Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (784. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Can_R6 , SEHZADE63 , leftercan1907 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
17.438
Cevap
520
Favori
786.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• laumexs kullanıcısına yanıt
    sorun yaşamadığım için çok merak etmiyordum ama paylaştığınız bilgiye istinaden girdim baktım; türkiye cihazı g9p samsung çıktı.

foruma değer kattığınız için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 pro Max den 16 proya hızlı bir geçiş yaptım arkadaşlar.

Genel kullanım olarak pro maxin hantal yapısından kurtulduğunuzu hemen anlıyorsunuz. O büyük yapı geniş zamanda baya bir insanı zorluyordu.

Uygulama geçişlerinde hissedilir derece de 16 pro daha seri 15 pro maxe göre en azından ben öyle hissettim.

Siyah titanyum rengini tercih etmiştim. Media Markt online dan 78k fiyata sahip oldum. 1000 lirada world karta bonus verdi.

Sadece pilini merak ediyorum. Sabah 9 akşam 8 e kadar pro Max ile yüzde 40 kalıyordu. Umarım bu da günü çıkarır. Sadece o beni düşündürüyor.

Ayrıca 15 pro Max cihazım satılıktır. Bilginize.

https://www.sahibinden.com/s/euCPsknw

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 16 p ilk 8 ay pili iyi gider sonra 17 serisi yaklaşınca çıkınca düşüş başlar bu hersene böyle .yolladıkları güncelmelerle bunu yapıyorlar.

• Herkese selam, 16pm cihazımda video çekiminde kameralar arası geçiş yaparken bazen ekranda teklemeler oluyor. Bu yazılımsal bir sorun mu? Her zaman olmuyor ama bazen arka arkaya özellikle 0.5x ve 5x zoom arası geçişlerde yaşıyorum. İnternette 15 pm cihazında yaşadığım probleme sahip birinin videosunu gördüm. Bilgisi olan varsa çok sevinirim.https://www.sikayetvar.com/iphone/iphone-iphone-15-pro-max-kameralar-arasi-gecis-sikintisi

• laumexs kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için çok teşekkürler.
    Benim ekranım GVH çıktı.Bu LG panelmi oluyor.Ben gayet memnunum panelin kalitesinden sarımtırakda değil.Tlfnum düz iphone 13.

• ebugra E kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şeyin olmaması lazım. Hiçbir iPhone modelinde olmaz. DFU modda temiz kurulum yapın. Devam ederse bir sorun vardır.

• turklucky kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam da çok mantıklı bir geçiş olmamış sanki gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iPhone 13 den 16 proya geçmeyi düşünüyorum. Ancak pil konusu beni düşündürüyor. Fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

• cnkcoskunn C kullanıcısına yanıt

13 kullanıyorsan 16 Pro'nun pili çok iyi gelecektir ama bitmek bilmeyen pil istiyorsan 16 Plus veya Pro Max daha iyi olur

• hayloft H kullanıcısına yanıt

16 Plus da düşünmüyor değilim. Sadece boyutu biraz daha büyük diye çekiniyorum

Çok iyi pil istiyorsan boyuttan feragat etmen gerekiyor malesef fiziğin kanunu bu

16 Plus 120hz hariç dünyanın açık ara en iyi telefonu. Ne ekranında problem var ne de kameralarında. Ana kamera müthiş ışık alıyor ve çekimleri çok iyi. Boyutuna rağmen emsallerine oranla hafif. Mükemmel bir hoparlörü var. Ne yaparsanız yapın ılık bile olmuyor (görüntülü görüşmeler dahil).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 25 Aralık 2024; 12:51:29 >
  • Teşekkürler arkadaşlar

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Büyük telefon beni yordu günlük kullanımda. Geçmek zorunda kaldım. Yoksa çok kayda değer bir şey yoktu.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Apple destek uzaktan bağlanıp test yaptı, donanımsal bir sorun görünmüyor yazılımsal olabilir dedi. Akşam bilgisayara bağlayıp itunes üzerinden sıfırlayacağım. Akşam sıfırladıktan sonra yedeğimi yüklersem sorun devam eder mi yoksa hiç yedeğimi geri yüklememeli miyim?

• ebugra E kullanıcısına yanıt
    Bence yedekten kurulum yapmayın. DFU mod ile temiz kurulum yaparak yeni bir cihaz olarak kullanın. iCloud’tan sadece kişiler, notlar, fotoğrafları çekin. Tabi ki bunun ayarlamasını önceden yapın.

• 15 pro max verilerine baktım gvc çıktı parlaklık yeterli ve sarı ekran gibi bir sorun göremedim

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 25 Aralık 2024; 15:24:3 >
  • Arkadaşlar ithalatçı firma garantili alınır mı? Trendyol hepsi burada üzerinden yoksa 4 5 koyup Apple sitesinden mi almak daha iyi

• 
Sayfa: önceki 782783784785786
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.