Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: c.guleken , ysn61 , tamehliyetsiz Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü6 Mobil
5 sn
17.053
Cevap
508
Favori
759.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kaç uygulamada denk geldim geri tuşuna bi kaç kere basmak durumunda kaldım öyle algıladı. Henüz daha yeni cihaz buna ilerleyen dönemde daha net cevap verebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Hocam artık iphonede deger kaybediyor sari sitede sifir 72 73 74 bandına kapalı kutu bir çok cihaz mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR-40 kullanıcısına yanıt
    Zaten sürekli sıfır fiyatı düşüyor.

Dün mesela Vatan'da 128 Pro 76'ıydı. 256'lık da N11'de 80'e geliyordu. Banka kampayaları ile 1500 daha düşünce 75-79 gibi satıldılar.

Aynı şey Pm'de de oluyor. 90 altına mal olmaya başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR-40 kullanıcısına yanıt
    Hocam onlara güven olmaz şayet ben almam

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    genelde olmuyordu sanki böyle rağbet olmadığı için mi düşüyor acaba yoksa iadelerden dolayı mı

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Fiyat yüksek hocam. Doğal olarak satış düşük. İkinci el piyasası zaten ölü. Eskiden insanlar alır en kötü satarım diyordu. O da bitti. Nakit varsa Faizler çok güzel. Telefona bağlamak yerine parayı bankaya koyuyor. İlk başta çıkan sorunlar insanları biraz irite etti. Telefone yeni ama hiçbir geliştirme yok. Yz özellikleri verilmiyor. Verilenler doğru düzgün çalışmıyor.Hepsini toplayınca fiyatlar sürekli aşağı yönlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 26 Ocak 2025; 18:48:3 >
  • samsung yazılım tarafında çok iyi görünüyor iphone sanki 60 hz gibi çalışıyor özellikle instagram daki akıcılık felaket durumda

Nick Ackermanyoutube
    Galaxy S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max Speed Test
    https://www.youtube.com/watch?si=h2FnYSdppouXjszx&v=frLFjqY9_nQ&feature=youtu.be

• cawrash C kullanıcısına yanıt

13pm ve 14pm tugla tasiyormusun hissiyati veriyor kagit ustunde bi fark yok gibi gozuksede 15 ve 16pmde agirlik cozulmus iki cihazi eline aldiginda anliyorsun ha illa ergonomi kucukluk pro diyorsanizda yapicak bisey yok yeri gelir gunde 2 kere sarja takar kaderinize razi olursunuz

• Can_R6 kullanıcısına yanıt

Tek eksisi buyukluk ama zevkler renkler mevzusu ben sahsen hep promax kullandim 13 14 15 16 gillerde 13 14 tugla gibiydi konusurken bilegi agritiyordu ama 15 16 serisinde ciddi hafifleme var kagit ustunde yok gibi ama ele alindiginda hissiyattan belli ediyor

Hepsi iyi zaten kötü telefon yok hocam son 3 senedir. En azından flagship kategorisinde. Artık biraz işletim sistemi, kullanım, ekosistem gibi tercihler kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 26 Ocak 2025; 19:3:24 >
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt

Hocam fatura var kapalı kutu satanların çoğu telefoncu bir sorun olacağını sanmam keza yukarıda hocamın dediği gibi dün vatanda 76 bindi fiyat

• 6'ya 5 iPhone almış. Bence fark daha fazla olmalıydı

• Son yazılanlara bakıyorum da Apple İntelligence Türkiye’ye geldiğinde yazılım anlamında ek özellikler eklendiğinde şu an şikayet edenler ne diyecek acaba. Resmen konu sayfası iPhone gömme ve Samsung övmeye doğru gidiyor. Samsung alacaksanız alın burada bilgi vermenize ne gerek var ki?
    Ayrıca fiyat skalasında Apple’ye demediğini bırakmayanlar şimdi Samsung S25 serisi fiyatlarını görünce normal diyor. Sırf 16 serisinin fiyatından dolayı samsungcular da dahil çok abartı fiyatlar alınmaz artık vs vs deniliyordu. Şimdi S25ciler normal karşılıyor, ister iPhone alırsın ister Samsung birilerine zorla marka dayatmak yanlış bir tutum kimseyi etkilememek lazım. Appleye o kadar para verenler bir gün sıkıştığı zaman nakite çevirmek için veriyor. Geçen sene iki markanın 15 ve s24 serisinin şu anki piyasasına bakılınca dediğim anlaşılacak.
    Şu an 16 promu acil nakit ihtiyacından dolayı satışa koydum umarım nakit ihtiyacımı bir an önce karşılar telefonu satmak zorunda kalmam. Her zaman diyeceğim 16 serisi Apple’nin bugüne kadarki en sağlam en premium cihazıdır…

• En güzeli parayı vadeye yada dolara koyup seneye 17 almak

05:40 ile 05:47 zaman aralığına dikkatlice bakarsanız iki telefona eşit komut verilmediğini göreceksiniz. Şu an Samsung’un satabilmesi için dikkatleri çekecekler youtuberler ilk etapta ne kadar satarsa o kadar iyi çünkü daha sonra fiyatı al aşağı olacak

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    orası kesin hocam 2 ay sonra çok uyguna alınabilir

• Zaten başlangıçta fiyat cortladı. Neredeyse tüm forum 512gb modeli 66-67 mal etti. Satış fiyatı ise 91 görünüyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 26 Ocak 2025; 19:49:23 >
  • Ekrandan yemeyen koruyucu arıyorum yok mu bilgisi olan?:( Benks aldık ekrandan yiyor. ESR en berbatıydı iade ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Zaten başlangıçta fiyat cortladı. Neredeyse tüm forum 512gb modeli 66-67 mal etti. Satış fiyatı ise 91 görünüyor :))

Her sene bu sefer Apple öldü bitti derler ama şişirilmenin ilkbahara doğru geçmesiyle düşünceler değişir ve geriye her zamanki gibi efsane kalır ;) Buna diğer markaların iPhone ile kıyaslama yaparak cihaz satmaya çalışması da güzel bir örnektir  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhandsome -- 26 Ocak 2025; 19:50:38 >
  • 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.