< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***RAMMSTEIN*** -- 24 Aralık 2024; 15:0:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (782. sayfa)
-
-
fark yok diyen zaten fanatiklikten gözleri bozulmuş ki farkı göremiyor
-
Katılıyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: leftercan1907fark yok diyen zaten fanatiklikten gözleri bozulmuş ki farkı göremiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni gelen samsung panelli cihaz kasım üretimi. Bir tanıdığım da geçen gün natürel aldı. O da samsung geldi. Bu ara samsung gönderiyorlar sanırım…quote:
Orijinalden alıntı: blackcemreNet fark var. Bende karşılaştırma fotoğrafı atmıştım. Macrumors ta brightness konusunda da tonlarca var.
Agirliktan ziyade 16 pm biraz daha oval kenarlardan o yuzden tutusu daha kolay ama kilifli kullanacaksaniz farki hissetmezsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple Online Store’dan mı aldınız?
-
Evet online storequote:
Orijinalden alıntı: blackcemreApple Online Store’dan mı aldınız?
Telefonda bariz dokunmatik sıkıntısı var. Çoğunlukla bastığım yerleri algılamıyor 2.-3. tıklayışta tepki veriyor sol ve sağ köşelerde.
-
Acaba ilk ekran korumasını kaldırınca beyaz olan ardından cam filmini takmadan önce alkolle iyice temizlmekmi gerekiyor
Alakası yok, alkol dokunmatik ekrana zarar veriyor.
Ay sonuna 16 promax almayı düşünüyorum buradan fikir almak için geldim ama kafam çok karıştı
-
Alakası yok hocam kardeşime aldığımız ingiltere'den gelen 16 Pro Max'te de aynı problem var. Sanki tepkisizlik var cihazda.
-
alkolle felan olacak iş değil hocam bozuksa bozuktur
Uygulama mendilleride alkollü zaten için çıkan
Hangi renk almıştınız hocam?
Siyahquote:
Orijinalden alıntı: blackcemreHangi renk almıştınız hocam?
Pil konusunda bir tavsiye vereceğim, bugün %80 sınır olmadan şarj edip kullandım. Kesinlikle %80 sınıra oranlarsak pil ömrü daha uzun sürdü o özelliği bir daha açmayacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X