Hocam şu dfu yu ayrıntılı Bi şekilde anlatabilir misiniz müsait olunca. Nasıl hangi program ile fw nereden inecek vs. Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (786. sayfa)
-
-
Firmware’i buradan indiriyorsunuz
https://ipsw.me/
3utools ya da iTunes kullanabilirsiniz.
Telefonu DFU moda buradaki gibi alabilirsiniz. Birebir aynı
9to5MacyoutubeiPhone 12 & 12 Pro: how to force restart, recovery mode, DFU mode, etc.https://www.youtube.com/watch?si=Wyhj8AAXQlrVQQ22&v=RjM9e0mpG_g&feature=youtu.be
Sonrasında zaten iTunes ya da 3utools cihazın otomatik dfu modda olduğunu anlıyor. Firmware’i gösterip yüklüyorsunuz.
İşlemler öncesi YouTube’tan biraz takip edip araştırın. Daha kolay yaparsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
saolun gerçekten
-
Merhaba, HDR açık. Yarın gündüz dener bilgilendiririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Pile dikkat etmem, pil sağlığını umursamam, kafama göre şarja takıp çıkarırım, %20-80 falan dinlemem, rahat takılırım hiç kasmam. Yeni pil 4779 TL.😊
Bunun haricinde Magsafe özellikli kaliteli ve hızlı şarj özellikli ince tasarımlı bir powerbank -varsa- pil sorununuzu ortadan kaldıracaktır. Fiyatları 750 TL'den başlayıp 3000 bandına kadar çıkıyor.
Bu cihazlara taksit yapan site var mı? Bildiğim kadarıyla 3 taksit olmalı ancak göremedim sitelerde.
Arkadaşlar dün vatandan apple garantili 16 pro 256 beyaz titanyum alarak aranıza katıldım her yeni cihaz aldığımızda sorulan o soru: önerileriniz var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler hocam 🙏
Günaydın, kapatıp denedim HDR açıkken ve kapalıyken bir fark göremedim. Dün telefonu itunes üzerinden geri yükledim bu arada. Şu an bir problem yok gibi görünüyor.
Çift sim uluslararası garantili kısıtlama olmayan istiyorum diyorsanız. A3297 model MYTM3ZA/A Hongkong tercih ederim. Çin sürümü gibi kısıtlamalar yok.quote:
Orijinalden alıntı: U39770434Hocam yalnız ithalatçı Garanti alırken mutlaka satıcıya sorun Avrupa modeli yani a3296 yerine Japonya Meksika Kanada a3295 ya da Çin Hong Kong şimdi onun kodunu hatırlamadım onlardan da gönderebiliyorlar hatta 15 Pro max'lerde Hong Kong Çin versiyondan gönderiyorlardı.
Bu bilgiyi teyit ettikten sonra bence alım yapın.
Facebook gruplarında iki satıcılarda 2 versiyon var ya çift fiziki simli uzak doğu versiyonu ya da Japonya Kanada dediğim a32 95 bir fiziki isim 1 e sim olan...
Ben şahsen iki tane a 3295 aldım fiyatları da sizin sorduğunuz kadar değil 43.500 TL oluyor yani 1230 dolar. 2 cihazı tek harçla kaydedeceğim.
Ekleme: Aldım yazmışsınız hocam, oraya dikkat etmemiştim. Hayırlı olsun.
Zaten tercihimi Hongkong tarafından kullandım. Çünkü çift sim hattım var. Pasaporta kendim kayıt ettim Samsung ekran bir sıkıntı görmedim. Tercih meselesi ve kullanım tercihine göre seçilebilir.
Yurtdışı disbiratör kayıtlı (Apple) olmadıkça Apple storedan faydalanamıyoruz. Tek sıkıntı bu olur. Diğer türlü 1 sene sonra kim öle kim kala diye düşünebiliriz. Orijinal parça bir şekilde temin edilebilir. Teknik servis olarak kendi servislerinden daha iyi iş yapan dünya kadar firma var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 26 Aralık 2024; 11:37:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar 16 pro için ekran koruyucu arıyorum. Camlı koruyucuları sevmiyorum. Nano ince ekranda iz yapmayan ve EKRAN NETLİĞİNİ BOZMAYAN çizilmeye karşı koruması olsun yeterli öneriniz var mı?
Hocam nano koruyucular çabuk çiziliyor tavsiye etmem.
-
Günaydın bende aynı problemden şüphelenmiştim HDR ayari kapatıp denediğim de daha iyi sonuç alınıyor gibi duruyor
Yani bilmiyorum telefon yeni olduğu için çok kurcaladığımdan da olabilir. Alışmaya çalışıyorum. Sanki gözüme önceden daha çok batıyordu.
Hayır hocam Çin ya da Hong Kong sürümü fark etmeksizin uluslararası garanti'nin ülkemize geçtiği tek model a3296. Bunun da garantisi olması için fatura olacak ve pasaporta kayıtlı olacak.
Diğer bölge farklarının Garanti açısından hiçbir önemi yok hiçbir fark yok.
Batarya gerçekten çok iyi. Sadece arabada şarj oluyor resmen hatta bazen şarj olmasın diye dikkat etmek zorunda kalıyorum. Zaten bu yüzden max %80'e kilitledim şarj düzeyini.
-
Fatura konusunda emin misiniz ? Daha önce 15 grubunda kayıtlı olması yeterli yazılmıştı
evet benimki pro.
pro maxi düşün bir de..
bende normalde 90 sınırda kullanıyordum dün istisna olarak fulledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 26 Aralık 2024; 13:46:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X