Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (790. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 2Berk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.112
Cevap
509
Favori
764.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyaz hocam ama aradan giren tozlar iz bırakmış hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umityasar kullanıcısına yanıt

Merhaba, Servise gitmesi gerekiyor. 5 dk yazılım güncellemesi sonrası sorun düzeliyor.

Pil bitene kadar aşırı derece ısınma olacak.

• H.SAHİN kullanıcısına yanıt

10 Yıldır Apple kullanıyorum.

İlk defa başıma geldi.

Ve 10 yıldır Apple garantili aldım.

Bu sefer PTTAVM den almıştım Unifone adlı mağazadan...

iTunes üzerinden yazılım güncellemeye çalışıyorum şimdi.

Ben çözerim inşallah...

İthal cihaz mi.? Ptt cihazlari öyle oluyor.? Eger öyleyse mrk ediyorum garanti sorgulamasinda kaç yil görunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetech ekran koruyucu gelene kadar telefoncudan taktırdım. Taktırana kadar koruyucusuz kullandım hissiyat çok iyiydi ve dokunuş problemi sıfırdı. Ekran koruyucu ile klavyeden bir şey yazmak eziyet resmen inş jetech iyi çıkar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Vatandan kılıf bile alınmaz hiç kimse bulaşmasın. Ayrıca teknosa da bulaşmayın. Mediamarkt Online iade alıyor. Ama mağazadan alışverişte almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 27 Aralık 2024; 17:59:1 >

ptt den kaça aldınız ? garanti durumu vs nasıl ?

16 var bayağı uygun diğer sitelere göre

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]www.pttavm.com
    Apple iPhone 16 128 GB Siyah (İthalatçı Garant - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/apple-iphone-16-128-gb-siyah-ithalatci-garantili-p-1082892215?waw_keyword=iphone%2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 27 Aralık 2024; 18:10:51 >
    Pazartesi günü aldığım cihazda başıma geldi. Kurtarma modunda itunes bağlayarak geri yükleme yaptım.

• benks neden ürün göndermiyor artık yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 27 Aralık 2024; 18:42:30 >
  • Vitorhugoo52 V kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar link atarmısınız lütfen bende almak istiyorum ve fiyatı ne kadar dı ne kadar geldi size?

• MWalker kullanıcısına yanıt
    hocam ben bunu aldım tavsiyeler üzerine 513 TL’ye geldi sipariş. 16 Ocak teslim tarihi görünüyor

• Youngkit rock sand dayanıklılık nasıl benks alcaktım göndermiyor artık

• Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    iPhone 16 Pro Max 256GB Natürel Titanyum Sıfırdan Farksız Fiyatı
    https://app.hb.biz/ngS5gF8CnnNc

HB iade ürünleri satmaya başlamış bazı arkadaşların dediği gibi üreticiye geri gitme olayı kolpa herhalde.

• Herkese iyi akşamlar. İphone16pro ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Sizlerden ricam bu telefon için hangi adaptörü almam gerekiyor? Sitesinden orijinal alacam. 20 watt mı 35 watt adaptör mü almalıyım? Teşekkürler.

• Apak01 A kullanıcısına yanıt
    20 Watt daha mantıklı bence

• 20w olur diyene 2 yıldır kullandığım bu ürünü tavsiye ediyorum

https://app.hb.biz/aBXqxAD9dxpn

• Arkadaşlar iki bug yaşıyorum;

Whatsapp icon karartılmış olmuyor bazen, kafasına göre bazen açık renk bazen koyu renk.. yaşayan var mı?

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Klavye de emoji açınca resmen kasarak açıyor. Takılıyor bildiğin.. İOS 18.2 den sonra yaşamaya başladım bu sorunları.

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Evet emojiler penceresi açılırken android gibi kasıyor.

• Tekrar merhaba. Telefon gelince deneyimimi paylaşacağımı söylemiştim, anca geldi :)
    Telefon dün geldi aslında ve gece kurup aktarımlarımı yapabildim. Bu sabahtan beri de kullanıyorum. Ekranda bölgesel ya da bütün bir sarılık vs yok s24+ modelinden geçmiştim (qhd+ onun ekranı) ekran konusunda olumsuz bir fark olur mu diye biraz tedirgindim. Keskinlik, parlaklık ve renk konusunda oldukça iyi bir ekranı var 16 PM'nin, beni çok memnun etti. Ekran koduna falan fırsat bulup bakamadım henüz.

Dokunmatik konusunda sıkıntı çektim, bayağı da korkuttu malum ithalatçı garanti cihaz. İade falan durumu olsa burnumdan gelir. Ekran koruyucu dandik bir tane takmıştım şimdilik, söktüm attım. Benim sorunum telefonun genel kullanımından ziyade klavyedeydi zaten. İnanılmaz bir gecikme var klavyede nedenini anlayamadığım. Biraz İngilizce Apple destek forumlarını, Reddit'teki konuları okudum ve orada gördüğüm bir öneriyle SwiftKey klavye kurdum. Her şey mükemmele döndü diyebilirim. Yani bendeki cihazın dokunmatiğinde bir sıkıntı yokmuş onu anlamış oldum.
    iOS stok klavyede bir sorun var ya da benim bir sıfırlama vs yapmam gerekiyor bilmiyorum ama şimdilik SwiftKey kullanarak devam edeceğim gibi.

Cihazın kodu A3295, pil üretim tarihi Ekim 2024. Dediğim gibi ekran üreticisine vs henüz bakamadım.

En son 4 sene kadar öncesinde iPhone X kullanıyordum. Arada 4 senelik bir Android (ağırlıklı olarak Samsung S serisi) serüvenim oldu, Allah var son derece memnundum da ama sabah elime aldığımdan beri anladım ki iOS'u özlemişim. Arada kan değişikliği iyi geliyor.

• Garanti sorgulamada 1 yıl gözüküyor. Satıcı bizim ithalatçı garantimiz 2 yıl demiş idi.

Faturalı ve imei kayıtlı idi ürün.

Apple iPhone 16 Pro 128 GB Siyah Titanyum (İthalatçı Garantili) (1 Adet)70.999,00 TL idi

Mağaza ise UNİFONE @ender

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 28 Aralık 2024; 1:30:41 >
  • 
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.