< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (788. sayfa)
-
-
Çok geç hocam o zehri aldım ilk ona bakacaktım yada gelen panel kaçınılmaz ise kullanacağım artık bakmaya gerek yok sanki bakmasam mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam daha görmedim telefonu ama fotoğraftan sarı gibi ve kumlu duruyo anlamadım içime sinmedi hiç sizce nasıl duruyo hani tahminen
Ben yenilenmiş cihazı ile karıştırmışım. 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefonlar zamlanmış sitelerde
Normal daha sene başı zamları gelmedi. İmei kayıt ücretleri zamlanınca bir zam dalgası bekliyorum şahsen
Fatura konusunu net bilemiyorum hocam kayıtlı olması yeterli olabilir. Muhtemelen öyledir.
Kum değil de belki ekran kirlidir yakından gözle görmek lazım.
Yine de ben olsam bu kadar para verip 2. el ürün almazdım hocam çünkü mimlenmiş bir model olduğu için içinizde kuşku kalacak.
hepsiburada’da değişiklik yok
Var 16 pm 512 105.99 du 109.99 oldu
Vatan bilgisayar kutudan çizik çıkan telefonumu servise gönderdi. Servis kabul etmemiş vana 1500 hediye çeki teklif ediyor dedim saçmalamayın. Thh ye zaten vermiştim 2 hafta önce bunun olacağını bildiğim için. Bakalım thh den ne sonuç çıkacak. Sordum ya değişim yada kusur oranında %5 yada %10 bedel iadesi verilir denildi. Bakalım artık hayırlısı :)
Tahminimce ekran büyüyünce maalesef bazı cihazlarda bu sorun var. Bazısı kullanılamayacak seviyede bazısı ise hiç farkedilmiyor. Spigen kullanmadım ama sıkıntı olduğunu söyleyenler vardı. Esr armorite direk ben kullandım. Bir sorun yaşadınmı derseniz yaşamadım fakat camsız kaline göre dokunmatikte çok az düşüş var orası net. İlk esr camı boşluklu olmuştu onu söktüm eski cihazlara taktım direk basmatik oldu cihazlar :) 2. Esr camı kırılınca forum önerisiyle jetech taktım. Jetech net biraz daha iyi o konuda bilginiz olsun.
İade telefonlar çok bu aralar piyasada satışta
arkadaşlar 16 Pro için ekrandan yemeyen cuk diye oturan ekran koruyucu tavsiyesi istiyorum telefoncu telefoncu dolaştım hala bulamadım
Önceden aynı cevabı vereceklerini demiştim hocam, Apple kozmetik sorulara asla bakmıyor fabrika hatası olsa bile. Sadece donanımsal arızalar garanti dahili. İyiki başvurmuşsunuz en azından zaman kaybetmediniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 26 Aralık 2024; 21:45:0 >
İşte tam da böyle soeunları yaşamamak için apple online store en iyisidir. Köşeden soyulan siyah 16 pro max’i 27. gün birebir değiştirdi apple.quote:
Orijinalden alıntı: ersiny699
Vatan bilgisayar kutudan çizik çıkan telefonumu servise gönderdi. Servis kabul etmemiş vana 1500 hediye çeki teklif ediyor dedim saçmalamayın. Thh ye zaten vermiştim 2 hafta önce bunun olacağını bildiğim için. Bakalım thh den ne sonuç çıkacak. Sordum ya değişim yada kusur oranında %5 yada %10 bedel iadesi verilir denildi. Bakalım artık hayırlısı :)
Hocam arada 10.000 TL gibi bir fiyat oynuyor ama 2 aylık telefon için 10.000 TL daha az veririm hemde yerine gidipte hangi paneli kullanıyor LG mi Samsung mu ona bakarım ayrıca dokunmatiğinede bakarım varmı başka önerin bakmam gereken yer telefonda falan hocam.
dubai iphone ları fiziksel 2 sim mi ? ayrıca facetime nasıl açılır onlar da
-
Bu durumda whatsapp da sıfırlanmış olacak değil mi? :(
-
WhatsApp uygulamasından yedekliyorsanız tekrar kurduğunuzda yükleyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X