir etmek lazım.

Kabloda 4k 30hz. Olmasin zaten rakibinde. Takdir edilecek bir şey değil. Leş gibi bir özellik. Millete özellik diye satıyorlar.

4k/60hz kullanılabiliyor, yöntemi var. Millet COD Warzone oynuyor 4k 60 fps çatır çatır Dex ile.

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Bunu aldım ekrandan yemiyor bu
    amazon
    Minesk Magic GLASS iPhone 16 PRO için Ekran Koruyucu Otomatik Hizalama Yeni Nesil Güçlendirilmiş 9H Temperli Cam ve Takılırken Ekranda Kalan Tozları Toplama Özellikli Ekran Koruyucu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFH2JKZT?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_56Q6ZX7WMN87GHE1R3VY&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_56Q6ZX7WMN87GHE1R3VY&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_56Q6ZX7WMN87GHE1R3VY&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

• TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Boş iş kim uğraşır bununla aç ps5 i oyna yani özellik var demiş olmak için yapılmış.

Hocam konuyu fazla uzatmayacağım ama iş seyahletlerine sadece bir kablo ve telefon ile giden arkadaşlarım var:) Sunumunu Dex üzerinden yapıyor, otel odasına geçince kabloyo tvye takıp iptv, videolarını , filmlerini izliyor . Yanında tablet, bilgisayar almıyor. İşine yarayan için rahatlık demek. Size göre çöp olabilir ama bence genelleme yapmayın:)

Ayrıca rakibi bu özelliği hayatta getirmez tablet satamam korkusu yüzünden. Yılladır Macbooklara dokunmatik ekran bile getirmiyor bu yüzden:)

20 yıldır kurumsalda çalışıyorum sunum yapmaya telefonla gideni görmedim. Kurumsalda calisan ve sunum yapan insanin laptobu yanında olur bence de uzatmayalım boş muhabbettler yani nerdeyse diyeceksiniz ki pc ye de gerek yok ps5 e de gerek yok samsung telefonla hepsini yapabiliyor yani kullanmasam inanacağım.. 😂 yazık milletin parasına yarım yamalak calisan ozellikleri samsung cok iyi pazarlamış anlaşılan sizin gibi bir kitle var bu fikirleri satın alan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 27 Ocak 2025; 10:9:52 >
    Sizin çevrenizde olmayabilir. Pc yerine geçer demiyoruz zaten, ufak tefek işlerde tabletten iyi çalışır,pratiktir. Size göre ise çöp, çalışmıyor bile:) Neyse öyle olsun😁

Not:Dex olduğu için Samsung hiç almadım, ama bu özellik olmasının bana bir zararı yok, kullanıcısı var. işim gereği aklınıza gelebilecek çoğu telefon elimde mevcut ve hepsini deneyimlemekn zorundayım. Sadece fikrimi belirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 27 Ocak 2025; 10:14:22 >
    Hocam sizinle benim cihazlardan beklentilerimiz çoook çok farklı. Siz benim 180 derece zıttım bir kullanıcısınız.

Benim için stabilite ve verimlilik en önemli kriterler. Sizin için tam tersi. Tek cihazda maksimum özellik ama bu özellikler tam çalışmasa da olur..

O yüzden bir şey diyemiyorum bakış açısıyla ilgili bir durum bu. Macbookda dokunmatik ekran olması bence çok gereksiz bir özellikken sizin için önemliymiş mesela.. Daha önce dokunmatik ekranlı zenbook, x1 carbon, xps13 cihazlarım oldu 1 gün olsun dokunmatiklerini kullanmadım. Oysaki ipadimi ve macbook umu ayrı ayrı her gün kullanıyorum. Bilmem anlatabildimmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 27 Ocak 2025; 10:19:38 >
    Aynen öyleyiz:)
    Siz kullanmamışsınız ama çizim ihtiyacı olan bir insan için çok yararlı olurdu mesela, hem tablet hem macbook kullanmak ve taşımak zorunda kalmazdı

• cawrash C kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda ekranda yediğini yazanlar olmuş. Emin misiniz?

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

Aldım ben bundan ekrandan yiyor ama güzel ürün uygulaması kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ekrandan yeme olayı tam olarak ne oluyor. Ben spigen ez fit taktım kenarlarında siyah şerit yok, telefonun ekranının siyah çerçevesi açıkta ve koruyucu tam ekranın başladığı yerden başlıyor. Sizin tabirinizle bu durumda ekrandan yiyen bir koruyucu mu kullanıyorum yoksa yemeyen mi?

• sryche S kullanıcısına yanıt
    Sizin taktığınız koruyucu ekrandan yemeyen oluyor.

Ben de aldım henüz takmadım.

• sryche S kullanıcısına yanıt
    Yanlarda çok mu boşluk kalıyor, ekran çizilebilir mi yani. Fotoğraf çekebilirseniz sevinirim.

• 18.3 çıkmış bana gelmiş ama yüklemedim daha

• 18.2.1 mükemmel
    18.3 için aceleye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fıfa F kullanıcısına yanıt
    Başka telefon yok yanımda ama tam siyah çerçeve açıkta kalıyor. Kılıf o kısmı korur diye düşünüyorum ama korumasa nolacak siyah çerçeve o kısım, çizildiğini bile ancak derin bir çizikse farkedersiniz.

• 
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.